prihláškový systém na 14. ročník AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly je spustený. Neprehliadnite novú sekciu CENY, kde nájdete podrobné informácie o darčekoch v štartovnom, cenách pre víťazov aj v tombole. Ešte ani jeden rok nebol náš štartovný balíček tak bohatý.
Zverejnený je už aj sprievodný program podujatia, kde tradične nebudú chýbať zábavné súťaze, hudba a biketrialová exhibícia. Opať Vás poteší svojim umením Majster sveta a Majster Európy v cyklotriale v kategórii ELITE - ŠTEFAN PČOLA. Predajné stánky sú stále v jednaní, takže ich zoznam nie je pravdepodobne konečný.
V sekcii Suveníry je už zverejnený design pamätného trička 2012. Tričko sa objednáva cez prihláškový systém. Jeho cena - 6 € nie je zahrnutá v štartovnom a platí sa pri prevzatí trička na prezentácii.
Podujatie je zaradené do GELACTIV Valašskopovažskej MTB série 2012, ktorá v tomto roku prvý krát zahrňa 8 bikemaratónov. 4 na Morave a 4 na Slovensku. Záštitu nad 14. ročníkom podujatia opäť prevzal predseda Žilinského samosprávneho kraja - Ing. Juraj Blanár, ktorý ho minulý rok absolvoval aj s celou rodinou.
Pevne veríme, že magická hranica 1000 ľudí v tomto roku konečne padne. A Vy môžete byť pri tom. Neváhajte a hláste sa! Tešíme sa na stretnutie s Vami na 14. ročníku AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly v nádhernom prostredí Súľovských skál.
SCK CYKLO TOUR Súľov
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 29. 7. 2024 o 14:34
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 3. 7. 2023 o 21:09
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 6. 6. 2018 o 12:13
http://www.yr.no/place/Slovakia/%C5%BDilina/S%C3%BA%C4%BEov-Hradn%C3%A1/
To je už taký tohoročný povinný folklór pred maratónom
...Imroman, mal som ťa pohnať bičíkom.
Lord, co by si ma chcel pohanat..sa ti zdalo ze sa mi nechce?
Snímač na kolese sa mi posunul, tak mi chýbajú dáta
Bol som prvý krát v Súľove, tak som išiel cvične 25-ku. Značenie, organizácia super.
Blato bolo, ale nebolo to nejaké hrozné. Najhoršie bolo pri lesnom zjazde pred Súľovom, tu som radšej časť prebehol. Dosť blata bolo asi 4 km do cieľa, ale to bolo celkom zjazdné.
Super pretek mne sa páčilo.
Okrem toho som si este ustlal, rovno pred fotografkou, co fotila pri kaluzi tesne pred zjazdom do Lietavskej Zavadky. Tymto ju pozdravujem
Dakujem organizatorom za skvele podujatie, za moj dnesny vykon by som si veru teplu sprchu na inych podujatiach nevychutnal...
A možno sa to sem nehodí, ale niektorí bikeri by sa mohli nad sebou zamyslieť. Privítal by som trocha ohľaduplnosti k prírode a k prostrediu, v ktorom žijeme. Nechápem, ako jedinci "bojujúci" o nejaké xyz-té miesto odhadzujú prázdne obaly kade-tade ako keby im išlo o každú sekundu.
Organizácia super, wapky úžas a značenie nemalo chybu
a výsledky, tmax ich ešte nedal