Hmm .. no vraj nejaki cyklisti vypovedali pred federalmi v USA, takze to uz neni sranda .. ide tam vraj o pranie penazi, alebo predaj drog, no proste je z toho nie dopingova afera, ale uz federalny zlocin, takze sa to zacina rozmazavat z ineho uhla a vypovedal uz niekto, kto nema dovod Armstrongovi skodit, a vypovede uz obsahuju take veci ako vypisy z uctu a pod.
Inak vazne .. pisal som to davnejsie .. nema vyznam riesit, ci dopoval, alebo nie, proste sypu vsetci, alebo dajme tomu 99% .. len ti najlepsi su vzdy o krok vpred pred kontrolormi. Cyklistika je strasna drina, aj s dopingom. Armstronga pokial viem pri dopingu uz prichytili kedysi, a tusim nejake stare vzorky z Tour ked spatne kontrolovali, nieco nasli. Nejaki dalsi cyklista uz sa priznal, ze ho kontrolovali velakrat, ked bol nadopovany a nikdy nic nenasli. Toto vsetko ale nie je velmi dolezite .. pretoze v tomto pripade ide o to, ze samotna UCI zd sa kryje nieco a odmieta napr. kontrolovat spatne vzorky.Asi tam nieco pekne smrdi :lol: Co ak dnesne testy uz vedia odhalit doping z rokov, kedy A. vyhraval Tour a vzorky su pozitivne ? A mozno aj dalsich .. to by bol mega pruser :D
Vrcholovy sport je o :cash: :cash: :cash: .. pouzije sa vsecko co sa da .. jedno ci cyklista alebo hokejista. Dokonca som niekde zazrel zaujimavu myslienku, ze preco velke hviezdy z NHL tak slabo hraju na MS, asi to nebude unavou zo sezony NHL, ale niecim inym :lol:
24.05.2011 - 23:18:24
00
V prípade Armstronga ide s najvačšou pravdepodobnostou o VÉLKE peniaze.Asi nechce/l zaplatit za mlčanie.Jeho spoluvlastníctvo v Treku,Srame a inych firmách asi niekomu vážne vadí. Inak si neviem vysvetliť,načo vyťahujú práve jeho prípad.Nieže by som ho považoval za čistého,ale čomu alebo komu vlastne veriť.Veď sypačov je cylistike dosť.
25.05.2011 - 07:27:51
00
keyboard_arrow_up