Okradol si tým chalana o 50 euro, čiže si ZLODEJ.
Drasho.....to tvoje "okradol o 50euro"...ja uz neviem co Ti na to napisat.este raz pre dyslektickych, temou je tu "ako Jano nechcel vymenit sedlo Tomasovi kvoli farbe"
a nie "Jano ukradol Tomasovi sedlo"

Ty si dobre pripeceny.. Drasho napise ako to je, a to tak, ze si momentalne chalana surovo o*ebal o 50E(ano, o*ebal, lebo mu ich odmietas vratit), za ktore on ocakaval cierne sedlo, pricom dostal grcne strieborne a ty to potom pretransformujes na: Drasho tvrdi, ze "Jano ukradol Tomasovi sedlo" a este ho tu nazyvas dyslektikom, pricom jediny dyslektik si tu zjavne ty(hadam si to dokazal precitat a pochopit :sweat: ). Navyse tu stale vytahujes tu tvoju uzasnu zlavu 10e z uz tak dobrej ceny tohto "profi" sedla, za ktore Ti Tomas moze len dakovat a nohy bozkavat. To, za aku cenu si dohodnem inzerat je cisto zalezitost PRED kupou a odôvodnovat neskor nedostatok tovaru tym, ze uz tak som si vydobil lepsiu cenu je absolutne nepripustne. Co je take tazke na tom pochopit, ze ked si raz kupim sedlo za 50E, ktore ma byt podla obrazka cierne, chcem mat cierne a nie strieborne? A ze sa urcite nezmierim so striebornou, pokial sa mi cistou strasnou nahodou nehodi na bike aj ta? To ze ho preda okamzite za tu sumu je tiez dobra ičovina, kto uz by len kupoval hentaku hnusnu striebornu dobrovolne... Takze sa tu nehraj na charitu(vsetci aj tak dobre vieme, ze trepes a nikomu nikam ani na tu charitu nic neposles) a pekne mu preved na ucet peniaze, a dufaj, ze ti to hnusne sedlo posle naspäť! Potom si ho mozes lahko predat za tych 50E ^_^ . Proste si ho odrbal a odrbavacom zostanes, pokym nevyriesis dany problem k spokojnosti(aj tak si si uz nasral do huby tolko krat, ze z toho mozes žiť aj par rokov a teda to mozes napravit uz len ciastocne). Treba vytvorit blacklist(zacina sa to hromadit), Janíčka na vrch, kde ostane(radsej asi permanentne), pokym Tomas nenapise, ze uz je to ok.
28.03.2013 - 01:21:31
00
Jano, naposledy tu prispejem:

Este slovo somar znesiem


Prečítaj si svoje príspevky, ako si tu nás všetkých kadejako pomenoval, zaškatulkoval
a vynadal. Ľuďom, o ktorých nič nevieš, nepoznáš. Od žiakov a študentov, ktorí sa len chystajú do života, cez ľudí, ktorí sú v svojom obore machri, ľudí, čo vo svojich firmách dávajú prácu desiatkam zamestnancov až po chlapov,čo celý svoj život dreli a sú už na penzii.

Pre teba je aj pomenovanie PRI*EBANÝ DEBIL pocta!!!


akonahle pride znama z Ba dam jej do ruk 50€ a nech ho rozda chudobe,


Ešte raz : so svojimi peniazmi si rob čo chceš, ale nie s Tomášovími !!!
28.03.2013 - 06:46:20
00
... na mojom konte mi Tomasove peniaze kazia karmu. Nechcem ich ani vidiet.

Tak mu ich vrat.
28.03.2013 - 06:48:49
00
aby si vyriesil zlu karmu na ucte radsej ich poslal na charitu do Zimbabwe :lol:
28.03.2013 - 09:22:28
00
chalani, toto naozaj nikam nevedie..
Cital som 5 stran a musim povedat,ze WOOW
Takuto obmedzenost zo strany predajcu som este nevidel a nezazil. Poznam vela predajcov v eu osobne, ale takuto hanbu by si nespravil ani jeden z nich a vystupuju maximalne korektne aj ked sa jedna o rypalov a spekulantov. Urcite to cele nieje ciernobiele, mas osobne problemy a tak, ale nikto sa nenahmeva, ked mu povies, ze sa vyjadris neskor, ze sa ti neda.. A toto,co si tu predviedol v tych dalsichstranach nema zmysel ani komentovat..
28.03.2013 - 09:52:49
00
Janokl je fakt čurak toto sa nerobi nic viac sa k tomu neda povedat ale serie si do huby totalne
28.03.2013 - 09:57:29
00
Ako som uz 100krat spomenul nikoho som vedome neodrbal (ked som hladal fotku siel som po pamati, sedlo bolo v dielni v krabici).

vedome si ho neodrbal na začiatku, keď si nevedel rozdiel medzi striebornou a čiernou to ti aj verím.. ale v momente kedy ti chlapec vysvetlil že si ponúkal čierne a poslal strieborné a chcel vrátiť peniaze a ty si odmietol už vedome odrbávaš :)
28.03.2013 - 10:00:09
00
Pán Klasovitý, nikto vás nekriminalizuje. Každý doposiaľ len poukázal nato, že ten váš prístup k predaju a následnému chovaniu odporuje DOBRÝM MRAVOM a nie, že je trestným činom alebo iným konaním spadajúcim pod pojem trestné. Akurát ste si vybudoval postavenie, že sa vlastne trestáte sám tou svojou "malosťou". A verte, že ste si veľmi, veľmi poškodil ako možný obchodný partner, ale to je už o inom.
A na okraj, sám priznávate, že moja ponúka pre vás bola výhodnejšia, pretože sám viete, že ten hliník by ste mal možno dodnes.
28.03.2013 - 12:40:59
00
Vymenil by ho za tehly.
28.03.2013 - 12:43:29
00
A potom, šup do Nairobi, na charitu
28.03.2013 - 12:46:43
00
Root uvedom si, to co robis je hanba. Ty a Tebe podobni ste z mtbikera urobili rovnaku stoku, aku urobili futbalovi hooligans z velkych klubov.
Janokl neprehanas to trosku ? Ty si fakt taky tupy a obmedzeny, ze budes hladat chybu vsade len v sebe nie ? S takymto uvazovanim podnikas ? 20 stran tu mlatis prazdnu slamu a riesenie je viac ako jednoduche, ale to by si musel mat asi inac nalozene v hlave. Uzamknite to tu, alebo rovno vymazte, lebo uz to nieje zabavne.
Uvedom si, pred 2 rokmi tu Latanka pisal krasne clanky, doslova pohladenie po dusi, a zbierali ste peniaze pre Jozka Orema. Teraz? Osocovanie, utoky, jeden humus, znechuteni diskuteri odchadzaju z tohoto webu, doslova ponizeni.
Vies o tom velke gulove tak si ich mena neber do huby. Oboch poznam osobne a su to taki chlapi, ze by ti dali aj posledny hlt vody tak ich nezrovnavaj so sebou, lebo tymto dvom chrakterovo nesiahas ani POD päty. To ze ti tu vsetci nakladaju je len vysledok tvojho pokazeneho charakteru a neschopnosti vidiet veci realne. Je mi na grc z teba a ludi tebe podobnych.
28.03.2013 - 13:02:36
00
Janko,Janko, tebe už niet pomoci, povedal by klasik.
P.S. Nedávno si sa vyjadril, že "odchádzam, je tu hnoj", tak prečo ste vrátil do tých "sr..čiek"? Mám radosť, ozvalo sa vo vás svedomie, takže ešte jeden krok (správny) poslať Tomášovi peniaze, on vám sedlo a "bude "šveto", pardón, svetlo".
Príjemné sviatky, Janko
28.03.2013 - 13:21:32
00
Aj keď si myslím, že v tomto prípade sa nejaké nie úplne bezvýznamné percento viny dá pripísať aj druhej strane, janokl by už mohol naozaj prestať. Keď z jeho doterajších 126-ich príspevkov je behom necelého týždňa 118 v téme (-ach) venujúcej sa jeho prakticky bezvýznamnej kauze, akých je v medziľudských vzťahoch hromada, potom to už je prípad pre doktora Chocholouška.

Treba už prestať. Naozaj. Nech sa táto porucha ďalej nešíri.
28.03.2013 - 13:24:06
00
janokl - už zo seba prestaň robiť idiota a daj veci do poriadku, vráť kupujúcemu jeho peniaze. On totiž nemá záujem o strieborné sedlo, ale o čierne, také, aké bolo na obrázku v inzeráte. A nijako s tým nesúvisí, čo ti písal, alebo či zverejnil vašu komunikáciu(ktorá priamo súvisí s daným predajom), ani to, koľko babičik si v živote previedol cez cestu. Namiesto tej stovky príspevkov, čo si sem dal na obhajobu neobhájiteľného si to mohol dávno vyriešiť.
28.03.2013 - 15:05:10
00
Už by sa mala konečne táto téma zamknuť.
O predajcovi už vieme každý svoje(smutné),no na druhej strane to až taká tragédia vo farbe sedla nie je.
Kto ti bude pozerať "medzi vajcia",že na akej farbe sedadla sedíš.
Veď,keď na to sedíš,tak nikto nezistí,že akej farby je to sedadlo.Či je to ružová,strieborná či čierna.
28.03.2013 - 17:30:40
00
keyboard_arrow_up