1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
Na horalovi minulý rok som štartoval myslím o 8:00 ak TRM neklame a má to tam aj niekto iný tak. A prežil som to
Neboj, takisto chodievam Tour
A s tym porovnavanim Horala a Stupavskeho to snad nemyslis vazne.
No podla mna (ako CP-ckara) je takto skory start ozaj objektivna volovina - pozajtrajsi Fatransky maraton je parametrovo velmi podobny a ide sa v pohode o 10ej.
Ked si predstavim, ze ak nezozeniem odvoz tak sa valim z NMnV rychlikom do BA o 04:53 s prichodom 06:03 na Hl. stanicu a mozem si to bud odslapat do Stupavy cez cele "cyklisticky privetive" mesto a uzasnu vypadovku alebo si pockat 3/4 hodiny na reprezentativnej Hl. stanici do 06:46 a odviezt sa Regional expresom do Devinskej Novej Vsi s prichodom 06:59 a odtial si to odslapat nejakych cca. 11 km do Stupavy.
Keby sa start posunul na 10:00 tak sa IMHO nic zle nestane, skor naopak...
A to ani netusim ako budu cestovat ludia z menej dostupnych miest s viac prestupmi.
Ahoj, nemam sice skusenosti s organizaciou podobnych akcii ale myslim si, ze docela chapem ake to je - ludia budu frflat vzdy a extra tuna u nas na SK..
Takisto nevyhovies asi kazdemu.
Mozem vsak napisat opat iba za seba (ten predchadzajuci prispevok znel mozno az moc nabrucane, ale myslim, ze objektivne) - na maratony chodim kvoli zavodu - cize je pre mna priorita vcas sa nachystat a docestovat relativne v pohode kedze vacsina maratonov je mimo mojho bydliska. Netvrdim, ze tombola mi je uplne ukradnuta ale figuruje na poslednych miestach priorit u maratonov. Co asi tak chcem je dobre zabezpecenie s jasnymi vcasnymi propoziciami, adekvatne obcerstvo na trati, pouzitelne sprchy na scivilizovanie sa, umyvanie bajku a ked sa zadari dobra strava tak je fajn. Vacsinou aj tak odchadzam pred vyhlasenim tomboly a nemam s tym nejaky fatalny problem a ani na to nefrflem, je to moje rozhodnutie a tak sa nestazujem - kebyze chcem tak zostanem ale vacsinou preferujem dopravit sa domov v rozumnej dobe a dat sa do richtiku.
Proste maraton je o maratone a nie o tombole - aspon pre mna. Preto radsej uprednostnim ruzmny startovaci cas pred niecim ako tuna kvoli tombole.
Ale do urcitej miery chapem aj Tvoj postoj no podla mna je to druho/treto-rade.
tak ja neviem...ako citam tak citam...ale na start o 10:00 na Fatranskom nikto v diskusii nefrfle...este aj na Salzke sa 120 km startuje o 9:00...
a nie je rozumnejsie to pripadne upravit aby viac ludi prislo ked sa slusne ozvu 2 mesiace pred akciou ? najma ak sa ozyvaju vacsinou ludia ktori maju za sebou viac ako vela podobnych akcii ? jasne ze nevyhovies vsetkym ale mal by si sa snazit vyhoviet vacsine...tu mi to ale pripada ze nevyhovies vacsine...
Ako trefne napisal jammin pod Tebou - preco to neskusit riesit ked je hadam este dost casu ale davat skor ultimatne vyhlasenia o chodeni a nechodeni?
Ja prist chcem, mne sa ta akcia pacila aj minuly rok a rad pridem znovu + s takto vynovenou a natiahnutou tratou este radsej ale snazim sa konstruktivne riesit nieco co podla (nielen) mna nedava zmysel a nebolo to ani jasne obhajene ako rozhodnutie.
Keďže sú maratóny v sobotu a sobotňajšie večerné cesty bývajú prázdne, tak aj na tú tombolu sa dá počkať.
Keď to beriem z Bratislavy, tak pri štarte o 9.00 - 9.30 sa dá stíhať autom ráno po Žilinu a Bystricu. Pri skoršom štarte by to bol problém.
Aj na Salzke 100-ka štartuje o 9.00
Tiez sa pridavam za neskorsi start, predsa Stupava je excentricky umiestnena voci zbytku Slovenska, vela ludom pomoze ked sa start posunie. Tych 9:30 by bol asi nejlepsi kompromis pre vsetky zucastnene strany.