INTERSPORT Stupava trophy

30.07.2011
4. kolo - Inter Mountain Series
MTB maratón
Stupava - Námestie svätej trojice (Slovensko)

Pozvánka, Propozície, Foto, Výsledky, Reportáže
Zúčastnených bikerov (60)
_andrej_ander13bikerka40brano222bukocarolina3DANOzPKDURI76DusoMdynatomFlakynoftakopyskGabo93GreywolfhirwilsInstinctmorgenivodrnoizojamminjanoheftyjanovargaJojoJozinoXTjurajko1975kallioKaskajaKefrinKockakona369KristinaLLLouisLubos 74lubos73Marešekmartin190martin91maturmawosmiloš.h636MirceliMisqa12MSHnerinomadobororvaqPajoncekPavol.GrujbarPeto02R-u-d-erichardleRobert1robozvRockstarRebelromanxsaeta119superlight84vankes
Ahojte všetci, ktorí fandite horskej cyklistike na Slovensku :)

Rok sa s rokom stretol a je tu čas predstaviť vám naše TRI tohtoročné maratónske podujatia opäť o čosi v lepšom šate. Pevné základy na ktorých stojí naša profesionálna a seriózna organizácia tvoria naši hlavný partneri. INTERSPORT Slovensko ako generálny partner spolu s PEPSI-GATORADE, KAKTUS BIKE a Bratislavsky Samosprávny Kraj sú pre našich bajkerov-fanúšikov a pre nás organizátorov zárukou kvalitnej organizácie a hodnotným zážitkom z akcie zároveň.

Touto cestou by som vás chcel srdečne pozvať na náš už deviaty ročník. Bude sa organizovať v troch dňoch 29. júla až 31. júla 2011 pod názvom: INTERSPORT Stupava Trophy 2011 - Stupavský MTB maratón. Spoločenskú a kultúrnu záštitu nad našim podujatím už tradične preberá predseda Bratislavského samosprávneho kraja, pán Ing. Pavol Frešo so svojim tímom.


EXKLUZÍVNA NOVINKA!!!!
Naše podujatie sa začlenilo do európskej siete prestížnych horskocyklistických maratónov s názvom: Inter Mountain Series. Pôvod tejto série je z Rakúska.
---------------------------------------------------------------------------------------------

Tak ako minulý rok bude aj tento rok pre vás, okrem samotného MTB maratónu, pripravený bohatý program a veľa-veľa-veľa organizačných noviniek. Také množstvo naraz sme ešte nemali :-))


Tohtoročnou prvou veľkou NOVINKOU je to, že sa z kapacitných dôvodov presúvame len o kúsok ďalej od námestia svätej Trojice, pri kostole, do areálu parku za kaštieľom. Areál tohto veľkého mestského parku nám poskytuje aj do budúcnosti dostatočnú plochu na veľkú realizáciu a úplne nové aktivity ktoré pre vás plánujeme.

Všetko začína už v piatok 29. júla kedy o 12:00 hod. spúšťame prezentácie účastníkov na naše tri podujatia: Stupava MTB Trophy, JUNIOR MTB Trophy (druhá veľká NOVINKA!!!) a Detský cyklomaratónik. V tomto čase bude pripravená pre prvých návštevníkov aj podrobná prezentácia našich všetkých tratí. V areáli budú zabezpečené stánky s občerstvením a hudobná produkcia.


V sobotu 30. júla spolu so známimi osobnosťami slovenského športového diania odštartujeme v PIATICH VLNÁCH (ďalšia organizačná NOVINKA!!!) náš veľký maratón, na ktorom sa môže zúčastniť úplne každý cyklista. Ako správnu motiváciu, a vďaka spoločnosti INTERSPORT, máme počas soboty a nedele pripravených päť úplne nových maratónskych kategórií a úplne novú JUNIORSKU trať. Šance na zisk trofeje v Stupave sa takto opätovne zvyšujú :-) Celkovo sme pre vás pripravili 30 kategórií, do ktorých naši štedrí sponzori pripravili pre účastníkov maratónu vecné ceny v celkovej hodnote 22.000,- EUR!!! Ako prvé ceny v našej tombole pre každý pretek osobitne budú pripravené nadupané bajky GENESIS, ktoré venovala spoločnosť INTERSPORT. Každý, kto absolvuje náš MTB maratón, má šancu získať niečo hodnotné a to v podobe balíčka pre víťazov, alebo v našej tombole. Vyhrať môže každý bajker.

Horskí cyklisti si v sobotu 30.7. môžu vybrať spomedzi dvoch špičkovo pripravených trás. Krátka trasa, jeden okruh, dĺžka 42 km, 950 m prevýšenie. Dlhá trasa, iba jeden okruh, dĺžka 76 km, 2 000 m prevýšenie.


---------------------------------------------------------------------------------------------
Momentálne sa môžete zaregistrovať on-line na našej stránke od 1.6. do 26.7. za 20,- EUR a na záver na mieste za 25,- EUR.

Tu sa môžeš zaregistrovať on-line na naše preteky INTERSPORT Stupava Trophy 2011:
http://www.stupavskymaraton.sk/#letny-prihlasenie
viac info: http://www.stupavskymaraton.sk/#842
---------------------------------------------------------------------------------------------


!!!Tento rok veľka NOVINKA!!!
Tretí ročník Detského cyklomaratóniku (pre deti od 2 do 8 rokov) sme sa rozhodli z organizačných dôvodov presunúť tento rok kompletne na nedeľu 31. júla 2011. Posledný Detský maratónik sa nam v roku 2010 po úspešnej realizácii značne rozrástol. Aby sme aj naďalej vedeli zorganizovať všetky naše aktivity na vysokej úrovni, z tohto dôvodu sme museli pristúpiť k tejto, veríme že pozitívnej zmene. Miesto, kde sa bude jazdiť maratónik sa nemení. Jazdiť sa bude opäť na uzavretom a riadne vyznačenom okruhu okolo jazierka v areáli kaštieľa.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Tu sa môžeš zaregistrovať on-line na náš Detský cyklomaratónik 2011:
http://www.stupavskymaraton.sk/#decka-prihlasenie\
viac info: http://www.stupavskymaraton.sk/#688
---------------------------------------------------------------------------------------------

!!!Ďalšia veľka NOVINKA!!!
Aby si svoje miesto u nás našiel úplne každý, pre rodiny s deťmi sme pripravili tento rok prvý ročník nášho úplne nového podujatia, JUNIOR Trophy 2011 (pre deti-JUNIOROV od 9 do 14 rokov). K tomuto kroku sme pristúpili po neustálych žiadostiach a „bombardovaní” zo strany rodičov a deti vo veku od 10 do 15 rokov. Kedže sa v dnešnej dobe pre deti v JUNIORSKOM veku neorganizuje veľa športových aktivít, a po zhodnotení našich možností sme sa rozhodli zorganizovať takýto pretek. Touto cestou chceme poďakovať INTERSPORT-u. Vďaka našmu generálnemu partnerovi, sa nám JUNIOR Trophy podarilo pripraviť, tak ako si predstavujeme.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Momentálne sa môžete zaregistrovať on-line na našej stránke od 1.6. do 26.7. za 5,- EUR a na záver na mieste za 7,- EUR.

Tu sa môžeš zaregistrovať on-line na naše preteky JUNIOR Trophy 2011:
http://www.stupavskymaraton.sk/#juniori-prihlasenie
viac info: http://www.stupavskymaraton.sk/#382
---------------------------------------------------------------------------------------------

!!!Tento rok veľka NOVINKA ohľadom registrácie účastníkov!!!
1. Využite možnosť štartovať u nás za výhodnejších podmienok prostredníctvom balíčka GENESIS ktorý pre vás pripravil INTERSPORT na celom Slovensku. Okrem štartovného môžete získať v rámci balíčka hodnotné bonusy. Viac informácii nájdete na našich webstránkach a v súbore GENESIS baliček, ktorý bude súčasťou tohto komunikačného e-mailu.
2. Spustili sme CELOSLOVENSKÚ registráciu účastníkov na naše maratóny. Registračné miesta sme inštalovali na 22-och kamenných predajniach obchodnej siete INTERSPORT(po celom Slovensku) a v predajni KOLIESKO Stupava, JASKI BIKE Bratislava a LIBIKE BIKE Bratislava. Zoznam kamenných registrácii TU: http://www.stupavskymaraton.sk/#letny-prihlasenie


RESCUE ZABEZPEČENIE:
V spolupráci s profesionálnymi záchranármi z INTERNATIONAL RESCUE SYSTEM Slovakia budú pre vás pripravené a profesionálne zabezpečené a označené všetky Trasy počas oboch maratónskych dni. Na mieste bude prípad potreby zaparkovaná mobilná kamiónová nemocnica s Jednotkou Intenzívnej Stanice, ktorú veríme, že použijeme čo najmenej.


PROGRAM po dojazde do cieľa v Sobotu a po novom už aj v NEDEĽU!!!:
Po dojazde do cieľa vás privíta orosené nealko alebo alko osvieženie, chutné jedlo od nášho Catering partnera RONA s.r.o., na pódiu bude pripravený hudobný koncert kapiel FUERA FONDO, ELECTRIC FLASH. Zlatým klincom bude vystúpenie kapely „THE BEATLES-Revival“, z Českej republiky. U nás na námestí si miesto na sedenie nájde každý, budeme mať pripravené sedenie pre 1.500 ľudí. Zážitok prežijete s českými kaskadérmi z partie Jana Valenty „VSA Xtreme Show“. Tento rok sa prídu predstaviť so svojou Miniramp Show/FunBOX Show. Okrem MTB kaskadérov v rámci show bude pre vás pripravená aj exhibícia majstra sveta v Scooter freestyle (t.j. in-lineová kolobežka), kaskadér predvedie trik flair 360°. V priebehu dňa sa bude nakrúcať TV dokument pre STV a taktiež videomateriál pre naše maratónske DVD.

Na NEDEĽU sme pre vás pripravili ZUMBU v podaní fitnes centra SPORTEGO. Po minuloročných pozitívnych ohlasoch, NEDEĽNÝM zlatým klincom bude vystúpenie tanečného zoskpenia SABROSURA. Ktoré zaujme určite našich najmenších fanúšikov a ich rodičov. O príjemnú nedeľnú pohodičku sa nám postará spevák Eusebio Nicolas Mena z Kuby, člen zoskupenia SABROSURA.

Ďalej pre deti budú k pripravené skákacie atrakcie, trampolína, maľovanie na tvár, animačný program, bude možné si kúpiť cukrovú vatu, héliové balóniky, a tak ďalej.

Pre deti sme pripravili novinku!!! INTERSPORT – cykloškôlka!!!
Počas celej soboty a nedele bude pre detičky a JUNIOROV pripravená špeciálna INTERSPORT - cykloškôlka. Je to špeciálna dráha dovezená od partnera z Českej republiky o rozlohe 25m x 25m, na ktorej si deti budú môct vyskúšať svoje zručnosti na odrážadlách, bicyklikoch a bicykloch. Vstup na túto nami pripravenú atrakciu bude ZDARMA!!!!


Ak vám nebude stačiť množstvo zážitkov na našej MTB trati, tak si buďte istí, že LEN V SOBOTU 30.7. na vás bude iba jeden kilometer od nášho námestia čakať natankovaný vyhliadkový vrtuľník a teplovzdušný balón od spoločnosti INTERSPORT. Určite sa vám tak postarajú o neobyčajné romanticko-dobrodružné zakončenie dňa plného horskej cyklistiky v Stupave na našej Trophy 2011.

Bližšie informácie k vyhliadkovým letom vrtuľníkom nájdete tu:
http://www.stupavskymaraton.sk/#752
On-line registrácia na vyhliadkové lety vrtuľníkom tu:
http://www.stupavskymaraton.sk/#vrtulnik-prihlasenie

Bližšie informácie k vyhliadkovým letom teplovzdušným balónom nájdete tu:
http://www.stupavskymaraton.sk/#220
Registrácia na vyhliadkové lety teplovzdušným balónom tu:
http://www.balony.sk/


FOTOLAB pri svojom stánku nainštaluje automat na okamžitú tlač fotografií. Pokiaľ sa neminú foto-papierové zásobníky, dostane každý návštevník stánku príležitosť vytlačiť si svoje maratónske FOTO úlovky z našich MTB pretekov. Postačí vám na to digitálny fotoaparát alebo akákoľvek pamäťová karta.

Našu veľkú akciu štartujeme prezentaciou už v piatok 29.7. 2011 o 12:00 hod. v Stupave, v areáli mestského parku a ideme na plný plyn za každých poveternostných podmienok. Počas celého dňa podujatie moderuje Peter Lengyel alias Pinďo, populárny moderátor známy z TV a rádia. Do Angličtiny, Nemčiny a Maďarčiny bude verejne tlmočiť Robert Matusek.

Od našich rosničiek máme objednané slnečné počasie, preto neváhajte a
príďte sa presvedčiť do Stupavy, bude o vás perfektne postarané.

Tešíme sa na vás.

Viac info na:
http://stupavskymaraton.sk
http://www.inter-mountain-series.eu

Profil na FACEBOOKu:
http://www.facebook.com/mtbmaraton

Profil na TWITTERi:
http://twitter.com/#!/mtbmaraton

Video pozvánka na 9.ročník 2011:
http://www.youtube.com/watch?v=JoEac10Aei8

Video z posledného 8. ročníka 2010:
http://www.youtube.com/watch?v=CGexpbtWprM

Prílohy:

Tricko - predna strana - Stupava MTB Trophy 2011.jpg
Tricko - predna strana - Stupava MTB Trophy 2011.jpg 82.03 KiB thumb_up0thumb_down

WEB banner 1 190x222 - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg
WEB banner 1 190x222 - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg 58.3 KiB thumb_up0thumb_down

WEB banner 4 190x222 - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg
WEB banner 4 190x222 - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg 50.3 KiB thumb_up0thumb_down

WEB banner 2 190x222 - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg
WEB banner 2 190x222 - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg 65.33 KiB thumb_up0thumb_down

WEB banner 3 190x222 - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg
WEB banner 3 190x222 - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg 51.96 KiB thumb_up0thumb_down

Letak NEW - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg
Letak NEW - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg 562.25 KiB thumb_up0thumb_down

Plagat - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg
Plagat - INTERSPORT - Stupava Trophy 2011.jpg 1.04 MiB thumb_up0thumb_down

21.06.2011 - 04:58:45
00
Ako nič v zlom ale rozdelenie na dva dni ( senior-sobota, junior-nedeľa ) :n: To ste si radšej mali zabezpečiť viac ľudí ...
21.06.2011 - 08:24:31
00
aspon mozes v klude v sobotu ist pretekat .. a v nedelu s detmi sa zabavit ;-]
21.06.2011 - 08:54:44
00
presne tak...konecne mozem aj ja moju malu povzbudzovat :)
21.06.2011 - 09:20:45
00
Tak ja som cely ten dlhocizny prispevok naozaj precital od A do Z a som pozitivne sokovany - vyzera to tak, ze tato akcia aspiruje na najkomplexnejsie a asi aj najlepsie zorganizovane podujatie na Slovensku (ak sa vsetko podari). :y: Drzim palce organizatorom, nech vsetko prebehne bez komplikacii a hlavne nech vyjde pocasie. Som velmi zvedavy.
21.06.2011 - 09:29:13
00
Ako nič v zlom ale rozdelenie na dva dni ( senior-sobota, junior-nedeľa ) :n: To ste si radšej mali zabezpečiť viac ľudí ...


Minuly rok sme mali v sobotu 200 deti co bolo s rodicmi a pribuznymi deti cca 800 ludi. A ked k tomu priratam 750 dospelych + 3500 divakov za celuy den. Tak sa dostavas k cislu 5.000 ludi o ktorych sa musis postarat a ktori sa tebe ako organizatorovi postaraju o kopec starosti :D

Z toho nam vyplynulo to ze sme museli otvorit dalsi realizacny den.

Na tento rocnik sa specialne tesime :)
21.06.2011 - 09:42:15
00
Číže nedeľa je viac menej iba pre domácich a z blízkeho okolia.
21.06.2011 - 09:45:06
00
Mozno niekto pride na vikend popozerat aj BA a okolie... Ale v nedelu tiez nepridem, do Stupavy pojdem v piatok na prezentaciu a v sobotu na preteky ;-) Uz sa tesim :P
21.06.2011 - 11:21:30
00
Stupavský maratón spustil ÚPLNE nový profil na sociálnej sieti FACEBOOK! + (FACEBOOK EVENT) a TWITTER!!! Ohodnodte nás! Ak nám fandíte, odporučte nás Vašim priateľom, kamarátom na sieťach. Ďakujeme za Vašu podporu :-)

:swear: http://www.facebook.com/mtbmaraton :swear:
:swear: http://www.facebook.com/event.php?eid=213815901982289 :swear:
:swear: http://www.twitter.com/mtbmaraton :swear:
22.06.2011 - 15:12:14
00
:swear:
22.06.2011 - 15:23:11
00
:swear:



ten smail :swear: sa napadne podoba na fotku co mas v profile Jezus :D
23.06.2011 - 21:59:25
00
ad1: smail sa pise smile ;-)

ad2: skus porozmyslat, na co tym narazal
23.06.2011 - 22:22:42
00
is it July 30th yet? :rofl:
15.07.2011 - 21:00:03
00
ad2: skus porozmyslat, na co tym narazal

nechajte tak, to uz skusali viaceri
15.07.2011 - 21:09:24
00
Super akcia, od roku 2008 som bol vždy a takisto aj vždy spokojný, tento rok rozhodne nevynechám, škoda, že tak ako všetko, tak aj štartovné sa zdražilo a to na 25€ pri prezentácii, síce sa dá aj 2 dni vpred za 20€, ale taký, ako ja, čo to platia v deň štartu, či prší, alebo nie, tak taký majú smolu.
18.07.2011 - 09:46:18
00
keyboard_arrow_up