Nieje tam takmer ziadny viditelny rozdiel podla mna.. je to vsetko robene na jednom kolene.. Radsej si kup Duro.. Alebo nieco v bazari cekni ojazdene..
do akej ceny? alebo to je na novom biku? Ideálne ani jednu, ak už by to bolo nutné, tak môžeš vyberať podľa vzhľadu Alebo odskúšať, to by bolo najlepšie... Jedna môže mať tvrdšiu pružinu ako druhá, vyššie odpory a pod.
No musim, ti povedat, ze ani jeden z nich neni urceny na enduro/am ani nic podobne, co uz samozrejme naznacovali tie vidlice. Su to bicykle na polne a lesne cesty. Pisem to len aby si nebol sklamany
A prezradis ako si poradis? Lebo tam nevidim moznosti aby si z toho A-Gangu spravil nejakeho enduro tereniaka... a radsej ani neuvazuj ze to upravis nejakou pochybnou teren-koza vidlicu so zdvihom 140-180mm
Nerob sa, že nepoznáš tie úpravy - zapustiť sedlovku a vyhnúť špičku sedla dohora. Hotovo.
Presne na to som myslel..a Raver neuraz sa ale ti šibe? so 180mm vidlou by som raz šliapol a mam po rame..a podľa mňa nie vždy závisí všetko na zdviku vidly..
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.