strávil som dlhé hodiny hľadaním nejakého hradtailu na DH do ceny 600-700 euro, no jediné k čomu som sa dostal bol CTM Raptor 3.0 a ten sa mi nezdá byť práve tá správna voľba. Obraciam sa preto na vás, či dokážete poradiť nejaký hardtail vhodný na DH do tých 600-700 eur.
Mesto: Založený: 03.07.2010 Príspevky: 1 969 Bike: Kgb Fidel
Kto brzdí nevyhráva Ale ne, NS ti ponúkne dobrý základ Nové brzdy ta nevyjdu extra draho, v dnešnej dobe vedia výrobcovia už za malí peniaz ponúknuť veľa muziky. A nevyjde ťa to tak draho ako výmena rámu.
Hellboy, svätá pravda. Fajn chlapci, presvedčili ste ma, jednoducho si potom kúpim nejaké hydrauliky Avid z bazáru alebo niečo podobné. Veľmi pekne ďakujem za pomoc a ochotu
Nevyzerá to zle, lenže zohnať sa dá nový len rám komplet nájdeš len v bazári a s rozpočtom okolo 700eur by som sa do skladania nepúšťal, už len rám stojí 275...
Pouzivany necromancer nekupuj, starsie praskaju a nove maju uplne ine vyztuhy ramu. Inak ak kupujes z bazaru, podla mna je uplne neznicitelny Banshee Morphine.
Bike z bazáru kupovať nechcem, zatiaľ najlepšie vychádza NS Core 3 2011, len si k nemu budem musieť kúpiť brzdy, pravdepodobne z bazáru. No a Banshee Morphine tiež len cez bazár...
Mesto: Založený: 03.07.2010 Príspevky: 1 969 Bike: Kgb Fidel
Sherwooda nepočúvaj... Odporučí bike s vidlicou Suntour a o pár príspevkov nižšie napíše že na Suntoure sa chlapec zabije... Melie piate cez deviate. Ber to NS, máš naň záruku a je to dobrý základ.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.