Cyklopozitívnych 24 hodín

07.07.2012 - 08.07.2012
24-hodinovka
Poluvsie (Slovensko)

Propozície, Reportáže, Výsledky, Foto
A aké nebezpečné miesta neboli označené? Ja som si nič nevšimol. Chýbali samozrejme jahody :lol:
10.07.2012 - 22:34:11
00
Mal si si pýtať jahody, ja som si vypýtal a dostal som jahodový koláč, mňam.

K občerstvovačke: Servis bol super, ale výber jedla bol slabší oproti ostatným 24 hodinovkám. Cez noc ma strašne pálila záha zo stravy.
Čo sa týka teplého jedla, tak by som odporučil ho vydávať nonstop a hlavne aby nik nedostal pokazené kurča.
10.07.2012 - 22:39:09
00
A aký výber chcete? Ja som sa zámerne obmedzoval na 2-3 hlavné potraviny aby som v žalúdku nemal bordel :)
10.07.2012 - 22:43:47
00
cakal som kedy za ozve niekto aj z negativnou reakciou, pocas 24ky som ich pocul viac ale ani jedna tu neodznela, z Vladom v par bodoch suhlasim, plus pripojim par mojich dalsich postrehov
- voda bola dost daleko od kempu
- zachody zase dost blizko a pri spravnej konstalacii hviezd a vetra ich bolo vcelku citit
- teple jedlo nic moc, par ludi spominalo ze rizoto bolo riadne blato tak som si ho radsej nedaval ale dal som si kuracie stehno ktore bolo brutalne male a dost obschnute, na ranajky som zas skusil rezen ktory bol tvrdy ako podrazka
- mam pocit ze rok od roka dostavam za startovne menej a menej, ale to je mozno sposobene tym ze je kazdy rok rovnake, ale euro stale straca na hodnote
najvacsim problemom za ktory organizator v podstate nemoze, je to ze sa 24ka kazdy rok kona niekde ine a stale musi hladat nejake kompromisy
bol som zatial na vsetkych troch 24kach a ked sa na to tak spatne pozriem tak uplne najlepsia bola ta prva v Turi ;)
celkovo tuto akciu ale hodnotim pozitivne, na akciu takejto velkosti je organizacia na dobrej urovni, skvela atmosfera ako v depe tak aj na trati, na trati ma fotilo asi milion fotografov ale fotku som si nasiel len jednu ;) raz som sa dokonca vyripal hned v prvej zakrute priamo pred jednym z nich (fotograf mal zrkadlovku s bielim teleobjektivom - foto by som rad dostal :P )
10.07.2012 - 22:50:14
00
Pozor, NON STOP občerstvovačka a výdaj teplej stravy je rozdiel. Čo sa týka pálenia záhy, väčšinou už každý má odskúšané čo môže pokombinovať, aby to jeho žalúdok zniesol.
Čo sa týka toho výberu na NON stop občerstvovačke konkrétne.
Mali sme: čerstvé melóny, banány, jablká, pomaranče, sušené brusnice, sušené slivky, sušený ananás, sušené hrozienka, glukopurový komprimát, bebe suché keksy, čokoládové napolitánky, makovník, orechovník, FITky tyčinky, tvrdý syr, saláma, chlieb s masťou, rožky s roztierateľným syrom, cherry paradajky, chlieb s maslom a jahodovým jamom, cukor, soľ, kurací vývar, jonťák, voda.
Čo je dôležité do budúcnosti doplniť?


Naposledy upravil alena zdravotacka dňa 10.07.2012 - 22:59:47, celkovo upravené 1 krát.

10.07.2012 - 22:50:30
00
obcerstvovacka bola super ako personal tak aj ponuka :y: zase nikto nemoze cakat ze tam budu vydavat napr. redbull ;)
10.07.2012 - 22:55:06
00
cakal som kedy za ozve niekto aj z negativnou reakciou, pocas 24ky som ich pocul viac ale ani jedna tu neodznela...

Ale nie každý to tak vnímal, napríklad ja z tých všetkých "negatívnych" vecí vás dvoch som postrehol len ten rezeň, čo bol zlý výber, zato guľáš mňamka. A preto absencia negatív neznamená, že ich niekto zatajuje ako som pochopil tvoju narážku.
10.07.2012 - 23:04:31
00
Ja osobne by dom do Turia uz nesiel....vadila mi blizkost obce.
Tento rok bolo depo na krasnej luke, idealne umiestnenej. Bolo to odrezane od civilizacie aspon opticky a malo to svoje caro.

Ako som uz pisal predtym, 3 funkcne wapky by boli idealne. Sprchy som nepouzil, cestoval som domov spoteny :-( Problem s vodou bol, na tom treba popracovat.

Priklanam sa k nazoru, ze trat a miesto uz nemenit, ale kazdym rokom doladovat nedostatky.

Obcerstvovacka super, aj tak som tlacil len melon do seba (v tom teple) :-)
10.07.2012 - 23:14:25
00
milos21:
negativa asi vnima kazdy a je dobre, ked ich vytiahne na svetlo. Konstruktivna kritika moze priniest len pokrok. Ono ide o to, v akom pomere su negativa/pozitiva.
Ja som to vsetko pozoroval z ineho uhla a videl som obrovske usilie organizatorov, ktore vyvinuli pocas niekolkych dni doslova na holej luke.
10.07.2012 - 23:22:40
00
Pozor, NON STOP občerstvovačka a výdaj teplej stravy je rozdiel. Čo sa týka pálenia záhy, väčšinou už každý má odskúšané čo môže pokombinovať, aby to jeho žalúdok zniesol.
Čo sa týka toho výberu na NON stop občerstvovačke konkrétne.
Mali sme: čerstvé melóny, banány, jablká, pomaranče, sušené brusnice, sušené slivky, sušený ananás, sušené hrozienka, glukopurový komprimát, bebe suché keksy, čokoládové napolitánky, makovník, orechovník, FITky tyčinky, tvrdý syr, saláma, chlieb s masťou, rožky s roztierateľným syrom, cherry paradajky, chlieb s maslom a jahodovým jamom, cukor, soľ, kurací vývar, jonťák, voda.
Čo je dôležité do budúcnosti doplniť?

Myslím, že ste mali smolu, že ľudia porovnávali Vás s občerstvovačkou v Bystřičke a hlavne porovnávali vaše Tesco koláče s ich geniálnymi supermegaskvelými pravými valašskými frgálmi :) Pre mňa osobne sú tie ich frgály jedna z vecí, kvôli ktorým do Bystřičky budúci rok opäť prídem.

Inak z môjho pohľadu námety na zlepšenie: banány nekrájajte na také minipidi kúsky, polovičky sú úplne postačujúce, ionťák (prvá várka) bol strašne silný, na to treba dať pozor, v takých horúčavách aké boli stačí ďaleko redší, tie kockaté keksíky z Lidla či odkiaľ to tiež nie je práve ideál, klasická horalka je základ, na ktorom sú odchovaný skoro všetci bajkeri :)

A k tomu teplému jedlu. V porovnaní s minulým rokom to bolo neporovnateľné. Minulý rok bolo jedlo úplne skvelé. Teraz sa to tiež dalo zjesť, ale...
11.07.2012 - 07:09:40
00
Tak toto je pre mňa podnetný príspevok, ktorý hodnotí konkrétne čo sa dá zlepšiť. Díky Juraj.
11.07.2012 - 07:18:52
00
Jo, toto som mal na mysli aj ja. Na občerstvovačke som strávil dokopy maximálne 5 minút takže sa zdržím akéhoľvek hodnotenia.
Keď som tam bol, tak mi vadilo na aké malinké kúsky bol nakrájaný banán, melón, a vlastne všetko. Chlieb s džemom na raňajky bol výborný no opäť príliš malinké kúsky.
Teplé jedlo som mal až po pretekoch, takže mi ostal značne obmedzený výber. Cez preteky som si dal len rezeň - no ten som nedojedol - bol tvrdý. Ale pivo bolo skvelé :-)
11.07.2012 - 08:31:55
00
Popravde sprchu som vyuzil len 1x, aj to len tak zbezne. Tie problemy s vodou to trochen pokazili.
Na obcerstvovacku nemam vyhrady, len som si tam nieco pozobkal. Nechutilo mi totiz jest a pobolievalo ma brucho. Bola ale podla mna dost pestra.
Teple jedlo sa dalo. Vecer som zhtol rezen, bol som uz fest hladny. Klobasa pri vyhlasovani vysledkov uz ale bola dost mdla. S tou co sa podavala na Fatrane sa nedala porovnat :-)
Ja som ale spokojny, akcia sa mi velmo pacila :-)
11.07.2012 - 08:37:04
00
ja som bol tiez celkom spokojny.... sice zazemie trochen daleko.. voda-cisterna mohla byt niekde v strede campu... jedlo-rezne ci klobasa celkom fajn, ked dosiel hladak...obcerstvovacka mnam setko som si dal... nejlepsie boli melony a mastny chleba z cibulkou.. syr aj vyvar v noci super... a obsluha najsam lepsia :)
pravda nemuselo sa to krajat na kusky, ale ved mame prstiky a dlane :)
11.07.2012 - 09:01:05
00
ja som si dal kurací rezeň v sobotu večer a v pohode.. v nedelu stehno o 12 už bolo také obschnuté (ale tak 24 hodín čerstvé potraviny asi nieje jednoduché)
silný ionťák v sobotu bol teda fest, riedil som ho na 3x
velkosť potravín by som nechal tak nejak rozumne aby sa to akurát dalo strčiť bez velkej námahy do úst, proste prídem bum jedno, druhé, tretie a odchádzam s prázdnymi rukami a plnými ústami :)

trať bola v pohode, možno trochu viac na slnku ako by bolo ideálne.. len tá trať je dosť náchylná na počasie, v 40° je to na lúkach smrť a keď slušne poprší tiež (bolo vidno v sobotu ráno).. ten záverečný zjazd po tom daždi v blate tiež nebol ideálny..

priestor campu = lúka výborná, priestorná (ale keby popršalo tiež by som sa pozrel na odjazd áut hore kopečkom)

umýval som sa výhradne v potoku, nakoniec aj bike (keďže wapka už nešla).. hlavná chata bola trošku ďaleko..
11.07.2012 - 09:09:47
00
keyboard_arrow_up