Peťo Velits zase dnes nevládze. Nevyšlo mu to vôbec tento rok. Čo som čakal, že v kopcoch sa potiahne s najlepšími, tak je to skôr len trápenie... Škoda...
tak Peto sa setri na casovku ,si myslite ze oddy***** v den oddychu,pochybujem,warmuje min.hodinu pred kazdou etapou,hodinu po kazdej etapea v spominany den oddychu takisto nieco sroti
tiez sa cudujem ze co je so Szmydom,skoda...
Evans na to už nemá pajšel...to sa mu stalo
a ten Wig.sa nechá furt len vláčiť tým Froomom...Froome by ho v pohode utrhol...zas chlapec doplatí na to,že nie je číslo jedna.
ja mam pocit ze naj taktika tento rok pre ludi co nejdu na zlte je nechat sa odbehnut za prve 2 etapy aspon o hodinu a potom v pohode chodit v unikoch a vyhravat , bo tych co maju stratu hodinu nebude nik nahanat
capulo: Ta taktika je tu odjakziva. Ako inaksie by si chcel vyhrat, ked na najlepsich nemas a nie si sprinter?
Ale ono to logicky funguje aj naopak. Veduci tim nepusti do uniku nikoho, kto by ohrozil prveho a pusti iba takych, ktori nikoho neohrozuju.
Skor ma zaraza, ze timy, ktore maju spurterov, sa tohoto roku na s***** moc nenadru.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez pocuvam popri praci prave talianov na Rai, rozumiem aspon nieco, ale Sagana spominaju pomaly kazdych 10minut
inak sledovat Voecklera, to je asi nieco ako Forrest Gump na bicykli...ked mu je dlho, ten sa porozprava aj sam so sebou
Ale aspoň tam je a jazdí... a závodí..., je na čo pozerať. Bojuje o červené puntíky. To sa mi páči. Ale keď bude starší, bude ešte škaredší...
Inak SZMYD je totálne vzadu, len ja mám pocit že ho na TDF2012 nebolo vidieť ? Že čo tam robí ? Kto bude ťahať v kopci Nibaliho ? Asi vozí len vodu...
tiez sa cudujem ze co je so Szmydom,skoda...
a ten Wig.sa nechá furt len vláčiť tým Froomom...Froome by ho v pohode utrhol...zas chlapec doplatí na to,že nie je číslo jedna.
malo ci vela? podla mna je to tak akurat
Ale ono to logicky funguje aj naopak. Veduci tim nepusti do uniku nikoho, kto by ohrozil prveho a pusti iba takych, ktori nikoho neohrozuju.
Skor ma zaraza, ze timy, ktore maju spurterov, sa tohoto roku na s***** moc nenadru.