kedze som kvoli inym konickom, priatelke a nedostatku kamaratov v mojom veku bez postpuberty predal po rokoch motorku tak som si zakupil bicykel.
Cestnu meridu za 530 euracov.
A velmi ma bavi, mam ju 4 dni a zatial som najazdil 250 km.
Vsetko po rovine.
Otazka na Vas skusenych bajkerof:
V pohode idem 23 km/hod a bavi ma to (40 - 60 km uplne v pohode).
Viem ze je to na cestak srandovna rychlost (predbiehaju ma trekingove bajky a kamarat s cestakom si mysli ze cuvam).
Mam sa snazit slapat 26-30 s vyplazenym jazykom aby som aj trochu pri bcyklovani sportoval?
Alebo mam este nejaky tyzden ficat tych mojich 40 - 60 km denne pri 23km/hod kde si to uzivam?
Chcem pri tom aj sportovat ale aby ma to neprestalo bavit. Je naozaj 23 tak srandovna rychlost?
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
Ked je 18 stupnov Celzia, nosia sa len rukavy a gate mi stacia kratke?
Ked niekto chce, pomohol by mi aj sirsi rozpis teplot a co sa nosi... dik
Ked je 18 stupnov Celzia, nosia sa len rukavy a gate mi stacia kratke?
Ked niekto chce, pomohol by mi aj sirsi rozpis teplot a co sa nosi... dik
Tak ze ci to ujazdim 2.5h v kratasch. To vies, my tu v BA nie sme taki vetrom oslahani otuzilci
Tak ze ci to ujazdim 2.5h v kratasch. To vies, my tu v BA nie sme taki vetrom oslahani otuzilci
ani my pri LV,tu teplotu znesiem,ale musim mat navleky na nohach+hore 3vrstvy=termo+dres+windstopper
ale musim podotknut ze navleky na stehna som nemal,mal som iba na tretrach navleky proti vetru...
tak ked je rano o 8ej 11C,tak co mam robit a potom ten nadherny severak co dul....
diri: ale potom som ju dal dole,ak si pamatas,ked vykuklo na par sekund slniecko
takze stav teraz:
kratke gate, kratky dres
10rocne dlhe zateplene gate ,10r. dlhe rukavice a navleky a Cervit Lidl bundu, v ktorej 3min = 30min saunovania
Budem musiet kupit nejaku pouzitelnejsiu windstop bundu a spodnu vrstvu
pripadne navleky na tretry, lebo co si pamatam, vzdy mi mrzli prsty ked boli ofucane vetrom. (Canopus: jazdim serioznejsie po vela rokoch, tak uz si nepamatam co-ako. Preto take blbe otazky
takze stav teraz:
kratke gate, kratky dres 10rocne dlhe zateplene gate ,10r. dlhe rukavice a navleky
a Cervit Lidl bundu, v ktorej 3min = 30min saunovania
Budem musiet kupit nejaku pouzitelnejsiu windstop bundu a spodnu vrstvu
pripadne navleky na tretry, lebo co si pamatam, vzdy mi mrzli prsty ked boli ofucane vetrom. (Canopus: jazdim serioznejsie po vela rokoch, tak uz si nepamatam co-ako. Preto take blbe otazky
ty woe,ty si ina truba,ked nevies ako sa mas ucit obliekat,mna to matka ucila este ked som mal 4-5 rokov,out of my mind
ja jazdim nieco vyse pol roka,a viem to po prvych jazdach,stoji mi z teba rozum inac
Rozum restartni - on sa zas rozbehne
Od marca do septembra jazdievam vacsinou rano pred pracou aj vikendy. Takze u mna navleky a dlhe handry su zaklad. Co uz, ked chcem jazdit, musi byt dobre tak ako je.Zvykol som si a nerobi mi to problem vstavet denne o 4:00 - 4:30.Hlavne, ze je spokojny kazdy ci uz ja alebo rodina.