kkk55 napísal:
aha, zle som si precital. Cital som, ze mas sedlo uplne vzadu a ty to mas presne naopak. Takze tuto na teba ziskavam min. 3cm... No ja mam ten 17°negativ
predstavec a rajdy s miernym zdvihom, stovku vidlu a sedlo mam tiez len mozno o pol centimetra vyssie ako riaditka. Trochu este zvazujem rovne riaditka. Som zvyknuty na nizsi predok aj kvoli dlhsim rukam, ale neviem stale vybrat ake (karbon, bez zdvihu smerom hore, nie prilis tazke, aspon 680mm a minimalne zahnutie dozadu

).
Inak uz som celkom spokojny, aj sa mi sedi celkom dobre (lepsie ako na predchadzajucom bajku), len som trochu nervozny z tej velkosti kedze som doteraz jazdil na 26eri minimalne 18,5 a vacsinou 19" ramy.
PS: sorry za OT
Pozri sa na tie Ritchey Flat 10D. Zhodou okolností sú aj na fotke s tým "kotkodákom", ale tam ich tvar je nejasný. V skratke - nulový zdvih, nulové skrátenie posedu a pritom ergo úchop 10°. Neviem prečo, ale extra sa to nechytilo, pretože ich všade dopredávajú (Kupkolo, Ritchey WCS OS Carbon - 10D 1890 Czk). Sú síce len 660mm, čo je na hrane, ale mne to stačí (musí).
Keď nad tým teraz chvíľu dumám, tak Merida pri tej 17-ke čo mám nevedela s geometriou kam z konopí. Ale, akosi nechápem pri tých šialených slopingoch na 29", kde si sa dotýkal rozkrokom, veď 17" a 19" má rovnakú výšku hlavy (aspoň u Meridy)....
Tak či onak, ja som teraz už spokojný a čítam že ty si na tom podobne.
PS: sorry za OT