Ešte minulý rok, keď komentátori mohli počas preteku zverejňovať wattové výkony jazdcov, tak v stúpaniach a v špurte dosahovali sa výkony okolo 450-500W.
V špurte určite nie, tých 450-500W maju vykon pri stúpaní počas celého kopca, takže kľudne hodinu. Tých Peťových 1400W bolo počas 10 sekúnd. Kdesi som videl tuším Greipelove maximum počas 10s až na úrovni 2000W.
V špurte určite nie, tých 450-500W maju vykon pri stúpaní počas celého kopca, takže kľudne hodinu. Tých Peťových 1400W bolo počas 10 sekúnd. Kdesi som videl tuším Greipelove maximum počas 10s až na úrovni 2000W.
To snád nie... hovorilo sa o cca Mark 1500W a Greipel 1600W.
A vraj Mark ma menší plošný odpor - je menší, čím má pri tej 60-70 km/hod menší odpor a teda eliminuje Greipelov väčší výkon...
A vraj Mark ma menší plošný odpor - je menší, čím má pri tej 60-70 km/hod menší odpor a teda eliminuje Greipelov väčší výkon...
Kľudne sa môžem mýliť, to sú už čísla, že ti to splýva pred očami. Minulý rok to bolo v niektorom 53*11 tuším, skúsim pozrieť ak nezabudnem.
tak,a a si myslim,ze TOUR je rozhodnuta,ak sa nieco Bradleymu nestane,aj som to predpokladal,ked som sledoval Cadelove vykony pocas roka,bolo to na zaplakanie
minulorocne 2.miesto po zivotnom vykone Coba Frooma na Vuelte som sa velmi cudoval,preco siel robit domestika do BMC,ale aspon som zvedavy ci bude robit pomahat Bradleymu,i ked by som si zelam,aby mu to troska ako timovemu kolegovi stazil
vykony PARIZ-NICE a TOURde ROMANDIE len potvrdili Bradleyho vykony na TDF
No ja si myslím, že kopce to ešte pekne zamiešajú. Streda a štvrtok ukážu či skutočne Evans nemá na víťazstvo... Predsa tam stačí menšia kríza a už tie sekundy nabiehajú...
bude to este zaujimave, ak chcu Evans, Nibali a ostatny nieco s tym robit budu musiet v Alpach a Pyrenejach utocit a utocit a ci to Sky udrzia neviem, ved budu sami proti ostatnym,Evans z Nibalim budu si musiet pred posledmnou casovko spravit vacsi naskok tak som zvedavy. asi to nebude velmi o taktizovani ako na Gire treba utocit sam som zvedavy kto z koho
verim ze sa ponaucili a nebudu tak taktizovat ako na Gire kde nechcel nikto tahat a cakali co spravy Ryder, ked Wigins bude na cele, alebo s malou stratou po Alpach a Pyrenejach nemaju v casocke sancu, a Sky nedokaze ustrazit vsetky utoky, mne to je jasne spolupraca ostatnych tymov alebo Wigins sa uz zo zlteho nevyzlecie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pekne Live ako vždy spracované.
http://www.letour.fr/le-tour/2012/us/live/aso/
Kľudne sa môžem mýliť, to sú už čísla, že ti to splýva pred očami.
Víťaz časovky je asi jasný.
Víťaz časovky je asi jasný.
minulorocne 2.miesto po zivotnom vykone Coba Frooma na Vuelte som sa velmi cudoval,preco siel robit domestika do BMC,ale aspon som zvedavy ci bude robit pomahat Bradleymu,i ked by som si zelam,aby mu to troska ako timovemu kolegovi stazil
vykony PARIZ-NICE a TOURde ROMANDIE len potvrdili Bradleyho vykony na TDF
zack00:na kazdeho moze prist kriza