neviem co od toho klubu ocakavas....nie kazdy klub ma trenera....niektore su tvorene skupinov cyklistov ktory chcu ma rovnake dresy atd......aby sa ich skupinka lisila od ostatnych bajkerov....ten dres si budes musiet zacvakat z vlastneho vrecka.... vravis ze jazdis cestu....tak si najdi nejaky taky okruh do 40 km to na cestaku zvladnes v poho za max 3 hodiny( ak si zacinajuci cyklista) jazdi ten okruk pravidelne a pokus sa pokazde zlepsit si cas idealny by bol nejaky taky kde je rovina aj nejaky ten kopec nasledne zjazd....proste aby to bolo rozmanitejsie.....dole kopcom si oddychnes(zlepsis techniku zjazdu)pokus sa pritom zostat vo svojom pruhu kvoli vlastnej bezpecnosti zatial co do kopca makas a zvysujes kondicku
no daco take som si nasiel ja moj okruh ma 32 km z toho okolo 5 km je usek kde su strme kopce a nakoniec zjazd kde sa rozbehnem aj na 60kmh a to vsetko na horskom bajku za cca 2 hod
Ja mám 14 like you a taktiež som sa začal bicyklovať pravidelnejšie, častejšie, dlhšie.Chcem aby zo mňa bolo niečo, možno nie biker ale ke´d sa vydarí, nebudem sa brániť:)Pred pol rokom som spravil za week max.30 km Dnes je to možno 50-60.Takže you can see zlepšovať sa dá aj mimo cykloklubov, možno aj lepšie ako v nich.Toť môj názor.
spustal som sa vlese http://www.youtube.com/watch?v=O7d5xAoZ2Yw&feature=youtu.be vcera 3x dnes 2x a tretikrat som chcel skusit ist mimo tej lesnej cesty len tak volna a natrafil som v uplne malej rychlosti na si 15cm priemer vivrateny strom mslel som ze nadskocim alebo buchnem a ma zastavy a aj tak sa stalo uplne jemne som tukol a odpadlo mi koleso zvidlov ostlo visie len na lanku od prednej brzdy
Mám jedenásť rokov a tiež ma inšpiroval Peter Sagan a chcel by som sa stať cyklistom keď vyštudujem školu a chcem zatiaľ aj nejako cvičiť aby keď sa tomu začnem venovať naplno tak aby som bol pripravený a taktiež hľadám nejaké preteky pre deti v mojom veku a aby to bolo blízko môjho regiónu. Mohli by ste mi s tým trocha pomôcť?
A som v okrese Veľký krtíš.
Mám 13 rokov chodievam sa bicyklovať tak ako kedy niekedy dám 40 km a ked mam viac casu aj 60 alebo 70 km mam sancu byt uspesny cyklista ak ano do akeho oddielu v NR by som mohol ist?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no daco take som si nasiel ja moj okruh ma 32 km z toho okolo 5 km je usek kde su strme kopce a nakoniec zjazd kde sa rozbehnem aj na 60kmh a to vsetko na horskom bajku za cca 2 hod
2Sam: Žiadne cviky cvičiť nemusíš (okrem strečingu) stačí ak si občas zabeháš, trochu turistiky, no proste žiť aktívne
hej nastastie som ani nespadol no beby vydrzala tak 20-30 sekund dlhsie no.neviem
Hm čo ?? beby nepoznám
btw ako by som sa dostal do dukly trencin ? nemam momentalne co robit tak reku skusim dakeho domestika predsa len uz mam po 30tke
A som v okrese Veľký krtíš.