Čaute. Hľadám nejaký Am bike z druhej ruky, no problém je pre mňa zohnať Xlko. Čo si myslíte o kúpe GT forca ? jeden taký som našiel , aj cenovo mi sedí. (ide mi len o rám lebo všetko časom pomením). Máte nejaké skúsenosti s týmto bikom ? + aj - by som poprosil. Bike nechcem na maratony ani na asfalt. Čisto sa vyjazdiť v lese s vyšším zdvyhom. Dik
22.12.2012 - 11:07:31
00
myslim ze ten ram je vhodny presne na to na co ho chces pouzit. Ma 150mm ale geo je skor do XC ako do EN. Dobrava sprava je ze ma len dva capy, horsia ze sa o ne treba trocha starat, sem tam v nich puka. Nastastie sa to rozobera lahko, raz za cas je dobre ich skontrolovat, vycistit a namazat. Loziska tam idu presne take ako do hlavoveho zlozenia takze dostupnost bez problemov. Tieto ramy nezvyknu praskat, pouzivaju tlmic standartnych rozmerorov, hmotnostne nepatria medzi najlahsie, ani carbonova verzia nie je prilis lahka vazi asi tolko ako Remedy alebo Reign v hliniku. Neviem co viac by si chcel vediet. Ak kupis zachovaly ram od niekoho kto to pouzival v intenciach XC-AM mohla by to byt pre teba dobra kupa.
22.12.2012 - 12:37:14
00
Diki :) Pozitíva som chcel počuť hlavne :) Bike sa mi aj vzhľadovo páči a presne som si to zistil čo si mi povedal, že nieje núdza o veci naň. Hádam najviac sa bojím , aby to nebola hombačka pričom tlmič je tam Float R ( bez zamykania), no časom budem meniť. Hmotnosť môžem zanedbať, hlavne chcem si užiť komfort ktorý si na XCčku veľmi neužijem. So servisom problém nebude pričom sa rád babrem v takýchto veciach a servis mám za rohom keby niečo :P Ešte raz dik :)
22.12.2012 - 22:25:20
00
keyboard_arrow_up