Cawte, teraz som zistil že iba s vodou sa jazdiť nedá

(110km a lížem jazykom
predstavec 
). A potrebujem poradiť ohladom stravovania, teraz som si kúpil podlhovasté piškóty na tiramisu majú v 100gramoch 80g sacharidov a s toho 30g cukrov (to čo znamená ? sacharidy nie su cukry ?), ale moje stravovanie by som do budúcna plánoval asi takto kupim klasické gulaté piškóty kopa sacharidov s toho skoro nula cukrov, a ktomu si dám hroznový cukor a dáky ten ionťák.
A ešte k tomu ionťáku, v živote som to nepil a ani neviem aký to má účinok a aký to bude mať účinok na mňa.
Poraďte dáky dobrý
ionťák ktorý chvíľu vydrží a môžem ho piť hlavne počas treningu pred a po treningu. zatial som pozeral po týchto troch : 1,Hypofit od kompavy
2,ENERVIT G Sport
3,Iontstar Sport sirup
Skrátka potrebuje zostaviť dáky jedálniček počas treningu (hlavne aby som s toho nepribral a nedostal cukrovku

aby som vedel koľko a čoho jesť/piť), pred a po si niekedy dám trocha ionťáku ak pôjdem ďalej. Nechcem do seba rvať kopu chémie ak to nebude potreba iba mi ide o to aby som ten
trening odšliapal v pohode

bez únavy
![Evil ]:)](https://www.mtbiker.sk/forum/images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
. Pretože nič na jedenie som si doteraz na treningy nebrával iba vodu.
Za všetky rady a odpovede vopred vďaka.
sorožku mám v p..i nedávno som šiel cez ňu a skoro ma porazilo... tak som dnes pekne pred sorožkou nasadol na vlak a cez tunel do jablonova tam som vystúpil a šiel ďalej do sace ... keďže mam cez 100kg a na kazete najväčšie koliesko 23zubove nevládzem cez sorožku
od novembra som šiel z 92 na terajších 82kg , ale asi už stačilo ale na synove tehly na bruchu sa ešte nechytám... ale vela tomu už nechýba
od novembra som šiel z 92 na terajších 82kg , ale asi už stačilo ale na synove tehly na bruchu sa ešte nechytám... ale vela tomu už nechýba
niekedy 92kg chlap je zdravsi ako 82kg,ktory fajci a nema kondicku
Moja reč.
Keď som z vrecka dresu vytiahol varené vajíčka, ostatní (práškožrúti) sa išli ušúľať od smiechu.
Keď som z vrecka dresu vytiahol varené vajíčka, ostatní (práškožrúti) sa išli ušúľať od smiechu.
K čomu ti bolo dobré to vajíčko ? (nevyznám sa do výživy tak sa pýtam
No vidíš, ja si neviem predstaviť deň bez nejakého šalátu. Jedávam ho aj ako hlavné jedlo na obed, ale malo by k tomu byť aj nejaké mäso, len nie mastné. Ja som sa na rôzne šalátiky naučil pred dávnymi rokmi a odvtedy som sa naučil pripravovať si ich s rôznymi ingredienciami a s rôznymi omáčkami. Ak v práci nemám z jedál v jedálni na výber , tak si často nosím z domu šaláty. Také "pochutiny" ako rezeň,knedla a iné "maškrty" ja už ani nejedávam
Vlani na maratóne v Kuchyni chceli posunúť štart o 15 minút skôr, lebo išla búrka. "Práškožrúti" dali protest s tým, že oni si výživu časove naladili na pôvodný štartovný termín. (išli sa spochabieť pre 15 minút) Pre týchto pár "výživových extrémistov" nás na konci preteku chytila riadna leja, blato....
Osobne nie som odporcom stravnej "chémie". Uprednostňujem však stravu v prirodzenej forme.
ďakujem za radu ,ale ja chcem práveže aby sa to pomaly vstrebávalo a pomaly uvoľňovalo aminokyseliny do organizmu ...
100 gramov toho "grcu" obsahuje 1993 KJ
67 gr. sacharidy
2,8 gr. bielkoviny
21,8 gr.tuky