mate niekto skusenosti s takymto niecim?
popripade poznate iny e-shop, kde sa to da kupit?

http://www.progress-sk.sk/sk/eshop/ponuka/bike-stuff/panska-samodrziaca-protismykova-vlozka

dik
09.09.2009 - 13:40:48
00
Trosku to tu osviezim, kedze nemam potrebu zakladat novu temu. Konkretne ide o to ze zhanam nejaku schopnu cyklovlozku, t.j. dobre tvarovanu, pohodlnu a hlavne aby sa to dalo v pohode pouzit ako vlozka do kratasov.

Vec sa ma tak ze to budem nosit pod kratasy sensor, ktore som kupil uz s vlozkou. Tato je vsak pre dlhsie vyjazdy nie velmi pouzitelna (velmi rychlo sa vysedi "na papier") a uz ma aj nejaky ten rok za sebou. Vyhoda tejto vlozky vsak je v tom ze kedze ide o letne kratasy tak material v ktorom je uchytena je velmi lahky a tenky, cize velmi dobre priedusny. Co som hladal po nete, alebo sa pytal v bikeshope tak ekvivalentom samostatnej vlozky do volnych kratasov su cyklotrenky s vlozkou. Tieto vsak byvaju vyrobene z nie tak priedysnych materialov ako ta povodna vlozka, jedny taketo trenky berkner mam doma (a odhliadnuc od velmi decentne formovanej vlozky su na letne pouzitie pod kratasy trochu hrube). Na shope som pokukal napr. BBB, ktore tiez vyzerali ako "trenky" a ani vlozka ma velmi nepresvedcila.

Zatial ma z mnou skusanych znaciek (NW, sensor, berkner, castlli) absolutne presvedcila vlozka od castelli (kiss pad), ktora sa ani po dlyhch vyjazdoch nevysedi a je velmi pohodlna.

A teraz otazka, mate niekto tipy na kvlaitnu cyklovlozku vsitu do nejakeh lahkleho lycra materialu. A co tak napr. toto: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=62080 Je mozne pohodlne pouzit pod kratasy napr. lahke lycra gate na leto ktore sa pouzivaju aj samostatne? Alebo by to islo na ukor komfortu, kvoli nedostatocnemu odvod tepla? Kedze sa idem pripojit k jednej objednavke z chainu tak´by ma zaujimala najma takato skusenost (pouzitia klasickych cyklokratasov pod volne kratasy.
23.06.2011 - 01:12:21
00
Jazdim volne kratasy Endura Singletrack a pod tym klasicke lycrove kratasy s vlozkou a trakmi. Povodne som tuto kombinaciu pouzival na chladnejsie dni, ale akosi sa to ujalo a ani nepamatam, kedy som mal len lycrove kratasy. Ani v lete nemam ziadne neprijemne skusenosti.
23.06.2011 - 07:32:24
00
Nyna Sole, ma kvalitnu vlozku, ktora je vsita do priedusnych treniek, ktore su kratke a nesiahaju ani do pol stehien. Vlozka je taka aku davaju do kratasov cize ziadna mala "placka". Stoja 23,00 eur, su vzdusnejsie ako Mesh liner od Endura a aj kratsie.
23.06.2011 - 11:58:02
00
Tiez som kupil http://www.nyna1.sk/nc/obchod/detailne-informacie/strana-produktov/1/produkt/nohavice-lyn5622.html a maximlana spokojnost, vlozka super ...
23.06.2011 - 12:08:27
00
Presne tieto som myslela, niekedy sa volali Sole teraz maju kodove oznacenie.
23.06.2011 - 13:16:48
00
keyboard_arrow_up