no a ja mam teraz bez podlozky namontovanu pravu...a pri lavej su podlozky 2 :-)
07.07.2012 - 09:39:02
00
tak to máš na hovno, alebo FSA
Ono v podstate je to úplne jedno. Tými podložkami sa len nastavuje reťazová linka, takže ak ich tam máš viac alebo menej, jediný problém je v tom, že sa ti viac kríži reťaz pri zaradení niektorých prevodov. Pravdepodobne to bude mať malý vplyv na životnosť reťaze, možno mierne na životnosť kladiek na prehadzke a ostatných ozubených častí, ale zásadný problém to nie je. Pokiaľ chceš kľudne spávať nájdi si na internete manuál ku tým tvojim kľukám a daj si to namontovať podľa toho.
07.07.2012 - 14:17:32
00
zalezi aky mas domcek
ak 68 mm tak ide na pravu 2 podlozky a na lavu 1
ak 73 mm tak ide na pravu len 1 a na lavu nic
07.07.2012 - 17:30:31
00
misopetrovic mna len napadlo ze ak si to mal na par zavitoch ci nie su kvoli tomu poskodene a preto ti to natocil bez tych podloziek aby to bolo na co najviac zavitoch. iny dovod ma nenapada preco by to takto skompletovali. najdi si ten manual ako ti radia a dal by som si to skontrolovat niekde v inom servise. si z PK a pod nosom mas dobry servis nebudem v tejto teme menovat ;)
07.07.2012 - 18:38:42
00
servisak vravel ze zavit v rame je uplne v pohode...problem s krizenim retaze nemam...kedze mam 3x10 tak sa da v pohode jazdit lahke aj tazke prevody bez toho aby sa retaz krizila...:-) len ta trojpila mi pride zbytocna trochu....a preto uvazujem nad prechodom 2x10 ale to chce najskor mat na to money :-D ja pokojne spavam aj teraz...drzi to v pohode....a teraz aj tak idem na 7 tyzdnov brigadovat takze na bajk sa nedostanem....takze zatial s tym nic robit nebudem....:-)
07.07.2012 - 22:10:01
00
To s tym stredovym ma to trochu zaujma. Mam klasicke stredove, nie holowtech takze neviem ako to je. FSA pouziva podlozky rovnako ako shimano 68mm 2+1m 73mm 1+0. Ako to potom funguje ked sa nasadia len 2 podlozky? Ked sa daju 2 na 73mm tak sa lava kluka neda nasadit nadoraz, pretoze uz je to o 2,5mm sirsie ako ma byt, nie. A ked sa daju len 2 na 68ku tak aj ked sa lava kluka da na doraz tak bude mat celok stale 2,5mm bocnu volu? mylim sa?
03.08.2012 - 12:34:25
00
Kupoval niekto v tomto kamenom shope bike .Chcel by som vediet ci sa tam neda vybavit nejaka zlava ??? Netlačil nikto na pílu u predajcu :D
12.08.2012 - 15:50:51
00
Kupoval niekto v tomto kamenom shope bike .Chcel by som vediet ci sa tam neda vybavit nejaka zlava ??? Netlačil nikto na pílu u predajcu :D


tento príspevok ma pobavil :rofl:
12.08.2012 - 17:24:15
00
Keby si si to tak vybavil sám ešte si zavolaj 5 ludí nech idú stebou do Žiliny a budu stebou prosit o zlavu :D Bohužial toto je forum a nie infolinka :) A áno zlavu určite vybavíš ale diskrétne :lol:
12.08.2012 - 19:14:49
00
Z tohto obchodu je asi dobre zobrat iba bicykel (dobra cena) a zabudnut, ze nejaky kubicasport vobec existuje... dnes som si doniesol domov "vyservisovany" bike s vymenenym kotucom (nemal som kluc na ten center lock). A ked som pozrel doma na bike tak som nebol prave nadseny... Uz nemame nervy to s nimi riesit a s tymto obchodom sme skoncili. :envy: Nikde inde sa mi zatial nestalo, ze sa mi bike po takomto "servise" vratil nejako poskodeny.. a uz vobec nie v takej miere. A aby toho nebolo malo tak sa mi celkom nove platnicky vratili v takom stave ako to je na obrazku. Mozno tie platnicky maju byt tak zoskrabane v strede, ale este som od nikoho ani v obchode ani od znamych nepocul a nevidel nieco take.. To si mam ist asi kupit zas nove platnicky, ved preco nie? :fubar: :finger:

Prílohy:

bike po servise.jpg
bike po servise.jpg 266.7 KiB thumb_up0thumb_down

08.10.2012 - 18:00:23
00
ked valceky roztlacaju cez platnicky ani to nemoze inak dopadnut. vies ako, cas tlaci tak sa rychlo pracuje a plnia vykony aby bol sef spokojny. nic v zlom u mna podobna skusenost u tohoto "predajcu".
08.10.2012 - 18:26:05
00
Matvej má pravdu .. takto sa dodrbú platničky jedine vtedy, ak ich pri roztláčaní valčekov nevyberú a použijú nejaký skrutkovač alebo niečo podobné. No na druhej strane je to menšie zlo ako keby ti poškodil valčeky. Ono sa totiž často stáva práve to, že sa pri takejto "odbornej" oprave odštiepi z valčeka a potom pri úplnom zatlačení a nových platničkách tečie... a valčeky Avid sú na toto dosť háklivé.
Tie škrabance sú sila ... len mi nejde do hlavy prečo si to neriešil hneď tam??? Nevrav prosím ťa že si si to nevšimol alebo že nebol čas.
08.10.2012 - 19:36:57
00
ja amater co si na balkone opravuje bajk mam stare pakne s odstranenym segmentom na roztiahnutie valcekov. za ten cas a zopar kiksov co mi porobili v servisoch som sa naucil ze co si nespravim sam to nemam podla svojej predstavy a skor prekusnem to ked si znicim nieco sam ako ked za to este aj zaplatim.
08.10.2012 - 20:37:33
00
... len mi nejde do hlavy prečo si to neriešil hneď tam??? Nevrav prosím ťa že si si to nevšimol alebo že nebol čas.


Niektore skrabance tam boli od zakupenia, a niektore (vacsina) tam pribudli teraz.. no a som zvyknuty, ze ked si odniekial bike vyzdvihnem, ze si nemusim kontrolovat vsetko co sa da, no len som teraz zistil, ze tym machrom od kubicu sa fakt verit neda... a pre bike bol otec, ked skoncil v robote a ja som si ich doma vsimol a sme si povedali, ze ku nim uz neprideme, proste tymto to pre nas skoncilo (nepotrebujem sa tam s nimi natahovat o par skrabancov) ,ale svedci to len o ich pristupe k zakaznikom. A urcite nebudem hovorit, aky je to super obchod a kazdemu pekne poviem ake sracky su schopni ludom predat.. ;) :tmi: A ked som to Kubicovi hovoril, tak mi na to nepovedal ani jedno slovo a tvaril sa ako keby sa toto keho vobec netykalo a ze co si to vlastne dovolujem mu nieco vycitat... za tie nervy nam to nestoji :)
08.10.2012 - 22:04:26
00
Nejdem sa nikoho zastávať, máš takú skúsenosť, tak OK. Mne tam nikdy nič neservisovali, hoci mám od neho už druhý bike, ale na margo toho čo si napísal: "ake sracky su schopni ludom predat.. " by som chcel dodať, že tiež robím v obchode, tiež predávam a niekedy sa "rozum pozastaví" akí sú niektorí zákazníci blbí ... není sú ochotní sa ani len pozrieť na to či som im do záručného listu zapísal správne výrobné číslo výrobku ktorý si kupujú. A pritom ide o nich nie o mňa... ak mi príde o rok reklamovať tovar a nesedí mu výrobné číslo nie je to môj problém ...
Takže ja stále tvrdím: predavač je tiež len človek, aj on sa môže zmýliť alebo na niečo pozabudnúť a preto, ak mám byť spokojný zákazník, je na mne aby som si všetko zariadil tak aby som spokojný bol a tak kontrolujem, preverujem, zisťujem, prezerám... A hlavne REKLAMUJEM !!!
Nie je riešenie mávnuť nad tým rukou a povedať že tam viac nepôjdem. To nepomôže ani tebe, ani predajcovi a ani iným zákazníkom. Ak sa reklamácie budú opakovať, mal by sa šéf zamyslieť a niečo s tým robiť aby si udržal dobré meno. Alebo aj nie ... no ja p.Kubicu ml. poznám osobne a viem že na obchode mu záleží, takže ak ešte toto fórum číta určite sa tým bude zaoberať.
09.10.2012 - 06:58:34
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské)
keyboard_arrow_up