Bike Brno býva preto na jeseň lebo predstavuje novinky nasledujúceho roku, kdežto Cykloshow BA nepredstavuje už žiadnú novinku :lol: I vystavovať BA predajne mi príde riadne od veci kedže môžeš ísť priamo k nim do predajne kde majú niekoľkonásobne väčšie priestory...

Ale možno si to len zle predstavujem :P

Dobre si to predstavuješ! Len by som pridal, že za predajňu si platia nájomné a za stánok by museli platiť ďalšie nájomné. A nie malé... Možno štvordňové nájomné za pár štvorákov stojí viac ako (viac)mesačné nájomné za celú predajňu.
19.03.2011 - 21:43:04
00
Tak, ak by sa tato fraska konala aj buduci rok, chcem ludi varovat.
Celkovo to zachranovalo par stankov, ako uz bolo spomenute a chalani, co premietali filmy a robili prednasky.
Aj to usporiadatel nedotiahol do konca, lebo sa prezentovalo v priestore pri bufete, neboli pouzite mikrofony a tak bolo zle pocut.
Najviac ma pobavili stanky, ktore s danou temou nic nemaju:
Naramky sily-bionic band, cistenie okuliarov, medovniky, hracky,...
Buduci rok uz urcite nie, dakujem a vzdavam hold stankom s bicyklami, ktore sa to snazili zachranit
20.03.2011 - 09:47:09
00
Osobne si myslím, že namiesto toho zmrdávania medzi sebou by bolo oveľa účinnejšie všetky pripomienky a výhrady poslať na adresu organizátorov, napríklad enagy@incheba.sk alebo msekulova@incheba.sk. Tuto sa iba medzi sebou ubezpečujeme, aký že to bol shit, ale organizátor sa to nedozvie.

Ja osobne si myslím, že Slovensko je moc malý trh na naozajstnú cyklistickú výstavu, ale som vďačný za ten pokus.
20.03.2011 - 10:14:17
00
mám pocit že aj keby bolo nájomné na výstave 1€ tak tam toho o moc viac nebude.. možno časť bratislavských predajní tam niečo dovezie ale to je tak všetko.. náklady na prepravu sú vysoké, nič špeci tu nemáme.. v čechách majú vždy najväčšie priestory domáci výrobcovia Author, Pells, Superior, Duratec..
20.03.2011 - 11:09:13
00
chlapci tak ja som sa napriek zlemu pocasiu na tu vystavu vybral a poviem vam BOL TO TAKYYYYY TRAPAS!!!! ze skoda hovorit. Zena si tam chcela kupit bike ze snad lacnejsie... Boli tam tri stanky a ceny rovnake jak v obchode. Ani kozate od kelisu ta neboli kua, vlastne kelis tam nebol vobec. Blo to hroza za 10eur.
20.03.2011 - 22:47:57
00
Súhlas - za veľa peňazí strrrrrrašne málo muziky. :n: Náš rodinný tandem dorazil asi o 15.30, boli sme tam cca. dve hoďky. Čo sa týka bicyklov, človek asi viac zhliadne, ak sa poprechádza po cyklistických predajniach. Tu boli prezentovať dve - Športservis a Bike King. Každý tam mal asi 6 strojov, z toho AŽ jeden cesťák... Potom tam bolo k videniu pár elektrobicyklov, jedno lehokolo, nejaké skladačky, jeden stánok s trojkolkami pre hendikepovaných jazdcov a jeden stánok s hnusnými hybridmi. Hnusný hybrid je niečo, čo vyzerá ako bicykel, ale nemá to ani pedále, ani sedlo, namiesto toho má po bokoch "steper"... :x Testovacia dráha mi roztiahla ústa od ucha k uchu, hlavne keď sme ju našli podľa CraObsovho návodu - modrého koberca. :lol: Vozili sa na nej dokopy asi traja ľudia, z toho jedno decko na skladačke, jedno na skateboarde a chlapík na elektrobicykli. Vrchol bol mojko, ktorý vyštartoval po každom okoloidúcom a čistil mu zadarmo okuliááárky. :rofl: Stánky s handrami až dve, doplnky nikde žiadne, spoza posledného rohu zasa obťažujúca cica, ktorá vnucovala okoliu nelepiace leukoplasty. |( Stánok s načarbaným nápisom Poradňa zíval prázdnotou, stánok Cyklomagu bol veľký, ale nikto sa pri ňom nezastavoval. Jediné, čo ma z cyklistického hľadiska na výstave zaujalo, bola prezentácia bicyklov od Peugeotu. :y: Ešteže sa dalo ísť pokukať aj iné, zachránili to jachty a motorky. :emo: U motoriek to bolo aj so sprievodným programom, bol tam thajský box, dali sa kúpiť handry, boty, helmy, VŠETKO! Chcela som vám sem odfotiť aj cice :lol: akurát mi ale len roztiahli pusu nielen od ucha k uchu, ale priam okolo celej hlavy - veď to bolo menšie ako ja, dvakrát také tenké a proporcionálne som si ja oproti nim pripadala takmer dokonale. :P Ale pobehovali tam polonahé, takže záujem o fotenie s nimi bol. 8) Vonku ešte v krytom stane bežala motocyklová súťaž. To bolo veľmi zaujímavé, ale vzhľadom na to, že stan nebol takmer vôbec odvetraný, človeku už po pár minútach prichádzalo nevoľno, škoda.

Moje hodnotenie Cyklovýstavy - veľmi slabé a cyklistiku dosť dehonestujúce. Škoda. :n:
21.03.2011 - 08:47:52
00
Niečo pre porovnanie: http://www.nakole.cz/clanky/787-for-bikes-dnes-otevrel-svoje-brany-prvnim-navstevnikum.html
28.03.2011 - 08:15:12
00
Čo tento rok? Bol niekto pozrieť?
16.03.2012 - 19:21:06
00
Preco minuly cas? Prebieha az do nedele.

http://www.incheba.sk/vystavy/cyklo-show.html?page_id=3839
16.03.2012 - 19:37:59
00
Bol som :
cca 9stankov cyklo, sportservis BA, cyklovoziky (kvoli nim som tam isiel),
nejake detske bicykle, casopis cyklomag.

Ja som sa zastavil na 30minu pri vozikoch a zvysok som preletel, nic zaujimave.

Vsetci chodia do BRNA alebo PRAHY, pretoze dodavatelia beru CRaSR ako jeden trh,
neoplati sa tak cykloznačkam chodit aj k nam.

Ak ocakavas nieco take ako BRNO, PRAHA kde bicykle na výstave majú niekoľko hal,
tak na to zabudni. 5€ vstupne.

Na www.incheba.sk v casti
http://www.incheba.sk/vystavy/cyklo-show.html?page_id=3839
je mozne si dole stiahnut tento zoznam cyklovystavovatelov:

BELDI s.r.o.
CARCODE s.r.o.
CYKLOMAG – PRO FIT MEDIA s.r.o.
eCyklo
FORZA BALANCE s.r.o.
INTREA - PIKO s.r.o.
Modrofúz s.r.o.
Qenti s.r.o.
Športservis – bicykle, Biskupice

Je ale mozne ze niekoho zase zaujme nieco ine, ja nelutujem,
zistil som co potrebujem a som spokojný. Ale kamarata som odhovoril,
chcel tam ist s dcérkou, neoplatilo sa im.

Peter
16.03.2012 - 19:39:57
00
keyboard_arrow_up