Usadili nas, pohostili nas domacim jelenim gulasom, domacou hruskou z roku 1980 a slivkou z roku 1964, pivkom... Slubil som, ze spravime reklamu - ved aj je comu (velmi prijemne prostredie v zahrade pri chate, prijemna obsluha, rodinna atmosfera). Idealne miesto na zakoncenie vyjazdu.
My sme sa sem dostali uplnou nahodou a mozem potvrdit. Naozaj perfekt, v tyzdni sa tu chystame na veceru. Len tak si vyslapnut po robote a posediet pri piecke a Budvariku
Teraz to ma tiez paradnu atmosku. Vidiet celu vysvietenu Blavu uz o siestej vecer, vnutri je pekne teplucko, piecka, pivecko, nakladany encian, kapusnicka, podlesniky, klobaska... No uz sa tesim, asi zajtra, dlhsie nevydrzim
neviete ci teraz funguju? zajtra sa tam planujeme zastavit kolo 13tej, tak ci mozem ratat s tym ze sa tam kus ohrejem a vysusim , btw ako vyzera cesta od ahoj na kamzik? napr tade kade isla casovka, lad? sneh? sucho?
a sakris, ale dik za info, asi nejak pomenim trasu a zastavime sa tam cestou domov , len som sa tesil na ten kopcek tam kusok pred chatou taky fajny stupak , cestou dole to nebude take zabavne uz
trocha som guglil a nasiel som daky tel tak som tam zavolal, zdvihla asi ta mila pani co tam robi a vraj zajtra maju od 13 otvorene tak skusime tak podla povodneho planu a povyzvedam ako to vlastne maju otvorene teraz
no boli sme tam. Tetuska dosla presne o 13 aj s cerstvo napecenym kolacom ). Vraj maju otvorene stvrtok piatok 15-20 a sobota nedela 13-20. Dnes bolo fajne na slniecku tak ani nevadilo cakat kym sa to tam vyhreje. Dali sme si mnam bryndzove halusky a placku s bryndzou, varene vinko a samo kolacik . Ani sa nam nechcelo ist odtial het
btw nemeral dako aky ma sklon ten stupak co je kusok na vychod od toho otociska busov? Cakal som ze to bude zle ale ze az taak. Skoro ma tam prekotilo to musi byt daleko cez 20 mozno aj 30%
No, na biku sme boli zatial len naokolo po Sliacskej a smerom dolu tymto kopcekom. Ale na peso sme si ho uz neraz "vybehli". Vzdy na nom rozmyslam, co to bude robit na biku, uz sa tesim
Ja som bol tiez v sobotu ochutnat kolacik, ale na peso. Samemu zo seba je mi zle kedze som sa musel presuvat tak neefektivne (to kto uz moze chodit peso) , ale obcas sa treba prisposobit. A lepsie aspon peso ako vobec. Btw. kolacik vynikajuci.
P.S. Vobec netusim o ktorom stupani je tu rec, lebo na Kolibu ziadne autobusy nechodia a tam je jedine miesto v okoli, ktore sa da oznacit ako "otocisko autobusov". Ak je myslene to miesto, kde sa otacaju trolejbusy na Jeseniovej, tak v okoli o ziadnom smrtiacom stupani neviem. Ked uz, tak to aspon vyznacte v mape.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozri si datum mojho prispevku.
Rača nie je Blava
Dufam, ze po vyjazde, nie cestou na Kolibu
OK, skoro celu... Nove mesto, Stare mesto, Ruzinov, Trnavka, Vajnory... nie je Raca
btw nemeral dako aky ma sklon ten stupak co je kusok na vychod od toho otociska busov? Cakal som ze to bude zle ale ze az taak. Skoro ma tam prekotilo
P.S. Vobec netusim o ktorom stupani je tu rec, lebo na Kolibu ziadne autobusy nechodia a tam je jedine miesto v okoli, ktore sa da oznacit ako "otocisko autobusov". Ak je myslene to miesto, kde sa otacaju trolejbusy na Jeseniovej, tak v okoli o ziadnom smrtiacom stupani neviem. Ked uz, tak to aspon vyznacte v mape.