Tak to vyzerá že z Gosau bude malá slovenská dedinka. Mám tam tiež ubytovanie od 10.7. Takže kľudne môžeme dať nejaký tréning, len dúfam, že mi manželka nepripne vozík s malým za bajk
...od 10.7. som v Bad Goiserne a nebolo by naškodu si s niekym zajazdiť
Ja som rezervoval ubytko ešte v decembri, tak sa mi podarilo ešte v Goiserne, je to lepšie pre mojich vlajkonosičov , nebudú to mať ďaleko na chalupu kým ja budem blúdiť niekde v lese
Zdravim! Bude sa dat tento rok opat prihlasit v ramci Slovak Snail Highlanders? Ze ci mam cakat, pretoze sa nejako podozrivo rychlo minaju miesta na 70 km trat. Diki.
Pár ľudí sa ma v Hronseku pýtalo ako je to tento rok so Salzkou a že nemôžu na webe nájsť informácie. Nájdete ich na Facebooku v skupine "Slovak Snail Highlandres":
Neváhajte! Čas už je veľmi vysoký! Mal som za celý tím zaplatiť do konca apríla!!! Cca do týždňa to budem musieť uzavrieť a zaplatiť. Informujte aj známych, ktorí veľmi na internet nechodia.
dobre, ze hovoris! tiez som bol v tom, ze to treba zaplatit do konca maja. idem teda hned poslat peniaze.
izi napísal:
Pár ľudí sa ma v Hronseku pýtalo ako je to tento rok so Salzkou a že nemôžu na webe nájsť informácie. Nájdete ich na Facebooku v skupine "Slovak Snail Highlandres":
Neváhajte! Čas už je veľmi vysoký! Mal som za celý tím zaplatiť do konca apríla!!! Cca do týždňa to budem musieť uzavrieť a zaplatiť. Informujte aj známych, ktorí veľmi na internet nechodia.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.