---
FATRAN tento rok bude úplne v novom šate a to nie len zmenou miesta ale aj zmenou trati. Štart FATRANU sa presunie po 4-roch rokoch do Rajeckých Teplíc. Vzhľadom na extrémne výdatnú zimu ešte dolaďujeme jednotlivé trasy do finálnej podoby nakoľko sme sa stretli administratívnymi problémami okolo povolení na jednotlivých hlavne nových úsekoch. Do 25.4. by malo byť všetko úplne jasné a trate oficiálne spustené pre verejnosť.
Veríme že budete trpezliví a doprajte nám ešte chvíľku na finále. Určite musíme urobiť všetko hlavne pre bezpečnosť pretekárov.
Štart v Rajeckých Tepliciach bude z námestia pred Mestským úradom a to platí pre maratón trať LAPIERRE a polmaratón trať INTERSPORT a najkratšia trať s názvom FESTINA bude štartovať od kúpaliska LAURA kde bude aj cieľ všetkých tartí ako aj celé zázemie pretekov vrátane pretekov pre najmenších bikerov na bikoch či odrážadlach.
S pozdravom Terry a CYKLOPOZITÍV TEAM
Všetky informácie nájdete na http://www.cyklopozitiv.sk
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 30. 5. 2017 o 14:07
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 12. 8. 2015 o 10:18
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
Iceman, ty si začal sypať? Si išiel pekne.
Roman, práve som jednu mal, vpredu v plášti.
Lord, keby som nemal bezdušák aspoň vzadu, ani neodštartujem. Zadný plášť som sekol 30 min pred štartom.
Inak čo sa trate týka, takéto stúpania mám rád, dobre sa mi v nich ide. Akurát zjazdy tohto štýlu nemusím, príliš rýchle, bez techniky, treba točiť pedálmi... Značenie úplne skvelé, klobásky mňamka, umývanie bikov poskromné, ale mne to nevadilo, doma aj tak rozoberám a "handričkujem". Viac mi vadil východ z areálu na parkoviská pri železnici. Jedna otvorená bránka a štupeľ ako vyšitý. Stačilo otvoriť aspoň aj druhú časť... Ale to je detail, počkať 30 s nie je problém. No a počasie vyšlo geniálne. Zlievak až pri aute.
OT: keby poniektorí skúšali každé schody 30 min pred štartom ...
Organizácia maratónu super. Značenia a ľudia na trati niečo neskutočné.
Počasie vyšlo akurát.
Trať (stredná) typická pre Fatran - dlhé výjazdy a zjazdy. Osobne to nevyhľadávam (radšej mám hore-dole), ale včera som si pojazdil dobre.
Druhú občerstvovačku som obišiel, podľa nastúpaných metrov sa malo ísť len dole.
Záver bol brutal (vlek, stojka na lúke), kilometre a nastúpané metre veselo pribúdali
Ešte raz pochvala organizátorom a maratón
Mne ukázalo na Garminoch 61km a prevýšenie okolo 1760m.