Ahoj chcel by som sa opýtať na tretry. čítal som síce o tom už v jednom fóre, ale riešili tam len pedále tak by som sa chcel opýtať na ich porovnanie Specialized MTB Sport a Comp lebo otec berie jedny z nich. Používané budú na maratóny alebo XC.Ďakujem
A zas sme pri porovnávani modelov 2009/2012 Nové modely, 2011 a novšie už nie sú tie pôvodné, sú tam použité úplne iné materiály, dokonca zmenili aj vnútorný tvar. To to nieje z mojej hlavy, to vravel LTO.
Caute, jazdil som Comp 3 roky (model 2009) a tuto sezonu mam SW 2012 a je to znatelny rozdiel. Najviac to citim na pevnosti obopnutia nohy v topanke, BOA system vie utiahnut nohu presne na doraz a uplne jemne doladit utiahnutie. Karbonova podrazka je absolutne nepoddajna, pevna a lahka. Je to ako prejst z lyziarok s flexom 70 na flex 130 - absolutna odozva bajku na najmensi popud zo strany nohy.
Asi tak- pekne a výstižne si to napísal. Tiež som mal Comp 3 roky ibaže som jazdil model 2008 a 2010, minulý rok v júli som prešiel na S-Works.
keď som videl tú tvoju fotku, nechápal som ako sa niečo také môže tak rýchlo stať
Tiež mám asi ročník 2010, používané tak od konca mája 2010. Síce doteraz asi toľko kilometrov ako dáš ty za rok (tak zo 11000 môžu mať), ale k takému stavu som sa ešte ani zďaleka nepriblížil Možno je to tým že som si vybral bielu farbu
ja som mal sporty asi 4 roky, a ešte furt sú v pohode (keby mi pes neodkúsal suché zipsy ) ale nemajú ani polovicu Tmaxových km..
takže s rokmi by som bol opatrný
závisí aj od podmienok, blato rozkladá material.
Ja mám Compi a mám ich už 4-tú sezónu cca 30000km a sú v pohode. Len ich bolo treba polepiť, lebo sa rozpadali.
jazdim Comp (starsi model asi 2010) s prackou a Sport som nechcel lebo v blate a v dazdi ma suchy zips tendenciu rozliepat sa. Mal som Shimana na dva suche zipy a po case to uz nedrzalo pevne- jedine to ze oba boli fakt siroke ich drzalo na mieste- neviem ako to bude pri tychto.
Po dvoch rokoch jazdenia bez problemov (nalomena lave utahovanie pracky- na funknossti nastastie neubralo ) konstatujem ze pripadne nove si kupim take iste...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi tak- pekne a výstižne si to napísal. Tiež som mal Comp 3 roky ibaže som jazdil model 2008 a 2010, minulý rok v júli som prešiel na S-Works.
Tiež mám asi ročník 2010, používané tak od konca mája 2010. Síce doteraz asi toľko kilometrov ako dáš ty za rok (tak zo 11000 môžu mať), ale k takému stavu som sa ešte ani zďaleka nepriblížil
takže s rokmi by som bol opatrný
Ja mám Compi a mám ich už 4-tú sezónu cca 30000km a sú v pohode. Len ich bolo treba polepiť, lebo sa rozpadali.
Po dvoch rokoch jazdenia bez problemov (nalomena lave utahovanie pracky- na funknossti nastastie neubralo