Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Takto isto som si to pozeral potom doma aj ja. Takže nabudúce:)
Vcera Maly Gric, dnes skoro Rokos a nasledne skoro Magura
Velka cast tej trasy mi je zo vcera nejaka povedoma. Kedy si tam bol? Ja som startoval 8:00 Diviaky 9:30 Rokos 13:45 Magura 16:00 Diviaky
Traverz z cervenej na Pinkove a naucny chodnik Pinkove - Rudno si siel prvy krat, alebo to tam poznas?
Secianska dolina - stupanie od konca asfaltu (chata) po zvaznicu sa dalo slapat?
Velka cast tej trasy mi je zo vcera nejaka povedoma. Kedy si tam bol? Ja som startoval 8:00 Diviaky 9:30 Rokos 13:45 Magura 16:00 Diviaky
Traverz z cervenej na Pinkove a naucny chodnik Pinkove - Rudno si siel prvy krat, alebo to tam poznas?
Secianska dolina - stupanie od konca asfaltu (chata) po zvaznicu sa dalo slapat?
Startoval som 12:30, takze si bol stale predomnou
Secianska dolina - ten usek po zvaznicu je kamenisty-vetsinou na pevno zapustene kamene v podlozi, pre bezneho cyklistu na gasparka s vypulenymi ocami - ked si oddychnuty tak sa to da dat v sedle, ale po 3-4h bikovania..tam to tlacim..cca 400m. Potom uz parada. Minule som neodbocil na Roven ale pokracoval traverzujucou zvaznicou dalej az som sa v pohode doviezol na zvaznice nad Chvojnicou a odtial uz znamou zvaznicou smer Poruba. Takto sa da spravit pekny okruh popod Maguru. Akurat v tej Sec. doline ta strma asfaltka je pekne otravna.
Siel som aj tadial spet(ked som siel z toho zaveru na Maguru), ale to je 2km oproti 400m. Skusim si to dat opacne, uvidim co je vyhodnejsie. Chcel by som celkom obist tu asfaltku. Skusim na zvaznici od Sutka do Dlzina na krizovatke s TZT modrou ist doprava smer Boskovie laz a po nejakych 700m do lava popod pansku horu dostat sa na zaver Secianskej doliny.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#X18.51933Y48.83123Z14L8
Tie zvaznice, co som isiel, su v tejto oblasti velmi fajn, ziadna siroka strkova dialnica, ale na druhej strane su dobre prejazdne.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#X18.51933Y48.83123Z14L8
Tie zvaznice, co som isiel, su v tejto oblasti velmi fajn, ziadna siroka strkova dialnica, ale na druhej strane su dobre prejazdne.
Ja som siel tou zvaznicou pod nou par krat, ako pises, tato je ako taky siroky singlac,treba vyskusat. Tu hornu co si siel, si este prejdem. Ano, len co som sem do tychto koncin zabrdol hned sa mi to zapacilo, vetsinou o dost lepsie ako zvaznice popod Maguru z PD strany. Vyhlady z urcitych miest paradne. Jedno miesto je uchvatne, taky pohlad z PD strany nie je. A to vyhlad na chrbat Magury, na usek zhruba od Boskovie laz po vrchol Magury. Teraz ked to hra vsetkymi farbami, kraasa (asi tu N48 51.968 E018 30.356)(;-) pokus o panoramu..holt mobil).V pozadi to sive je kamenne more a nad tym je zvaznica kadial som siel...tam som dostal defekt
Ďakujem