posledný komentár: 19. 4. 2020 o 7:23
posledný komentár: 29. 7. 2019 o 9:15
posledný komentár: 26. 11. 2014 o 20:04
posledný komentár: 3. 9. 2014 o 18:04
posledný komentár: 19. 4. 2020 o 7:23
posledný komentár: 29. 7. 2019 o 9:15
posledný komentár: 26. 11. 2014 o 20:04
posledný komentár: 3. 9. 2014 o 18:04
To je zaberák dobrý ale vždy sa tam idem rád previesť a zdolať ten kopec čo najrýchlejšie
tak vcera som si bol prejst trat no asi sa stala niekde chyba na nete je pisane ze okruh ma 32 km plus 8 co je 40km no ja som mal vcera dohromady len 32km!!!mohol som zabludit lebo myjava vysielac som po ceste teda nestretol.isiel som cez babulicov vrch tam som odpocil doprava a vysiel som v hrasnom.nevie niekto kde som urobil chybu?dik
EDIT: takze ako pozeram propozicie je to tam napisane tak ako som si pamatal:
"Trať: Úsek 1: okruh, Hrachovište-Krajné- Babulicov Vrch-Myjava vysielač–Hrašné-Stará Turá-Vaďovce-Hrachovište = 32km
Úsek 2: odchod z okruhu do cieľa, Hrachovište – Višňové- Čachtice = 8 km"
"Ostrý štart: 10.15 hod.Muži B, Masters A, úseky 1+1+1+2 = 104 km 3 okruhy
10.20 hod.Masters B+C úseky 1+1+2 = 72 km 2 okruhy
10.25 hod. Vp, úseky 1+2 = 40 km 1 okruh
10.30 hod. Masters D+E+F, Ž úseky 1+2 = 40km 1 okruh
Cieľ : Všetky kat. v doline pred Čachticami !"
Cize chybajucich 8 km je presne ten usek 2 z Hrachovista na zaciatok Cachtic v doline.
Ked sa pozeral do vysledkovky na priemerku povedal, ze ta sracka bola asi to najlepsie co ho v tento osudny den mohlo postihnut
sa mi zda ze aj 3 roky dozadu som tam startoval, vzdy to bol pekny pretek
no cas presne neviem ale priemer bol 26kmh.
ale otazka na trasu kedze som to mal o 8km menej tak dnes som pozeral trasu a tusim som nemal na babulicovom vrvhu odpocit v pravo do hrasneho co bolo 3km ale pokracovat rovno az na hlavnu cestu myjava - stara tura a tam na krizovatke doprava?
ale otazka na trasu kedze som to mal o 8km menej tak dnes som pozeral trasu a tusim som nemal na babulicovom vrvhu odpocit v pravo do hrasneho co bolo 3km ale pokracovat rovno az na hlavnu cestu myjava - stara tura a tam na krizovatke doprava?
presne tak treba ísť až poten vysielač čo je po-ľavej strane a až na hlavnú cestu odbočiť v pravo a isť až na starú turú
ja som sa tam bol previesť aj dnes ale vyšiel som len po daný vysielač tam som sa otočil a išiel tou istou cestou nazad do krajného
ja som sa tam bol previesť aj dnes ale vyšiel som len po daný vysielač tam som sa otočil a išiel tou istou cestou nazad do krajného
a este otazka od babulicovho vrchu ide ako cesta uz len rovina ci dole kopcom a potom do hrasneho zasa hore?
uz len opravit bajk aby aj radenie aspon trocha fungalo a odpocinu a hadam to pojde pod tych 01:05:00 aspon, dnes vobec nesli silove nastupy :\
EDIT: este doplnim, ze som meral pomocou Sigma Rox 9.0
1. obmedzenim dopravy? tuna sa asi ide za plnej premavky ci ak bude aky taky peloton bude mat aspon doprovodne vozidla? predsalen hlavny tah Myjava - Nove Mesto nad Vahom je docela neprijemny co sa premavky tyka a cesta je tam (vlastne skoro cely tento okruh) riadne dierovana cize bude treba ist aj k stredu vozovky co v skupine moze byt dooost nebezpecne
2. co ak sa pri ceste do ciela ked uz sa zide z okruhu pojde vo Visnovom cez zeleznicne priecestie a zrovna bude prechadzat vlak? to nestastnici vyfasuju celkom nefer zdrzanie alebo budu riskovat kejhak a preletia aj cez zavrete rampy :]
Priprav sa aj na to, ze dieru na ceste ti nikto neukaze, diery sa skacu.
čas: 1:13:28
rýchlosť priemerná: 32,0
dnes som išiel cez v tejto téme spomínaný ošmek, išiel som z krajného a vyrútil sa oproti mne bicykel GHOST biely dres nebol si to ty náhodou??
a veru ze som to bol ja :] som to musel na Osmeku otocit a palit domov lebo v zjazde z Cachticaku som pichol riadny klinec a nestihal ani kolecko domov lebo nam dosla navsteva - preto som tak psycho isiel jednou a tou istou stranou Osmek hore aj dolu :]
takze Ta uz aspon spoznam na cestach ;]
inak ja som išiel dnes takúto trasu, + potom ešte do NM