uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
štvrtok objednané (aj veci, čo neboli skladom), v pondelok odoslané, dnes (utorok) už zvonil poštár. po celý čas ústretový prístup, ochota a vynikajúca mailová komunikácia, dokonca som dostal zľavu skvelý obchod, odporúčam
štvrtok objednané (aj veci, čo neboli skladom), v pondelok odoslané, dnes (utorok) už zvonil poštár. po celý čas ústretový prístup, ochota a vynikajúca mailová komunikácia, dokonca som dostal zľavu skvelý obchod, odporúčam
Samé chvály, ale ja mám žiaľ inú skúsenosť. Zatiaľ 3 objednávky. Prvá trochu špecifická, strašne dlhý dodací termín, cez 1 mesiac! OK. Beriem. Čas až tak netlačil. Druhá a tretia všetko veci "údajne na sklade" skutočný dodací termín 3+niečo týždňa. Čas už hodne tlačil. Tak kua, čo som niekto iný ako ty tu? Ja už fakt neviem, ale odteraz prisahám! všetko už len z cz a de - zatiaľ veľmi dobré skúsenosti. Ono niekedy mi je 1000x príjemnejšie mať to čo potrebujem v onen čas za niečo "málinko (200Kč al. 10EUR)" viac ako potom improvizovať, alebo bohužiaľ otravovať iných na určitej dovolenke. Toť Vsjo, už viac nekomentujem tento internetový obchod.
neseeer ...dobre vies ako to s tym Craftom je. jedine zeby som ho usil po nociach kedze nemam co robit
btw, vzdy robime co je v normalnych ludskych silach aby objednavka bola odoslana cim skor, ale jednoducho ked sa niekedy neda, tak sa neda aj keby som sa rozkrajal...
neseeer ...dobre vies ako to s tym Craftom je. jedine zeby som ho usil po nociach kedze nemam co robit
matusko,si pisal ze uz je...a ja cakam,ze kedy sa ozves....cize nebude nikdy?ja ze usijes, zena sa uz tesi na tie gatusky....inac tie Senzory su na nej peckove
Ja som par malickosti objednal, nieco nebolo skladom tak som si pockal a ked dorazil balik tak jedna vec nekompletna a jedna polozka chybala ale inak pristup v najlepsom poriadku. Ked clovek niekedy robil ocbhod na SR tak vie pochopit vsetko. Hlavne ked je pristup ok. A par dni hore dole nikoho hadam neobtazuje. Matt diky za veci a tesim sa na ostatok
balicek dorazil rychlo, co je fajn. Opat nebol kompletny, za to zaplateny bol ako keby bol komplet, comu celkom nerozumiem. Minule rovnako, neboli duse v baliku aj ked boli fakturovane.A nakoniec som objednala nieco ine namiesto nich, lebo sa nedali zohnat a doposlat.
tak snad teraz dojde aj to co chyba co najskor.
balicek dorazil rychlo, co je fajn. Opat nebol kompletny, za to zaplateny bol ako keby bol komplet, comu celkom nerozumiem. Minule rovnako, neboli duse v baliku aj ked boli fakturovane.A nakoniec som objednala nieco ine namiesto nich, lebo sa nedali zohnat a doposlat.
Niekedy ked citam toto forum tak mam pocit ze objednavam asi z ineho eshopu Zo suncycle mi prislo uz asi patnast balickov odkedy nakupujem cez net a nikdy ziaden problem. Raz som mal na fakture poznacene perom poznamku pri tovare ze doposleme a tovar mi prisiel za tri dni po prvom balicku v ktorom chybajuce duse neboli. Druhykrat mi omylom poslali teflonove radiace lanko namiesto brzdoveho. Lanka boli do dvoch dni vymenene a v obalke som si nasiel peniaze za postovne ktore som musel zaplatit. Tretikrat som objednal tretry ktore mi velkostou nesadli. V utorok som ich poslal na vymenu a cez vikend som uz jazdil v novych. To ze mi obcas prisla kvalitnejsia retaz alebo napr dusa za cenu lacnejsej ktoru som mal objednanu tiez potesi. Plus nikdy som nemal problem s mailovou komunikaciou. Tak ja neviem ci som divny, nenarocny alebo privilegovany
Keď vidím toľko negatívnych ohlasov, tak mi to nedá. Objednával som asi pred dvoma týždňami, XT pedále, tretry a sedlovku, všetko prišlo v najlepšom poriadku a slúži ako má, vďaka. Za mňa
Toto je asi jediný kvalitný shop na Slovensku, takže niekedy dlhšiu dodaciu dobu treba čakať. A hlavne je to konečne shop kde majiteľ je ústretový a nie je preňho problém poslať drahšiu vec za cenu lacnejšej. To sa často nevidí. Inde mi napíšu, sorry tovar nemáme a nebude, môžeme vám ponúknuť toto ale zaplatíte za to plnú cenu. Takže za mňa palec hore. Objednával som tam už kľuky Shimano SLX, sedlo Fizik Gobi XM, Plášte Continental Race King 2,2, tachometer Sigma, gripy, olej na vidlice, kazetu Shimano HG-53 12-23z, Radenie Alivio 3x9, duše Rubena Light, reťaz Shimano HG-73 a spokojnosť
verim a viem ze vzdy sa lepsie pisu negativne nazory oproti pozitivnym. ked je clovek spokojny, vacsinou si ticho uziva dobrej kupy, no nespokojnost skor vyskoci na povrch. Vyskusam, uvidim. Dakujem.
Aby som bola objektivna,tak dnes dorazil aj zvysok objednavky,postovne 0 eur.
Toto je asi jediný kvalitný shop na Slovensku, takže niekedy dlhšiu dodaciu dobu treba čakať. A hlavne je to konečne shop kde majiteľ je ústretový a nie je preňho problém poslať drahšiu vec za cenu lacnejšej. To sa často nevidí. Inde mi napíšu, sorry tovar nemáme a nebude, môžeme vám ponúknuť toto ale zaplatíte za to plnú cenu. Takže za mňa palec hore. Objednával som tam už kľuky Shimano SLX, sedlo Fizik Gobi XM, Plášte Continental Race King 2,2, tachometer Sigma, gripy, olej na vidlice, kazetu Shimano HG-53 12-23z, Radenie Alivio 3x9, duše Rubena Light, reťaz Shimano HG-73 a spokojnosť
by ma zaujimalo ako to robi ze moze poslat drahsiu vec za cenu lacnejsej ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samé chvály, ale ja mám žiaľ inú skúsenosť. Zatiaľ 3 objednávky. Prvá trochu špecifická, strašne dlhý dodací termín, cez 1 mesiac! OK. Beriem. Čas až tak netlačil. Druhá a tretia všetko veci "údajne na sklade" skutočný dodací termín 3+niečo týždňa. Čas už hodne tlačil. Tak kua, čo som niekto iný ako ty tu? Ja už fakt neviem, ale odteraz prisahám! všetko už len z cz a de - zatiaľ veľmi dobré skúsenosti. Ono niekedy mi je 1000x príjemnejšie mať to čo potrebujem v onen čas za niečo "málinko (200Kč al. 10EUR)" viac ako potom improvizovať, alebo bohužiaľ otravovať iných na určitej dovolenke. Toť Vsjo, už viac nekomentujem tento internetový obchod.
btw, vzdy robime co je v normalnych ludskych silach aby objednavka bola odoslana cim skor, ale jednoducho ked sa niekedy neda, tak sa neda aj keby som sa rozkrajal...
Ďakujem
Aby som bola objektivna,tak dnes dorazil aj zvysok objednavky,postovne 0 eur.
by ma zaujimalo ako to robi ze moze poslat drahsiu vec za cenu lacnejsej ...