Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Potrebujem doliat olej do motora. Predajca mi povedal ze potrebujem Shell Helix Ultra AV-L 5W-30. Na nete som tento olej nasiel v cene 9-10€. Kedze som nechcel cakat na dorucenie tak som sa vybral na Shell benzinku, ze ho kupim tam. Pocital som, ze cena bude vyssia, vsak aj oni musia z niecoho zit, nie. Ked som prisiel na benzinku a videl cenu za kolko predavaju ten isty olej, zostal som v nemom uzase. Pocital som ze ked na nete je za 10€ na benzinke bude za 15€, nech nezerem. Ale predavat rovnaky olej za 33,90€ !!! to je uz sila. Nakoniec som ho predsa kupil na nete za 11,60 aj s postovnym. A este jeden postreh. Slovenska posta mi nehodila "zlty" papierik do schranky, ale moderne poslala SMS s oznamom ze na poste mam balicek.
Podobne parkujem za blokom, ale nie pri tak vysokom muriku. Zrkadlo nesklapam, prave ho vyuzivam. Ak sa podari:))), pri cuvani polozim zadne koleso k muriku uplne natesno, predne mam vytocene naplno, takze mi nedovoli karoseriou dotknut sa murika. Pneumatiku predneho kolesa vyuzivam ako naraznik. Po dotyku zrovnam a som vysmiaty. Akurat ma obcas suseda zablokuje tak, ze sa viac trapim s vyjazdom, ako s parkovanim.
Jasne, cim nizsi grip vpredu, tym lepsie. Najlepsi je slick vpredu v blatistom zjazde pri vyssej rychlosti.
Inak aj tak je ta ich uvaha pre mna nepodstatna. Nejazdim na hranici moznosti pneumatik, takze prirodzene a celkom logicky ich medzi napravami po sezone-dvoch prestriedam, nech sa opotrebuju vsetky rovnomerne a nasledne menim vsetky naraz. Nebudem kvoli nejakemu redaktorovi a jeho uvahe (aj ked nehovorim, ze je to uplna blbost) kupovat vzdy len jeden novy par pneu, prehadzovat starsie zjazdenejsie pneu dopredu a dozadu davat tie nove. To je rada vhodna najmä pre pubertalnych pretekarov a tych, co nevedia prisposobit jazdu povahe a stavu vozovky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozno keby si to auto videl z boku, aj by si ho prestal obdivovat:) A kedze ho nevidim z boku ani ja, mozno mu krivdim...
Inak aj tak je ta ich uvaha pre mna nepodstatna. Nejazdim na hranici moznosti pneumatik, takze prirodzene a celkom logicky ich medzi napravami po sezone-dvoch prestriedam, nech sa opotrebuju vsetky rovnomerne a nasledne menim vsetky naraz. Nebudem kvoli nejakemu redaktorovi a jeho uvahe (aj ked nehovorim, ze je to uplna blbost) kupovat vzdy len jeden novy par pneu, prehadzovat starsie zjazdenejsie pneu dopredu a dozadu davat tie nove. To je rada vhodna najmä pre pubertalnych pretekarov a tych, co nevedia prisposobit jazdu povahe a stavu vozovky.