Dnes som si kúpil časopis RUN a bol tam jeden zaujímavý postreh v článku Beh európskou púšťou
-La Trans Aq´
,,Pravidlá idú i do takých detailov, že určujú, aby ste všetky svoje potraviny(tyčinky.... ) označili svojím štartovým číslom, aby ste ich nemohli voľne vyhadzovať do prírody, ak patríte k ľudom s menším ohľadom na životné prostredie,,
Tak toto ma fakt zaujalo
11.02.2011 - 18:08:25
00
...sa rozoberalo uz parkrat. mne sa najviac paci riesenie pouzite napr na Salzkammergute - feed zone kde mozes odhadzovat bordel - vsade inde dsq.
11.02.2011 - 19:51:09
00
na chleba nastriekam cislo :lol:
11.02.2011 - 19:59:05
00
na chleba nastriekam cislo :lol:

potom stred zjes a korku odhodis ;)
11.02.2011 - 20:23:15
00
ked som mal tu tycinku kde strcit celu, papier mi nerobi problem vopchat nazad
inak, "zopar" obalov od gelov bolo aj po Bielej stope, takze aj bezkari su namoceni :lol:


Naposledy upravil andrej25 dňa 11.02.2011 - 21:05:05, celkovo upravené 1 krát.

11.02.2011 - 20:34:35
00
namoceni
11.02.2011 - 20:52:01
00
potom stred zjes a korku odhodis ;)

Korka z chleba je da best :!:
11.02.2011 - 20:55:32
00
ano, ale nebude identifikovatelna, kedze cislo nastriekas na stred ;) :D
11.02.2011 - 20:57:40
00
Kôrka z chleba, ohryzok z jablka, šupka z pomaranča alebo banána či kus klobásy sú prírodné materiály - rozkladajú sa, pohnoja, prípadne nejaký zver zožerie. Odhodíš a prírode pomôžeš, prinajhoršom neuškodíš. S alumíniovým, skleneným alebo umelohmotným obalom je je to trošku inak.
11.02.2011 - 22:01:57
00
no shit really? :o
11.02.2011 - 22:03:54
00
o niktore klobasy by som sa tiez obaval :lol:
11.02.2011 - 22:05:45
00
je síce pekné že prírodné, ale keď každý z tých 500-800 ludí odhodí jedno jablko, jednu šupku od banánu tak to bude teda vyzerať :tmi:
11.02.2011 - 22:15:02
00
:P www.jezci.com
11.02.2011 - 22:28:36
00
katko: :rofl:
11.02.2011 - 22:37:34
00
:rofl:

Prílohy:

jezek_jitka.jpg
jezek_jitka.jpg 19.49 KiB thumb_up0thumb_down

11.02.2011 - 22:58:39
00
keyboard_arrow_up