kurna to je ale cirkus ja to nechapem ako moze niekto tak dodrbat bike. keby to nechal tak ho skor preda ako taky nastriekany. ale na druhej strane cervenu kazetu som tu este u nikoho nevidel
no na tú farbu som sa už ani radšej nepozeral,skôr mi išlo o ten text,to čo za pupuša písalo...a tie slovné hračky ako kološliapač a horskáč to je neuveritelné
Aha nevadi ale aj tak je to take čudne ale možno ma nejake finančne problemy takze neviem a načo mu je roztrhnuty plašt tak to teda netušim aj ked mu niekto taky daruje tak moc si nezabicykluje
BMX Cyklotrice- Predám túto zachovalú bmx..Je v dobrom stave..Odpružená predná vidlica..Je tam aj predná brzda...Cena:50 eur alebo dohoda..číslo je vymislené..len email..
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.