Ok kašleme na to budeme si točiť videá a nebudeme to sem asi radšej dávať.... Škody na bikoch boli 250 eur a aj tak snahu všetci skritizujú... Pre rýpalov ---> rozbil som tam pred 2 týždňami kolesá (200 eur ma stálo kúpiť nové) a včera kamoš zlomil kľuku (50 eur zo servisom) takže to môžem je*ať
hellboy, pochop že to ozaj nie je o biku a už vôbec nie o holeniach.. pozri to video čo som postol - r. 2005, obaja na slalomakoch a ako jazdia, je to o dve triedy niekde inde..
Craobs
// pochop, ze ked nieco postnes na net, tak cakas ze sa k tomu ludia vyjadria a ze nie vzdy to musia byt ohlasy pozitivne..
Porozbíjali ale čo za čo nám to stojí? Rozbiť bike a vypočuť si max. kritiku... Hlavne že sme tam teraz boli tri dni po sebe žiadneho super jazdca z fóra sme tam nestretli iba dvoch downhillistov na ghoste s MZ 888 a druhý si nepamatám ktorých sme museli predbehnúť ako dosrate išli...
hellboy - to že si pri natáčaní rozbil bike neznamená že to za niečo bude stáť.. proste video je nahovno a kolko ťa to stálo nikoho nezaujíma.. v holyúde sa točia aj 100 milión dolárové sračky.. nakukaj viac videí na nete, sem tam ti tu niekto niečo vytkne a časom sa to úspešné video objaví
okrem toho slušné videá sa netočia z 3 výjazdov a nespracúvavajú za 1 noc.. to sú hodiny strávené na biku a dni strávené za PC.
mne kritika nevadí ale nejaká takáto a ne že to zkritizujem a ani neporadím. TOTO JE KRITIKA a ne len zo seba robiť machra čo dáva na kolobežke M. Everest
S dovolením trochu objektivní kritiky.
Oceňuju vaší snahu dělat něco co má smysl a zlepšovat v technickém ježdění.
Jestli se chcete ale někam posunout nebylo by od věci vyhledat někoho kdo tomu trochu rozumí a dokázal by vám dát do začátků pár rad. Protože když se podívám jenom jakej máte postoj na tom tak se v životě nikam neposunete.
Nadhodím na co byste se mohli zaměřit:
Zpevněte držení těla, hrozně na tom vlajete.
Lokty a kolena drže od sebe. Přídá vám to stabilitu.
V klopenkách jste moc přidřeplí dozadu. Nebojte se to víc klopit a naučte se držet správbně nohy. Průjezd s vnitřní nohou dole je tak o rozbití huby. Správně se má tlačit do vnější nohy, která je v dolní úvrati.
Naučte se projíždět zatáčky bez sundání nohy z pedálu.
Než začnete skákat naučte se jezdit s jistotou ve vyšších rychlostech. Když vás pak kopne skok a rozjede se vám to tak z toho nebudete vykulený.
Než začnete všelijak kroutit řidítkama ve vzduchu, naučte se skákat rovně a hlavně na čistotu.
Neberte to jako rejpání, ale jako tipy a rady jak se posunovat od začátku správně.
ale vadí..
osobne je mi srdečne jedno ako jazdíš/jazdíte.. celý čas tomu vašemu celému klubu fandím aj keď je to ***** ako dvere.. pochop, že nemôžeš hneď na každého vybehnúť ked ti napise nieco co sa ti nepaci, tak sa to nerobi..
Kebyže že to sem napíšu dvaja traja ale vždy proste vždy sa tu spustí flame ako sme zlí, ako je Gazda sprostý, ako sme pomalí, ako sme trápny a xy ďalších vecí ktoré tu všetci opakujú. Kritika ktorú som sem vložil je kritikou a keby že sem každý píše tak, tak tie veci zlepším a nie takto...
Kritka je preto, lebo sa vyhovarate na slabu techniku, ktora inym ludom postacuje/postacovala. Dalej si tu vymyslas vlastny styl jazdenia ejkejej limonada z lidlu, ktorym maskujes svoje jazdecke (ne)schopnosti. Nepis tu kraviny ohladom toho, ze sa to s tym a na tom neda, nejazdis to a pod., napis, ze to este nevies ale snazis sa to naucit a fakt to skus. Dalej to neprehanaj v style toho vasho novovzniknuteho servisu, ktory moze napachat viac skody ako uzitku. Je fajn pomoct kamosom co to nevedia, pripadne mladej kozatej susedke "postelovat prehadzovacku" a "nastavit brzdy" , ale aby si pozyval neznamych ludi a ponukal im generalku vidlice na pockanie? To je trochu moc. Radsej v ramci snahy poproste niekoho, ci by ste sa k nim mohli niekedy pridat na rohatke, co to odkukat a aj dostat nejake rady...
HELLBOY je to presne ako pice CraObs nie jeden ale cela seria vyjazdov...a potom hodiny strihania upravovania a hrania sa s farbami jasom a inymi blbostami na PC...az z toho vznikne jedno par minutove pre divaka zaujimave video... ale najskor by som sa pokusil popracovat na technike a style jazdy...napr z toho navodu co postol waldo lebo z tych videi to vyzera ako keby si natacalprvu jazdu lesom...pomala jazda...v zakrutach jazdis s vnutornou nohou na zemy namiesto na pedaly....
a nemusis tu vypisovat co vsetko sa vam pri natacani znicilo...napr ohladom tej kluky...to bola cisto vina jazdca..lebo nevsimnut si hentaky suter....mal by rozmyslat nad dioptrickymi okuliarmy
aku hovadinu??chces mi povedat ze ten kamen bolo akoze malo vidiet??tak ako som pozeral tie vase videa...tak ostrejsiu zakrutu davas vecsinou s jednou nohou na zemy a smykom zadneho kolesa takze o ktorej hovadine sa chces bavit??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na bonusovom DVD
Craobs
// pochop, ze ked nieco postnes na net, tak cakas ze sa k tomu ludia vyjadria a ze nie vzdy to musia byt ohlasy pozitivne..
okrem toho slušné videá sa netočia z 3 výjazdov a nespracúvavajú za 1 noc.. to sú hodiny strávené na biku a dni strávené za PC.
S dovolením trochu objektivní kritiky.
Oceňuju vaší snahu dělat něco co má smysl a zlepšovat v technickém ježdění.
Jestli se chcete ale někam posunout nebylo by od věci vyhledat někoho kdo tomu trochu rozumí a dokázal by vám dát do začátků pár rad. Protože když se podívám jenom jakej máte postoj na tom tak se v životě nikam neposunete.
Nadhodím na co byste se mohli zaměřit:
Zpevněte držení těla, hrozně na tom vlajete.
Lokty a kolena drže od sebe. Přídá vám to stabilitu.
V klopenkách jste moc přidřeplí dozadu. Nebojte se to víc klopit a naučte se držet správbně nohy. Průjezd s vnitřní nohou dole je tak o rozbití huby. Správně se má tlačit do vnější nohy, která je v dolní úvrati.
Naučte se projíždět zatáčky bez sundání nohy z pedálu.
Než začnete skákat naučte se jezdit s jistotou ve vyšších rychlostech. Když vás pak kopne skok a rozjede se vám to tak z toho nebudete vykulený.
Než začnete všelijak kroutit řidítkama ve vzduchu, naučte se skákat rovně a hlavně na čistotu.
Neberte to jako rejpání, ale jako tipy a rady jak se posunovat od začátku správně.
ale vadí..
osobne je mi srdečne jedno ako jazdíš/jazdíte.. celý čas tomu vašemu celému klubu fandím aj keď je to ***** ako dvere.. pochop, že nemôžeš hneď na každého vybehnúť ked ti napise nieco co sa ti nepaci, tak sa to nerobi..
a nemusis tu vypisovat co vsetko sa vam pri natacani znicilo...napr ohladom tej kluky...to bola cisto vina jazdca..lebo nevsimnut si hentaky suter....mal by rozmyslat nad dioptrickymi okuliarmy