Dik skusim to.
07.09.2012 - 23:40:48
00
jozef, no namotal si ma na ten vtacnik a v pondelok som ho dal: Hostie - Velke Pole - Ostry Grun - Vtacnik - Velke Pole - Hostie (tachac ukazal 81km). uz som to raz dal asi pred 4 rokmi, ale ani som netusil, ze kolko to moze byt km... stretol som len jedneho cyklistu, ktory to valil z Velkeho Pola po cervenej (psychopat...)
zistil som, ze cez pracovny tyzden ma cyklistika ovela vacsie caro - na vtacniku som bol uplne sam a ani v knihe ten den nebol nikto zapisany. vyhlad krasny. taky bol klud, ze som aj dufal, ze uvidim aj nejakeho chlpaca :) ale aspon jelene bolo pekne pocut, vzduch presyteny tym ich typickym rujnym smradom, ale pre mna - lesaka srdcom a telom je to "pocuchanicko"...
a nehanbim sa priznat, ze posledny km som tlacil, inak sa nedalo. trvalo mi to asi 8 hodin, uplna psychicka ocista...
20.09.2012 - 21:26:11
00
ahoj ifko,velmi si ma potešil a som rád,že som ťa inšpiroval,hoci píšeš,že si to už raz dal,takže si nešiel do neznáma ako ja,dúfam že si nestretol tých alebo podobných blbcov polovníkov ako ja,musím pozrieť v mape kade si to vlastne išiel,možno by som to v budúcnosti skúsil aj ja alebo keby sme sa dohodli aj spoločne,neviem aký si vymakaný ale to nie je podstatné,nie sú to preteky,ide o to zažiť niečo nové a niečo nové aj vidieť,to je moje krédo a poviem ti že si mnohokrát siahnem na úplné dno fyzických aj psychických síl,ale som dosť tvrdohlavý a čo si vezmem do hlavy to aj spravím,odradiť ma od zámeru môžu len vyššie sily a extrémne zlé počasie.Stalo sa mi to po prvý krát tohto roku,že som neprešiel trasu ,ktorú som si naplánova.Išli sme s kamošom/má 67r. a v kopci ma nechá/ do Filakova vlakom a z tade na hrad Šomoška a cez celú Cerovskú vrchovinu do R.Soboty a dalej som chcel ísť na Hnúštu,Klenovec,Utekáč hore na Sihlu a Kamenistou dolinou do Hronca a dalej až domov do BB,cca 160km.Aj by sme to dali ,ale v ten den boli 36 ky horúčavy,zvrchu pieklo slnko,zospodu rozpálený asfalt .proste peklo,ledva sme sa dotiahli do RS.Uznal som že v tomto prípade bude rozumnejšie ustúpiť vyšej sile,ak nás nemá cestou vykántnuť,Sadli sme na vlak a hanba nehanba sme sa odviezli do Zvolena a aspn stade po svojich domov.urobilo to slabých 107km.Ale niekedy je rozumnejšie ustúpiť a vrátiť sa.Ináč mám 52r.Vlani som nabehal 4200km,môj rekord je 198km za den.Tento rok by som chcel dať aspon 4500.popri tom chodím na pešie túra a v zime bežkujem.Ten Vtáčnik stál v každom prípade za to,určite mi dáš za pravdu,ale bola to makačka.Napíš mi svoju mailovú adresu alebo facebúk pošlem ti fotky,na tento web mi to nejde stiahnť.S pozdravom bajkom a horám zdar Jozef!
21.09.2012 - 17:55:18
00
"na tento web mi to nejde stiahnť" -musí sa dat... no na vtacnik najblizsie az buduci rok, nechavam si dlhe trat na koniec sezony ked uz mam nieco v nohach. ale inac som vseobecne dost sracka co sa tyka kondicky :) vzdy ma zenie skor ciel nieco vidiet ako kondicka. vsak posli odkaz na facebook cez forum, urcite si foto radi pozru aj ostatni
21.09.2012 - 22:18:20
00
My sme dali Vtáčnik z Ostrého Grúňa Mackovou dolinou. Na hrebeňovke (červená) chodník obchádza "Kláštorskú skalu"1279 m/n/m. Odporúčam na ňu vyliesť. (nie je problém).
Zo skaly je lepší výhľad(takmer kruhový) ako z vrchola Vtáčnika. Krásny zjazdík je z Vtáčnka po Zelenej smerom na Kľak. (Pozor neodbočiť z nej na asfaltku do Ostrého Grúňa!)

Prílohy:

.skjpg.jpg
.skjpg.jpg 624.53 KiB thumb_up0thumb_down

22.09.2012 - 10:27:10
00
Galipe super foto aj s bajkom,tak teda kto si chce pozrieť moje fotky z Vtáčnikaa z ost.túr,tak nech požiada o priatelstvo na Facebooku na moje meno Jozef Šišulák.Bajku a horám zdar!
23.09.2012 - 17:47:06
00
keyboard_arrow_up