Schválne som si pozrel, či je bike zakázaný a nebol. Tak som s kamošom išiel aj s bikami do vnútra. Nakúpili sme a išli pri pokladňu. Pri pokladni nás začala buzerovať predavačka, že biky tam nemajú čo robiť a pod. Ja som sa bránil tým, že na dverách nemajú o tomto informáciu, že ak je to pravda nech si s tým láskavo spravia poriadok. Potom išiel okolo nejaký vedúci alebo čo a hneď sa ho pýtala: (Nejaké meno), že tu nemôžu byť bicykle? Asi vedúci či čo jej hneď odpovedal: "Náš zákazník, náš pán" (veľmi pekný prístup, u mňa majú za to malé bezvýznamné plus
PRE ĽUDÍ AKO MARTIN1711, TÚTO TÉMU SOM NEZALOŽIL JA, ALE JEZUS, PRÍSPEVKY Z TÉMY KRADNUTIE BICYKLOV PRESUNUL SEM A SPRAVIL Z TOHO NOVÚ TÉMU
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
Čo ma najviac na tom štve je, že romske občianky tam pustí s kočíkom v ktorom je sedem ročné decko a ochotne (na povel mamky) kde, kedy si niečo do toho kočíka nakúpi..
vosiel som iba raz v zivote s MafStrongom vo Zvolene do Hypernovi,som sa hanbil jak svina
noooo aj to je pravda,raz ma dobehol kamos na TTcku Cervelo Ironman,kuka bajk,ze aky dobry
vosiel som iba raz v zivote s MafStrongom vo Zvolene do Hypernovi,som sa hanbil jak svina
Si daj tepláky alebo Xanax keď s tým máš problém...
ja zo seba komplexy nemam,len ste nepochopili,ze vojst do obchodu po 100km jazdy nebude kazdemu "vonat"
na to su upratovacky
Kvapavka je lepšia ako chrípka. Každe ráno len oklepeš kvapku hnisu bonjour, dáš na to penicilín a si fit. Ale zato chrípka, to ťa bolí týždeň celý človek, máš teploty, tečú ti z nosa fľusy, nevládzeš a nič na to nezaberá
capulo nezabúdaj, že si hladný a nemáš čas....