posledný komentár: 19. 4. 2020 o 7:23
posledný komentár: 29. 7. 2019 o 9:15
posledný komentár: 26. 11. 2014 o 20:04
posledný komentár: 3. 9. 2014 o 18:04
posledný komentár: 19. 4. 2020 o 7:23
posledný komentár: 29. 7. 2019 o 9:15
posledný komentár: 26. 11. 2014 o 20:04
posledný komentár: 3. 9. 2014 o 18:04
cachtice boli dnes riadne mokre peklo, karbon. rafky nebrzdili a nietori sa aj vyvalali
ale zjazdy na hlavnej sa dali pekne valit naplno, kedze dier moc nebolo
z Krajneho mi ukazuje max. 17%, celkove prevysenie asi 145 vm na 1.96 km
hentu trasu co si dnes siel - taka pekna lokalna klasika, tiez som tak nejak zvazoval len malo casu bolo :[ hadam zajtra ak nebude uplne chcat z neba
nech to jazdi teda
cachtice boli dnes riadne mokre peklo, karbon. rafky nebrzdili a nietori sa aj vyvalali
ale zjazdy na hlavnej sa dali pekne valit naplno, kedze dier moc nebolo
ja som sa na to vyprdol lebo ako hobik ist 1 okruh - to sa mi nechcelo + pocasie a rozbity z piatkoveho pojazdu. no a nemusim moc tie jamy od Babulicovho smerom na vysielac - som moc pohodlny ;]
nemas plz link na vysledky? by som si aspon rad porovnal ale nepodarilo sa mi este vygooglit ak su uz vonku
diky
P.S. a kludne sa rozpis aj viac ako bolo - som docela zvedavy
vysledky na szc este niesu...klasika
okruh zaujimavy ...ziadne stojky iba zopar tiahlych kopcov ale
horsie to bolo v cieli...tych 5km dolinou neni sranda su tam zradne zatacky a nestastny podjazd pod trat na kilaku a najhorsie nakoniec: dost uzka cesticka na spurt
vysledky na szc este niesu...klasika
okruh zaujimavy ...ziadne stojky iba zopar tiahlych kopcov ale
horsie to bolo v cieli...tych 5km dolinou neni sranda su tam zradne zatacky a nestastny podjazd pod trat na kilaku a najhorsie nakoniec: dost uzka cesticka na spurt
hej hej, ja ked som zvazoval start tak som odhadoval, ze na to hobicke jedno kolo by som asi kvaltoval tazky prevod na stojku hore z Krajneho a potom na Babulicovom vrchu na konci dediny ten kratky stupak. ale od Krajneho je to IMO rozumnejsie posediacky frekvencne vydrtit - zalezi kto ako slape asi, len odhadujem. ale Babulicov mi pride lepsie silovo zarvat lebo je kratucky. ja tie jamy moc nemusim ked idem do protismeru lebo tam vzdy fuka a nepocujem dobre auta zozadu ak idu - no a kedze to ma ten ***** emental usek do 500 m hadam tak tam pravidelne kohosi chytim v protismere alebo opacne.
inak pravda pravda s tym zaverom - nervozny koniec v tom uzkom zavere nie je nic dobreho - ked tadial chodim takmer obden tak si neviem moc predstavit ako sa tam vobec zmestili s casomierou a organizatormi + predpokladam nejaky fandovia a cumilovia...a do toho premavka este..fuha
ad. to esicko pod zeleznicnym mostom hned za Visnovym..s tym ako bolo vcera vlhko to musela byt ozaj "smakovka". ta dolina je jedna z naj co tu okolo mame na bajk ale osobne by som ju do zavodov nedaval, aspon nie ako finis. ovela lepsie mi pride napr. ta rozsirujuca sa cesta co bola v ramci okruhu ako sa prichadza do Hrachovista na krizovatku zo smeru od Vadoviec.
ale lahko sa mi teoretizuje takto od klavesnice a hlavne som nikdy nic podobne neorganizoval takze to ma aj taku hodnotu asi ten moj nazor :]
presne tak, specificke mirkoklima si to tam drzi kedze hned vedla je potok a klenba stromov to vlastne zakryva vytvarajuc skoro tunel
mne sa tam toho roku v januari zadarilo ked bolo vsade sucho dobre spadnut - v dolinke hned pod ustim zeleznicneho tunelu z Cachtickej strany vytekal maly pramienok na mierne klopenu zakrutu a spravil tam krasnu glazuru cez tu celu uzku vozovku - a uz kostrc kostovala ake je to volnym padom dat z vysky 1 m na betonovy lad (samozrejme dlha cyklo bunda a kluce od bytu v strednom vrecku cize som si ich zarazil az kdesi do kostrce...som tam tak skucal a bohoval, ze skoro tunel padol...)
jj, som pozeral poobede - priemerka ako hrom a aj na moje prekvapenie solidna ucast v elite kategorii. to museli byt kotle s takou priemerkou. uff
no uz by som veru mal kdesi skusit zajazdit v baliku ale ked si tak predstavim, ze na tomto kolecku dam sam priemerku okolo 35 km/h max. tak sa mi az nechce verit, ze v baliku by som bol schopny posunut az na 42 km/h :] no, skusit a potom sa uvidi. podla zoznamu vidim, ze tam bol chalan, ktoreho by som mal v poho dat a tiez mal priemer ako hrom tak sa utesujem, ze to je balikom
to som si vsimol ze vo vysledkoch a propoziciach je vzdy uvedena ina dlzka ako na tachaci a google map
mas pravdu ze to bolo 99km a nie 104 ako je v prop.