Ja zas zasnem, ze si nepochopil, ze tvoj zamer mi bol jasny, len som rypal do tych tvojich tvrdeni, ktore si navzajom odporuju. Mimo to, nemyslim si, ze by tu tie fotky nejak strasnym sposobom trcali a neboli vhodne a tiez mam ten pocit(a viem, ze niesom sam), ze to dost prehanas. Je fajn upravit kktsky nazvane temy, ale menit XY(ci vlastne XX :P) rokov stare, zauzivane nazvy je trochu odveci.
29.04.2012 - 00:45:40
00
Nebudem predsa kvoli rypacom ako Ty kazdy prispevok formulovat blbuvzdorne. Stoji to cas. Inteligentny clovek to z toho co som napisal bez problemov pochopi a rypac si najde zamienku vzdy. Na zvysok skoda reagovat.
29.04.2012 - 01:03:21
00
jezus ale tebe už to fakt začína trocha liezť na mozog.. X rokov tu bol klud a ty teraz ideš upratovať 5 rokov dozadu všetko podla teba?
o čo je nemesishard-ová fotka napr lepšia a "výjazdovejšia" od hellboyovej? 6 ludí na fotke ma inšpiruje na výjazd?

resp k čomu ma inšpirujú vo výjazde fotky z hneď prvej strany:




:tmi:
29.04.2012 - 06:27:50
00
Nebudem predsa kvoli rypacom ako Ty kazdy prispevok formulovat blbuvzdorne. Stoji to cas. Inteligentny clovek to z toho co som napisal bez problemov pochopi a rypac si najde zamienku vzdy. Na zvysok skoda reagovat.



mas pravdu ,len sa mi niekedy zda ze najvecsi rypac si tu ty... :D ,ale teraz je to scasti uz aj funkciou moderatora
29.04.2012 - 07:52:06
00
CraObs, tak ono sa tazko upratuje tak, aby sa to pacilo vsetkym. Kde je hranica co upratat a co nie? Takze ano, upratujem podla seba. Inak ked tie fotky co si sem dal z prvej strany do tejto temy nepatria, tak to som este dost mäkky ked som upozornil len Hellboya, nie? Mozno by si bol este prisnejsi moderator. ;) Alebo by si nic neriesil aby si nemusel obhajovat, ze preco to a to robis. No a ja to riesit skusam, ale tazko sa urcuje hranica. Ak mate pocit, ze ked kliknete do tejto temy a uvidite spekacky alebo predstavec, tak ste dostali to, co ste ocakavali, tak OK. Ale mam pocit, ze to tu väcsina nehlada. Ked si niekto zalozi napr. temu "Fotky z opekaciek" v sekcii O hocicom, alebo prida fotky do existujucej temy "Fotky bez zaradenia", tak OK. Ale ked vidim bordel v teme, ktora ma pre bajkerov aspon nejaky zmysel a v ktorej sa obcas da najst nieco zaujimave, tak sa mi to nezda OK. To, ze to padlo prave na Hellboya je nahoda. Jeho fotky mi proste po dlhom case udreli do oci a mal som dojem, ze sem naozaj nepatria. A stale ten dojem mam, nic sa na nom nezmenilo. Napr. Lubik sem daval fotky z vyjazdov ako na beziacom pase a nikto mu nemohol vytknut ani len mäkke F ze to nie je z vyjazdu, a aj tak sa viacero ludi ozvalo, ze nech to neprehana s ich poctom. Boli totiz akoby ich jedna mater mala a nic sa z nich nedalo zobrat. Cize kolko ludi, tolko nazorov.

kvakob, ja som bol vzdy rypac. :) Ale rypem resp. podpichujem len zo srandy a tych, ktori to pochopia. Je mozne, ze ked mam pasik pod nickom, tak to obcas vyznie vaznejsie ako je to myslene...
29.04.2012 - 09:47:48
00
hranica je to, že keď to niekolko rokov funguje (pod správou ostatných moderátorov) a všetci sú spokojný tak sa to nesnažím zrazu zlepšovať ;-)
celá téma je prepchatá výjazdovými aj keď nie inšpiratívnymi fotkami tak prečo od dnes už len profi fotky?
Lubikove fotky boli často ale keď si ich pozrieš tak minimum takých "tak sem musím ísť" (ako napr dáva wukie).. v podstate sa to zvrhlo na bike na moste :D
náhodou mňa hellboy inšpiroval že by som mal opekačku nejakú zorganizovať :P
29.04.2012 - 10:11:29
00
A preco by som sa nemal snazit to zlepsovat? Lebo zmena je zo zasady zla vec? Hmm...

P.S. Neprekrucaj. Ja som nikde nenapisal, ze tu maju byt len profi fotky. A ani ze tu musia byt za kazdu cenu len inspirativne fotky. Ide mi len o to, aby tu nebol uplny balast.
29.04.2012 - 10:19:00
00
Vyjadrím sa k hellboyovým fotkám:
Foto č.1 - Zbytočná
Foto č.2 - Zbytočná
Foto č.3 - Zbytočná
Foto č.4 - Zbytočná
2Hellboy: Tým nechcem povedať že vsetky tvoje fotky su odveci ale tieto nejak "nevysli". Mohol si skorej pofotiť ako stavite skoky, kde ich staviate...
29.04.2012 - 14:01:32
00
keyboard_arrow_up