Dnes na výjazde som natrafil na tento skvost. Keď na svojich potulkách nájdete podobné stopy kretenizmu sem s nimi. Tento sa nachádza na poľnej ceste z Popradu do Gánoviec.
Ma to dve stranky. Ten turista by to tam nemal nechat. A ten "spravca" by to mal upratovat. Ani nemusis byt prilis velky vymydlenec ked prides a najdes bordel tak bez vycitok svedomia prihodis. Prestanme si mysliet, ze vsetko je zadarmo. Nech vyberaju vstupne ale nech je to tam za tie peniaze take ake ma byt. Ten zasr... socializmus co mame pod kozou, ze zadarmo a stat sa postara ... Alpy by neboli take ake su ak by mali za sebou vystavbu socializmu.
Mne sa hlavne "lubi" ked v lese kam sa uz autom neda prist vidim chladnicku, sporak alebo nieco ine. Nieze by to na obecnom urade len polozil k brane alebo prehodil cez plot (tam je na to kontajner)... Ach jaj, niektory ludia maju vymazane hlavy...
pista, to nieje socializmom ale "novou" demokraciu, ktorú si veľa ľudí zle vysvetľuje ako "však môžem, je demokracia". Ale na povinnosti, ohľaduplnosť a toleranciu voči ostatným serie. A samozrejme našim Slovenským "to nieje moje" alebo "mňa sa to netýka". Predsa si nebudem plniť kôš odpadkami, keď za to platím. Drb ku potoku kanister so starým olejom a ešte k tomu pridám nejakú chladničku... "Hádam to nebudem voziť na smetisko a ešte za to platiť." Uvedomelosť slováka je na vrchole.
Niečo z víkendového výjazdu. Ten, kto pozná trasu PP-Stráže - Úsvit - Vrbov, narazí za Úsvitom na dosť nepríjemnú prekážku. Elektrický ohradník natiahnutý cez poľnú cestu. Stačilo ho posunúť o cca 5 metrov. No ale tomu kreténovi z miestneho družstva čo to nariadil, asi vadilo že tú cestu využívajú aj bajkeri, alebo čaká, že mu tam vyrastie nejaká super tráva pre kravy. Takže to treba obísť poľom, alebo podliesť a schytať zopár rán el. prúdom. Ja som dostal 2 krát.
pista, to nieje socializmom ale "novou" demokraciu, ktorú si veľa ľudí zle vysvetľuje ako "však môžem, je demokracia".
Asi dost oneskorene reagujem. Platilo by to ak by sa ten bordel vynoril az s "novou" demokraciou, ale on tu bol aj pred tym. Typicky pripad su zahradkarske kolonie, kde kazdy sa ide zblaznit z okraslovania svojho obdlznicka, ale kludne vyraba smetisko par metrov za plotom. Skratka chyba nam nieco co sa da ziskat len vychovou - od malicka.
pista, záhradky sú problém samy o sebe. Nie len s tým, čo píšeš. Majitelia pozemkov platia daň, ale pozemok užívajú záhradkári. A nedá sa ako ich vykopnúť... Z družstvom im zmluva o užívaní vypršala pred 15timi rokmi, ale záhradky tam stále sú. A skutoční majitelia pozemkov obišli s dlhým nosom. Niekde sa to podarilo vyriešiť, niekde nie... To je ale iná kapitola.
Zajtra opäť začína dobrovoľnícky dvojdeň Naše mesto. Chodím pravidelne ako firemný dobrovoľník už niekoľko rokov, až na výnimku jedného sa vždy hlásim "na smeti". Väčšinou sú to rôzne lokality, ale zajtra už po druhýkrát to bude "domáca" Petržalka. Prvá bola veľmi pamätná. Asi 15ti sme čistili cca. 50metrový úsek lesíka v chránenom areáli kúsok za terajšou poliklinikou Betliarska. Neverila by som, koľko sa toho dá nazbierať na 50tich metroch... Za tri hodiny intenzívnej práce sme vyzbierali TONU A POL odpadu od výmyslu sveta, hlavne stavebný bordel, potom elektrospotrebiče a bytové zariadenie, v menšom množstve oblečenie - naplnili sme tým jeden veľkokapacitný kontajner a dookola stáli ďalšie desiatky vriec+dve plné staré chladničky použité ako zberné nádoby...bola som dolámaná dva dni a noc po akcii som spala ako zabitá...som zvedavá, od akých veselých vecí odbremeníme prírodu zajtra...
Nooooo, to ma nenapadlo! A mali sme nedávno zemetrasenie a to mohlo tú cestu posunúť. V reále sa tá cesta rozvetvuje na dve, alebo dve sa spájajú do jednej. Podľa toho z ktorej strany ideš.
Toť výsledok snaženia našej skupiny dobrovoľníkov počas dvojdňovej dobrovoľníckej akcie Naše mesto. Naša skupina rozdelená na tri čaty čistila chránený areál Starý háj v bratislavskej Petržalke. Toto je z asi cca. polkilometrového úseku chráneného areálu - no comment. Ďalšie dve čaty pridali ešte zo tri vrecia. Dokopy odhadom asi štvrť tony. Gró tvorili plasty - fľaše a potravinové obaly, nasledovali nápojové plechovky a potom sklené fľaše od tvrdého alkoholu. A sortiment výdatne dopĺňala grilovacia technika, ktorá bola vyzbieraná v štádiu miernej demolácie, porozhadzovaná na neuveriteľných miestach. Ďalší kolega bol čistiť brehy Zlatých pieskov, kde mali podľa fotografií pristavený veľkokapaciťák - ten najväčší, ktorý sa na auto vyťahuje lanami - a naplnili ho bordelom, hlavne plastami - až PO OKRAJ...
capulo kde máš oči? veď je to človek v predklone v tričku s krátkym rukávom a rukami, na ktorých má natiahnuté rukavice ešte dozberáva bordel. no a hlavu ma zadžabanú
Ste rozkošní, anooo. Jasné, že je to cenzúra lebo fotka je síce moja najmojejšia, ale v pozadí s cudzou osobou, ktorá by teoreticky možno nechcela, aby sa na ňu MT bikeri pozerali. ( )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi dost oneskorene reagujem. Platilo by to ak by sa ten bordel vynoril az s "novou" demokraciou, ale on tu bol aj pred tym. Typicky pripad su zahradkarske kolonie, kde kazdy sa ide zblaznit z okraslovania svojho obdlznicka, ale kludne vyraba smetisko par metrov za plotom. Skratka chyba nam nieco co sa da ziskat len vychovou - od malicka.
astro: "zadžabanú" ...to znie dobre, asi zaradim do slovnej zasoby