bodka, ty si svetobežník
13.05.2012 - 21:15:58
00
Ako sa jazdi na novom ?
13.05.2012 - 22:10:08
00
jazdi sa super 8) ide skoro sam :rock: mam v plane miskolc ale ten vietor a dazd :rain: ma odradzaju.takze lietam iba tu po okoli..
:hai:
14.05.2012 - 07:30:16
00
dnes bol v plane iba asfalt..nieco jednoduche..kedze bolo po dazdi chladno a bez slnka..do lesa som neplanoval lebo mokro..
zapad KE ci PO radsej nie lebo by ma zase niekam potiahlo juh uz bol casto v poslednej dobe tak ostaval vychod..bud n.sedlica alebo tibava..varianta bez kopcov zvitazila :) ale napadlo ma zabehnut do petrovec...na konecnu ved dalej sa uz neda :D a tam sa to zvrtlo..za dedinou som nasiel peknu asfaltku co isla do lesa..ze kuknem aspon zaciatok..islo sa ok tak dalej a uz sa to nedalo zastavit :lol: stale dalej a dalej az som prisiel na ukrajinsku hranicu :rock: potom otocka zbehat dalsie lesne asfaltky ..jednu som nasiel bola paradna ale prilis odbocovala od mojej tak si vravim dalej nejdem kto vie kde ide ..staci mi dnes otocka domov..opustil som petrovce a ze zabehnem pozriet tie chaty co boli znacky pri ceste ..bral som prvu..chata madarica...asfalt ok tak veselo 8) ale boli tam dajaki snincania sv313 strieborne faro tak som k nim nesiel..a bral pravu asfaltku preskumat..ale ta stale dole a dole ..aj nadavam kde sa zase trepem..ci mi nestacil ten severak rano..az som prisiel k tej budke co bola za petrovcami..co som vravel ze po tej ceste dalej nejdem lebo neviem kde ide..takze som to obisiel a bol tu zas :rofl: co uz ..idem naspat na hlavnu..inak kopa ceresni tu...treba potom prijst :pizza: cele sady..na hlavnej dalsia znacka chata hrachoviny...idem donekonecna :P tazia tu drevo..nasiel som ju zase statna hranica ..tak som sa aspon najedol..cestou spat som obocil na cyklochodnik..ze dam aspon zaciatok..ale bolo mi jasne ze uz hlavnu nechcem..casovo som bol ok tak pohoda dalej...zase preskumat lesne nove asfaltky..kppa vsade a kvalitne... :nod: dalsia chata aj studnicka...a tak dalej...len tie kanaly v tvare sipu na ceste ma stvali nedalo sa cestou spat pustit...vzdy trebalo skoro na 0 spomalit :devil: aj hranicnu policiu som v lese stretol nevraveli nic..akurat tam kde traktor dostal defekt..vysiel som v priekope..dedina..tu dalsia cyklotrasa teraz modra..tamta bola zlta..tak idem...ale tu uz blato rozbita popri druzstvach..a brody ako v PL ;) stretol som dedula..mal hriby :hug: dalej do obce konus cez vinice..akurat tu zeny orezovali..cez chovkovce do baskoviec dalej na jasenov a po hlavnej bol plan ze jovsa a domov uz konecne ale ani neviem ako a potiahlo ma na remetske hamre :angel: tu uz ina moznost nebola takze morske oko :party: spomenul som si na male m.oko tak som sa vybral tam..a stade hore na jedlinku :muscle: potom na tri table a dole pozltej...nech nechodim stale to iste uz otrepane :headbang: vysiel som pri kamenolome..odbocil dolava cez riecku a do dediny..stade uz konecne domov...jonsak 52/11nestaci :shake: je to malo..do belej nebolo co krutit..slabe prevody :punch: este v hazine som to bral cez lackovce ..most... :ninja: nakup v potravinach ..zvedava predavacka nasledoval vysluch..kym som nakupil :cash: vedeal vsetko :bug: no co kam zajtra prida sa niekto?.. :sun: s fotkami vas uz nevytacam tak si musim nieco najst ..tak si tu pismenkujem :coffee: a uz zase sa nudim :d:
http://pokec.azet.sk/polanczyk/fotoalbumy/to-je-jedno#/polanczyk/fotoalbumy/to-je-jedno/strana-10
http://pokec.azet.sk/polanczyk/fotoalbumy/traktor#/polanczyk/fotoalbumy/traktor/strana-10
:hai:
18.05.2012 - 19:11:54
00
Rymanow, opäť dávam do pozornosti akciu, tentokrát kermeš v Olchowci :) http://lemkounion.republika.pl/Image/program%20XXII%20kermeszu.jpg Keď sa mi podarí, tak v nedeľu by som tam išiel pozrieť (auto + možno bike na strechu)
18.05.2012 - 22:09:19
00
ten odkaz si mal dat na balturs..ale ked tak rozmyslam asi je to zbytocne..jediny kto by isiel a zvladol to je lado ale ten zajtra nemoze...este mozno by sa pridal edo..ostatni nehrozi :D
ja dnes SV mal som ist s jednym bikerom vihorlatske...ale neprisiel..cakal som ho tam vyse hodiny..ze dakujem..viac mi uz volat nemusi :@
olcowiec:ked zavolas :mp: ze naisto ides a vezmes aj bike tak hore vybehnem..mna to tam uz netaha zbehane to tam uz mam...jedine ak tak hore na hranicu este ..inak nic.
19.05.2012 - 12:35:25
00
dnesss 8)
kapusansky hrad po zelenej...
serpentiny n.polianka stretol som tu bikera z HE :rock:
krempna cez zidowskie(stara asfalt.cesta s ktorej spavili cyklotrasu).
dalej do olchowca stade hore na baranie..po nasomu nastavok
a po hranici az do vysneho komarnika...
domov po hlavnej cez havaj kr.brod....
v brestove n.lab. ma chytil dazd tak som sa schoval do autobus.zast. ked prestal tahal som do koskoviec tu zase lejak....cakam a potom domov...
dnes vas nebudem provokovat textom..ale jedno vam poradzim :rofl: kec uvidzice na strome zeleny vykricnik ta to vun tam ne naparadu :D treba rychlo hamovac a zijsc z bicygla dolu...ja tak nezrobil a potom mi lecel :angel: zjavilo sa predomnou prudke klesanie..ale uz som neubrzdil a tahalo ma to dole ..ked som nechcel ist cez volant rybicku musel som sa zosunut zo sedadla na nosic aj tak vsetko smykom..ale prezil som to :P
zajtra niekto na bike?ja viem nikto :D ale aspon som sa spytal.. :hai:

http://pokec.azet.sk/polanczyk/fotoalbumy/73#/polanczyk/fotoalbumy/73/strana-7

http://pokec.azet.sk/polanczyk/fotoalbumy/cc#/polanczyk/fotoalbumy/cc/strana-7

jaro s tvojim otcom sa stretaval v cabinach...maj sa.
20.05.2012 - 19:59:00
00
Bodka, aka vyssia sila ta doviedla k pouzivaniu externeho fotoalbumu? :)
A preco prave pokec?
Teraz si to uz robit nemusel, Cervo planuje upravit sekciu Foto, aby sa dalo filtrovat vo fotkach z fora.
20.05.2012 - 22:20:11
00
ta vyssia sila sa vola lenivost :) ...a preco prave pokec..lebo mi to poradila kamoska...staci to tam dat a pozmensuje mi to samo...
21.05.2012 - 07:41:48
00
Rymanow kde si našiel taký zelený výkričník? :lol: BaLTurS-akom som nestihol včas napísať, ale videl som, že Laďo má iné povinnosti a ako píšeš, zvyšok skupiny by tam asi bez neho nešiel. V Poľsku sme sa niekde minuli, so Sparcusom sme boli na omši v Olchowci a potom presun autom do Krempnej odkiaľ sme na bicykloch prešli do Światkowej Wielkej a späť. Potom sme sa vrátili na program do Olchowca. Otec spomínal, že ste sa na ceste stretli :)
Ešte som tuším nedal link na fotky čo si sprevádzal tú druhú skupinu poliakov (3.mája v Medzilaborciach) https://picasaweb.google.com/MLbikers/SKPBVMedzilaborciachSlovakia prosze ;)

Prílohy:

Komentár súboru: vjazd do Medzilaboriec (na kopci pravoslávny chrám sv. Ducha)
DSCF9820.jpg
DSCF9820.jpg 168.79 KiB thumb_up0thumb_down

21.05.2012 - 11:20:46
00
zabehol som do madarska dnes..
http://pokec.azet.sk/polanczyk/fotoalbumy/fgh?i9=59647bc3fc02#/polanczyk/fotoalbumy/fgh/strana-3?i9=59647bc3fc02
26.05.2012 - 19:28:55
00
lupkowsky tunel zaklad karny-vezenie v lupkowe zagroda chryszczata-nafotena zvnutra mikow przelecz zebrak 816m-nova "asfaltka" po oboch stranach..paradny zjazd..(ja som este zbehol dole smerom na bystre-rabe-mali tu byt podla mapy dve pola namiotowe ale nikde som nic nevidel..asi neboli pri ceste a ja sa ponahlal za nimi..az som dostal defekt..wola michowa-dohnal som ich pred lupkowom...naspat cez tunel.
http://pokec.azet.sk/polanczyk/fotoalbumy/noc#/polanczyk/fotoalbumy/noc/strana-6
27.05.2012 - 21:12:30
00
peknú trasu ste si dali v nedeľu :y: je tam krásne 8) ..nestretol si žiadneho zubra? :)
28.05.2012 - 14:42:38
00
vidis...ani ma nenapadlo nejakeho hladat...uplne som zabudol ze tu su :) dvakrat nas chytil dazd ale nastastie bolo sa kde schovat.
pozvyte ma niekto zajtra na bike :D mne sa samemu nechce :angel:
...ale ked tak teraz pozeram do mapy bieszczady :f: tak sa mi zacina pášit cervená 8) ...chryszczata-jaworne-wolosan..niekedy v lete by to bolo treba prejst s bicyklom..taka turistika ziadne plasenie...stan spacak...bud z cisny alebo opacne z komancze \o/
28.05.2012 - 20:18:39
00
Ked tak pekne prosis :D rano 8:18 startujem od vlaku v Slovenskom Novom Meste (odchod z Kosic 7:10) na okruh Sarospatak - Makoshotyka - Gerendas ret - Palhaza - Slovenske Nove Mesto. Pohodovka 60 km odhadujem ze tak 600 - 700 m prevysenia. Pocinajuc Palhazou kazdych ~5-7 km dobra restauracia. Cyklochodniky alebo zabudnute a potom lesne cesty.
28.05.2012 - 20:53:23
00
keyboard_arrow_up