uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Čaute, komu robí stále problém dostať sa cez tú chybu, ktorú tu niektorým z nás vyhadzovalo? Mne to stále nejde ani na FF 4, ani na Chrome
Neviem si s tým rady
nazdar
mne ide stranka vyborne (opera), a aj vybavenie objednavky na jednicku velka vdaka. jedine co ma dostalo bola posta sa tam balik motal cez tyzden aj vdaka sviatkom ale tie som dotoho neratal
Čaute, komu robí stále problém dostať sa cez tú chybu, ktorú tu niektorým z nás vyhadzovalo? Mne to stále nejde ani na FF 4, ani na Chrome
Neviem si s tým rady
V práci problém vo FF 4, IE bez problémov. Doma FF 4 v poriadku. Nechápem, pritom presne tie isté rozšírenia nainštalované.
nejde vam vo FF4 prehliadanie stranky? alebo uz samotne nakupovanie a odoslanie objednavky?
mne to zatial FF4 zobrazuje spolahlivo, aj moznost davat veci do kosika, atd...
Úvodná stránka sa mi načíta (na FF4 aj na Chrome) a to je všetko. Keď už na niečo kliknem vyhodí mi chybu:
Skript na tejto stránke je pravdepodobne zaneprázdnený alebo prestal reagovať. Teraz môžete proces skriptu ukončiť, alebo môžete počkať, či sa dokončí sám.
idem to teraz skúsiť na segrinom PC možno tam mi to pôjde, prípadne zajtra na PC v robote ...keďže som sa tu dočítal že niektorým to ide na iných PC než na svojich
Určite nás bude viac
Ja som ešte problém nemal Raz som dostal namiesto XT reťaze XTR aj to som bol upozornený či mi to vyhovuje - mal som sa sťažovať ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem si s tým rady
mne ide stranka vyborne (opera), a aj vybavenie objednavky na jednicku velka vdaka. jedine co ma dostalo bola posta
Neviem si s tým rady
V práci problém vo FF 4, IE bez problémov. Doma FF 4 v poriadku. Nechápem, pritom presne tie isté rozšírenia nainštalované.
Úvodná stránka sa mi načíta (na FF4 aj na Chrome) a to je všetko. Keď už na niečo kliknem vyhodí mi chybu:
Skript na tejto stránke je pravdepodobne zaneprázdnený alebo prestal reagovať. Teraz môžete proces skriptu ukončiť, alebo môžete počkať, či sa dokončí sám.
čo si dostal?
Taik sme potom dvaja
Ja som ešte problém nemal
Raz som dostal namiesto XT reťaze XTR aj to som bol upozornený či mi to vyhovuje - mal som sa sťažovať ?