roadbiker: ja podobne včera bol neskutočný vietor (bolo skoro jedno ako svetovou stranou som šiel ) po 10 km som to zabalil a šiel domov a to som chcel ísť na Inovec inak čo sa týka pitného režimu ktorý sa riešil na prechádzajúcich stranách, ja pijem na biku strašne málo stredu som bol na cestnom 65 km a vodu som si nezobral keďže sa mi nechcelo brať batoh na cesťák
Mesto: Dubnica nad Váhom Založený: 23.04.2007 Príspevky: 880
tak vcera mi fucalo riadne do tvare, nedalo sa mi slapat. plazil som sa rychlostou 19 ci kolko. bol som rad ze sa ponahlam do prace na poobednu smenu tak som sa povozil len na dve hodinky
este ze ste hrali len s kosickom kebyze je to nieco tazsie tak neviem neviem tolko monoklov by bolo inak kedze je vonku snezno , dal som si seriu drepov pri pozerani sa na videjka z alp ...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.