Maratón Medzihorím - Memoriál Radovana Kaufmana

23.04.2011
2. kolo - Cyklomaratónska séria
2. kolo - Slovenský pohár XCM
MTB maratón
Partizánske - Malé Bielice (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (47)
andrej25CraObsFlinkerftakopyskGreywolficemanivodrnojakub023jasopetoJezusjurajko1975kalcokrtko333kubasLubiklubos73Manusmartin190martinantoni13matotopemibajkmilsuMiMiNomipo13mirec33miro80mishoxmismesmysteryoborPa3kPipikovicR-u-d-erichardleromanesromanxRoskotigeragontmaxunigenavankesVladko1vulpeculayojo
Nápodobne NOBBY NIC :lol:
Ale ten šuter čo som trafil ja by rozj... aj gumu na traktore :!:
24.04.2011 - 08:05:28
00
ja som tiez podala protest, ale zial moj sa neriesil - konkretne islo o poradie na bedni - akosi som si nestihla vsimnut, kedy ma "vitazka" predbehla, a taktiez si to nevsimlo zopar dalsich ludi, ktori sme jazdili +- na rovnakej urovni... zial, pokazilo to moj dojem

inak trat sa mi paci, nedam na nu dopustit, to ostatne trochu pokulhava. Zlepsenie v zanceni sice oproti minulym rocnikom nastalo (rocnik 2009 som vyhodnotila ako orientacny maraton), ale stale su medzery - mne osobne prekazala napr. absencia regulovcika pri vjazde na hlavnu cestu!!!


Janka myslim, ze ako skusena maratonkyna (mam tusaka, ze si to Ty-pozdravujem Romana) mas isto dobry prehlad o tom, kto z konkurentov sa nachadza v najblizsom okoli. O to viac zamrzi, ze Ta v celkovom poradi predbehne super a ktorom si presvedcena, ze jazdil za tebou. Kedze vas ale bolo viac, tak to mal organizator aspon vziat na vedomie a konfrontovat vas s danou damou. Mozno by sa to vyriesilo k spokojnosti vsetkych. Takto to zamrzi. Rovnako s pochybami som isiel za organizatorom aj ja, ale nastastie to uz vedel a riesil to.
Ako Ta poznam, tak na dalsich pretekoch si to vynahradis ;)

Katko: ja mam tiez vzadu Racing Ralfa a vpredu Rocket Rona a nic, ani tukanec.
24.04.2011 - 08:11:58
00
to nič nemení na fakte, že sa to v drvivej väčšine týka stále tej istej skupiny majiteľov tejto skvelej značky :) ale to ja si len tak pre seba :$
24.04.2011 - 08:21:17
00
ja som si vsimol, ze defekty boli napriec spektrom vyrobcov, napr. u mna continental + pripinacka :D
24.04.2011 - 08:30:58
00
Nápodobne - tiež som videl meniť dušu chalana s MAXXISom
24.04.2011 - 08:36:32
00
Trat bola super,bicykel slapal ako hodinky na plastoch ROCKET RONA bez defektu.Ku koncu na hlavnej by bodol regulovcik ale ako celok tento maraton hodnotim na 1 :y: .
24.04.2011 - 08:47:05
00
nebláznite s tým gulášom :lol:
24.04.2011 - 08:52:20
00
ja este chcem podakovat servisakom z Kubicasport-u, pretoze odviedli na mojom bajku velky kus prace. :bow:
24.04.2011 - 09:18:35
00
Tak včera to bolo zaujímavé. Prvých 30km fajn, no potom po 2-hej občerstvovačke kŕče ako sviňa do oboh stehien. Nejako som síce nohy uvoľnil v zjazde a vyzeralo to, že to zas pôjde ale asi 1km na to v stúpaní roztrhnutá reťaz. Nitovačku som samozrejme nemal (raz ju nezoberiem a potrebujem ju:doh:). Samozrejme okolo mňa široko ďaleko nikto. Nitovačku mal až cca 10-12 pretekár čo ma obiehal. Týmto mu ďakujem, dal som mu aspoň napiť keď už nič. Nitovačku som dal časomeračom, hlásil to aj spíker do éteru, tak dúfam, že si ju dotyčný vyzdvihol. Reťaz sa mi podarilo znitovať až na 3-tí krát a to už som bol hlboko v strede poľa. Ináč myslím, že ma obiehal aj Lubik a pýtal sa či niečo nepotrebujem, ale nie som si istý, či to bol on. Tak som to už nejako voľne došľapal do cieľa. Aspoň som popozeral po krajinke a tak :)

hodnotenie za mňa:
+zázemie, značenie, WC, sprchy
+ cestoviny chutili
- rozmiestnenie občerstvovačiek. Na strednej to bolo rozložené rovnomerne, ale na krátkej nebola ani jedna a na dlhej to tiež nebolo ideálne.

A privítal by som okrem všetkých sponzorov aj číslo horskej služby na štartovom čísle!. Stala sa mi totiž nepríjemná vec, keď nejaký chalan v stúpaní pred 2. občerstvovačkou ležal na zemi, tak som zastal či niečo nepotrebuje. Vraj ho bolel chrbát (ale nepadol), zahmlelo sa mu pred očami a nemohol sa hýbať. Asi minútu som pri ňom stál a komunikoval. Podal som mu vodu ale viac som spraviť nemohol. Nevyzeralo to vážne, asi to len prepálil, tak som ho tam nechal s iným pretekárom. Tak to tel. číslo pre budúcnosť určite na to číslo dať.

Mám nejaké fotky z tých serpentín a z priestoru štartu a cieľa. Len mi dajte čas nech to pretriedim a niekam zavesím ;)
24.04.2011 - 10:02:02
00
horsku sluzbu som v okoli Partizanskeho este v zivote nevidel...predsa len to nie su Tatry, alebo Fatra.
24.04.2011 - 10:07:45
00
Ináč myslím, že ma obiehal aj Lubik a pýtal sa či niečo nepotrebujem, ale nie som si istý, či to bol on.

Ano bol som to ja a Ty si bol ten chalan s reťazou :lol:
Keby si povedal že máš problém - mal som rezervnú rýchlospojku :!:


PS: kto to všetko kameroval - neviete niekto? Dvakrát som skoro odpálil kameramana v zjazde pod pomníkom a aj mladý tam vraj pred ním hodil tigra - to by som tiež rád videl :geek:
24.04.2011 - 10:18:53
00
tak postupne:
*vstávanie ešte celkom v norme, 5:30 je o hoďku neskôr než do roboty :lol:
*cesta bez problémov, pri príchode tabula so šípkou MTB maratón, parkovanie perfektné
*prezentácia ultra rýchla, ešte bolo málo ludí, ale dostať do ruky len číselko a 3 špagátiky je fakt nezvyk (v podstate sa ani nesťažujem, štartová igelitka je aj tak 90% reklamné letáky)
*trať super, ale na značení stále treba popracovať, tie červené pásky snáď niesú ak drahé aby sa nedali dať 2x tak nahusto.. miestami som fakt spomalil či som niečo neprehliadol lebo ísť snáď kilometer-dva bez známky maratónu nebolo ultra super..
*regulovčíci tak 18%, vela ich chýbalo a tí čo boli spali.. kričia až keď sa vyberiem opačne (ale vdaka aspoň zato, že som neskončil niekde v Nitre..). Ďalší regulovčík na ceste kde sme odbáčali do lava z hlavnej stojí a čaká namňa aby mi ukázal kade a z protivky sa valí auto tak rozmýšlam či vodič má tušenie o nás (prišiel som si zajazdiť nie sa voziť na kapote), tak som na regulovčíka zreval auto a konečne začal plniť svoju funkciu aj opačným smerom \o/
*občerstvovačky bez problémov (teda tie existujúce), všetko bolo chutné, obsluha perfektná.. tá 3. nielen premňa dosť dôležitá fakt nasrala, posledných 20km bez vody, vypočítal som si že na 3 doplním.. v tom teple to teda bola riadna morda.. nabudúce poprosím buď ju postaviť alebo neohlásiť a ja si doplním na 2. :envy:
*priestory ciela perfektné, takto si to predstavujem, kam padnem tam ležím :)
*jedlo mne teda moc nechutilo (omáčka) ale to je asi vec chutí ako čítam.. ale aspoň bolo teplé narozdiel od jura (dúfam že nie vďaka počasiu :lol: ), pitie zachránila originál kofolka z baru vedla, tie sladké kofotiny moc nemusím..
*trošku chýbala minerálka do ruky pri dojazde ako je poslednú dobu zvykom (ale to hlavne kvôli chýbajúcej 3 občerstvovačke)
*wapka moc nefungovala, ale zas toho blata až tak vela nebolo, asi len 1-2 mláky takže salám..

trať už som spomínal ale tá je proste perfektná, tie ihličnaté zjazdy sú perfektné.. a netuším či Hartl to má najazdené naspamäť ale dával mi tam kolo a šiel jak drak :o "zlava" a už som ho nevidel..
a ešte by som dodal že jazdci na dlhej sú úplné "hovadá", odstrelili štart a než sa došlo popri riečke k mostu už som tú prvú velkú skupinu nevidel (to bolo snáď 700m?) :rofl: asi som moc zvyknutý sa 5 km viezť pekne v balíku z krátkych a tu zrazu točím sám (miestami +1 +2) vlastne od začiatku.. tak na chvoste skupiny som dlho nebol 22/26 :P ale s časom viac než spokojný :muscle:


EDIT: na to číslo som skoro zabudol, v prvom kole na dlhej ma pred tým ihličnatým zjazdom predbehol motorkár organizátorov, zachvílu som ho obiehal ako vyťahoval nejakého pretekára z lesa jemne obitého ale slušne otraseného.. v prípade vážnejšieho zranenia neviem čo by som tam s ním robil ja.. nechať ho tam a ísť pre pomoc alebo zostať tam s ním a čakať 10min-20min kým pôjde ďalší pretekár okolo? to že bolo číslo na webe je v tom momente prd platné..
24.04.2011 - 10:33:22
00
Ja som bol po 2 rokoch.Vsetko dobre ostalo(atmosfera,trať) to zle tiež(značenie,to sa nepremalovalo aspon 3 roky) .Chcelo by to ujednotiť pravidla v sposobe značenia.Aj ja som v klube tych ktorí zabludili.Tento maraton mal mensiu ucasť.V podstate s privretím jedneho oka by bolo vsetko ok,len tomu chýba niečo.Možno podobny"duch"ako v ...(každý si vyberie ten svoj maratón).
24.04.2011 - 10:53:21
00
a inak neviem či sa to zdá len mne ale fotografov nejako poubúdalo.. ani v Jure ani tu ich nebolo nejak vela.. alebo aspoň opustili také tie svoje klasické miesta..
24.04.2011 - 11:17:49
00
a inak neviem či sa to zdá len mne ale fotografov nejako poubúdalo.. ani v Jure ani tu ich nebolo nejak vela.. alebo aspoň opustili také tie svoje klasické miesta..

tiez mam ten pocit,ze tych fotografov je menej oproti minulemu roku,asi by im mohli organizatori trosku prispiet :D
24.04.2011 - 11:20:22
00
keyboard_arrow_up