pred zapasom je vzdy nadej, ale rusi boli cele MS o triedu lepsi ako ostatne tymi, aj tak vdaka za striebro, chalani vratili na slovensko radost z hokeja
Dopadlo to tak ako malo. Treba uznat, ze Rusi boli jednoznacne lepsi. DAKUJEME ZA 2. MIESTO A GRATULUJEM!!! Konecne dalsi medailovy zapis do historie, spomienka na stare hokejove casy, kedy Slovensko patrilo medzi top hokejove krajiny.
mame aspon tacku )), ale aj tak super, a striebro ma antibakterialne ucinky takze ja som spokojny , prvu a tretiu tretinu som cakal vyrovnanu, ale v druhej so neveril ze to udrzia jak furt horsia druha tretina, ktovie ci koli tomu ze je dalej striedacvka abo co
2013 IIHF Ice Hockey World Championship
In Stockholm (Sweden) & Helsinki (Finland), 3-19 May 2013
Group STO: Czech Republic, Sweden, Canada, Norway, Switzerland, Denmark, Belarus, Slovenia.
Group HEL: Russia, Finland, Slovakia, USA, Germany, Latvia, France, Austria.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bez tých chýb by to ale asi len zmenilo rozdiel gólov, rusáci boli tento rok fakt lepší
aj palovi hore
idem do kolien
tak iny dovod preco je stale 2ha tretina horsia ma nenapada, malo obrancov, rychle striedania a v druhej tretine mas striedacku dalej tak mozno preto
Men’s Category
2013 IIHF Ice Hockey World Championship
In Stockholm (Sweden) & Helsinki (Finland), 3-19 May 2013
Group STO: Czech Republic, Sweden, Canada, Norway, Switzerland, Denmark, Belarus, Slovenia.
Group HEL: Russia, Finland, Slovakia, USA, Germany, Latvia, France, Austria.
http://www.iihf.com/home-of-hockey/championships/world-ranking/mens-world-ranking/2012-ranking.html
http://www.youtube.com/watch?v=3uhYCIV53X0&feature=share
http://hokej.sme.sk/c/6383134/finsky-komentator-nesklamal-a-oslavuje-slovensko-vo-finale.html
po treťom góle hudáčka ten jeho nadšený komentár nemal chybu