Mal som tu vidlicu, vnutorne, vonkajsie nohy aj korunka su dobre stavane, rozumej robustne, jedinu slabinu by som videl v krku vidlice, uz na pohlad to nie je to klasicka crmo ocel ale nejaka tenka lakovana chobotina.
kupil som bikehttp://www.merida.sk/prodej/HARDY-6-DISC a neviem ci na tom mozem skakat a ci to vydrzi aj ked je to dirt jump. A hlavne na tomto biku je RST vidla a kazdy na RST nadava.
Na RST každý nadáva no tí čo nemajú na drahší bike ich jazdia, kamarát ju jazdí a slušné skoky na nej dáva. Inak si myslím že ten bike začiatky vydrží.
na začiatky sú Rst ako stvorené / už len kôli tomu, že sa tí majitelia o tie vidlice vôbec nestarajú a pri takejto lacnej značke to prinesie svoje "ovocie" a vidlica je na šrot a lepšie je ***** nejakú RST ako napr.RS /, ja osobne som na RST-čke tiež začínal
tak tak, vidlica ucel splni, aj vydrzi, ale ked sa nieco pokazi, nebude ta to tak mrziet. Akurat s citlivostou sa mozes rozlucit, cize kym jej das nazrat (velke nerovnosti a skoky), nespoznas nic, chodit bude normalne, ale akonahle budes chciet aby zehlila male nerovnosti tak budes sklamany.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.