ten ráfik vyzerá dobre aj váha je celkom ok ale to by som si dal len na predný v zadu mi stačí zatial to čo mám tak vravíš že radšej pružinu? ale nemalo by to byť tak že ked je vzadu vzduchove tlmenie tak by malo byť aj v predu?
Veľa ľudí jazdí danú kombináciu - vzduch vzadu a pružina vpredu
Ak by sa ti potom zdalo že nejako zadok zaostáva, môžeš si potom kúpiť nejaký citlivejší/vhodnejší tlmič
A je to vzduchové pruženie, nie tlmenie. V tlmiacich častiach vidlice/tlmiča máš olej
150mm oproti 140mm - to nie je veľký rozdiel, ako som už napísal, pozri si geometriu, ak by to 150mm zdvih nerozhodil a ak tam výrobca dával 140mm vidlicu tak by to nebol problém.
nechcel by niekto vymeniť z revelationa lock na korunke za pusch lock? (ja ponúkam remote lock) Mám to už dlho zhodené lebo mi to zavadzalo a nepoužíval som ho. Ak sa niekto nájde tak SS.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potom ráfik (ak by si menil celé koleso) napríklad http://www.endurobike.sk/enbike/eshop/0/0/5/283-Rafik-MACH1-KARMA-DISC-26-32Dier-EN-cierny-490g - o dosť širší ako máš teraz. Tiež bude pevnejší a ťažší
S tou hmotnosťou by si sa asi trafil aj do štandardnej tvrdosti pružiny na DPC 150-120mm RS Sektor http://www.bike-components.de/products/info/p29654_Sektor-RL-Coil-Dual-Position-Federgabel-Modell-2012-.html , to by bolo citlivosťou niekde inde ako neupravený e*****n
Ak by sa ti potom zdalo že nejako zadok zaostáva, môžeš si potom kúpiť nejaký citlivejší/vhodnejší tlmič
A je to vzduchové pruženie, nie tlmenie. V tlmiacich častiach vidlice/tlmiča máš olej
150mm oproti 140mm - to nie je veľký rozdiel, ako som už napísal, pozri si geometriu, ak by to 150mm zdvih nerozhodil a ak tam výrobca dával 140mm vidlicu tak by to nebol problém.
+ trochu zjednať cenu, hodiť ju na servis ak dlhšiu dobu nebola...
martin - aky je rozdiel medzi TK a RL verziou? Na biku mam RL..
Pri mojich 93kg zivej vahy je pruzina idealna, myslim...
edit/ srry za zbytocny link (kedze uz tu je)
ja mam do 70kg aj s napratanym baglom a ten rozdiel je markantny
EDIT:tak pozerasm, ze ty uz jednu mas, ale to iste plati aj pre Martina, aj ked svoje parametre neuvadza:)