---
FATRAN tento rok bude úplne v novom šate a to nie len zmenou miesta ale aj zmenou trati. Štart FATRANU sa presunie po 4-roch rokoch do Rajeckých Teplíc. Vzhľadom na extrémne výdatnú zimu ešte dolaďujeme jednotlivé trasy do finálnej podoby nakoľko sme sa stretli administratívnymi problémami okolo povolení na jednotlivých hlavne nových úsekoch. Do 25.4. by malo byť všetko úplne jasné a trate oficiálne spustené pre verejnosť.
Veríme že budete trpezliví a doprajte nám ešte chvíľku na finále. Určite musíme urobiť všetko hlavne pre bezpečnosť pretekárov.
Štart v Rajeckých Tepliciach bude z námestia pred Mestským úradom a to platí pre maratón trať LAPIERRE a polmaratón trať INTERSPORT a najkratšia trať s názvom FESTINA bude štartovať od kúpaliska LAURA kde bude aj cieľ všetkých tartí ako aj celé zázemie pretekov vrátane pretekov pre najmenších bikerov na bikoch či odrážadlach.
S pozdravom Terry a CYKLOPOZITÍV TEAM
Všetky informácie nájdete na http://www.cyklopozitiv.sk
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 30. 5. 2017 o 14:07
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 12. 8. 2015 o 10:18
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
Musíš sa prihlásiť na dlhú a zistíš.(výživný singel)
EDIT: aj s medzičasmi TU
Pochvala organizatorom, znacenie bezproblemove, velmi dobre zvladnuty maraton
A čo sa týka značenia, nedá sa nič vytknuť. Keby boli všetky maratóny takto značené, môžme jazdiť ako na nemeckých diaľniciach
A k trati len tolko, ze som sa snad nikdy tak nevytrapil ako na vcerajsej dlhej. Nohy mi nesli, tepy nizko, nevedel som sa nakopnut. A tolko kriz, co som mal...aj som zvazoval, ze to po jednej mega dlhej zabalim. Ale spravil som chybu, ze som na obcerstvovackach nejedol a predposlednu som vynechal (prosto debil). A tak mi pekne krasne pred Anakondou jednoducho dosla para uplne. Som si v tych stupaniach pripadal ako turista, ked som sa tam tak motkal. Nastastie som bol sam a nikto nevidel to zufalstvo
Vzpruhu dodala az posledna obcerstvovacka, kde som sa normalne "nazral" a potom to uz slo. Dokonca som zacal stihat jedneho jazdca predomnou. Trat celkovo narocna.
Inak musim Terryho spucovat, za tie posledne lukove vyslapy tesne pred cielom. To bol cisty utok na moral. Kua, ze par km do ciela a samy kopec.
Inak samozrejme Anakonda a Vretenica boli jasnou topkou maratonu. Vlado, pekne ste to vyluxovali
Statistika z Polaru: 93,8 km, 2811 m nastupanych.
PS: snad jedine minus bolo cistenie bikov. V tych radoch som to nevydrzal a hodil bike do auta tak ako bol. Je to ale dan za to mnozstvo ludi a podmienky na trati.
katko: luky
Fotografov bolo hodne, takže som zvedavý na fotky, ale ten nečakaný blesk od toho fotografa v lese, to bol brutal....
Musím uznať, že dlhá trať bola fakt náročná, takto som sa nenarobil ani na minuloročnom dubnickom HARDe.
Trať fajnová, značenie dokonalé, hádam sa ani nedalo zablúdiť, po trati regulovčíci v hojnom počte. A občerstvovačky parádne. Tiež spomeniem najmä tú tretiu, slečna/pani to tam skvele organizovala, fakt ako v boxoch F1, ešte aj jahody sme mali. Ešte pár sekúnd tam stráviť a už ma odtiaľ nik nedostane
Pri stúpaní z dediny k Anakonde som si predstavoval, že takto nejako bude vyzerať 60. kilometer na Salzke tento rok
Anakonda kapitola sama o sebe
Lúky k cieľu ako som predpokladal - rozbíjačka, tiež treba nechať aj o rok
Ešte raz vďaka za skvelú akciu a posunutie mojich limitov. O rok sa vidíme!
https://plus.google.com/u/0/photos/109198588303541892960/albums/5749690813443857201
boli ste ozaj paradne zohrati... bike namazany ,hrb naplneny..aj jahodka sa mi usla