Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
chcel by som poznať osobne človeka čo si kúpi henten nový civic
mal som tú "česť" v tom sedeť a nepochopil som to
a dizajn,to je kapitola sama o sebe pre každého....
nechapem preco maju Slovaci taky divny blok, ze ked sa opytas na cenu niecoho, tak kazdy zacne zahmlievat.
ked som sa vo svete spytal niekoho kolko zaraba, co stal dom, motorka, auto, niekto nema problem povedat. u nas najbeznejsia odpoved. to sa nehovori?
ale preco? aby som nezavidel? aby som nieco zavidel? aby som si tiez take nesiel rychlo kupit?
Vyplýva to z našej letory.
Poviem len za seba. Osobne nemám problém povedať čo som za koľko kúpil, ale koľko zarábam - nepoviem, lebo očakávam buď poľutovanie, alebo závisť a ani o jedno nestojím.
P.S.: Ty koľko zarábaš?
minimalnu vyplatu za poslednych 5 rokov som mal cca 650€, max 2500€, u mna je to rozne. plat som nikdy nikomu nezavidel. poznam strasne vela ludi, co zarabaju kvantum penazi, ale nevedia si ich spravne uzit (chlastanie, ***** a automaty som do toho neratal)
epo tento civic je asi 10x krajší ako model pred ním (UFO). interiér kvalitne prevedený, pohodlie nebudem riešiť, lebo som v ňom síce nesedel, ale podla 8g sa asi naspäť neposunuli a v tej sa sedelo na predných sedadlách super o podvozku pri honde sa netreba dohadovať. aj keď japonci majú svoju dobu už asi zasebou...
ked sa spytam suseda, ze kolko stala motorka a on mi povie, ze "to sa nehovori", co to ma spolocne s tym kolko sused zaraba v porovnani s inymi krajinami?
uz som si to viac krat vsimol na tomto fore v sekcii "galeria nasich bikov"
tak ono trochu treba občas porozmýšlať komu kto čo povie.. keď moja babka roztrúbila po dedine čo stál moj bike nebolo mi všetko jedno keď som ho tam doviezol.. alebo keď ťa nejaká časť rodiny ide otravovať lebo žijú len zo sociálky a ty si predsa milionár..
Nemám problém to susedovi povedať, dokonca aj mnavakovi som to povedal, ale osobne...no z nejakého dôvodu to nechcem písať verejne, v podstate anonymne, neviem prečo, ale je to tak...a okrem toho pár ťukancov na klávesnici a dá sa hravo zistiť, čo to stojí...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mal som tú "česť" v tom sedeť a nepochopil som to
a dizajn,to je kapitola sama o sebe pre každého....
ked som sa vo svete spytal niekoho kolko zaraba, co stal dom, motorka, auto, niekto nema problem povedat. u nas najbeznejsia odpoved. to sa nehovori?
ale preco? aby som nezavidel? aby som nieco zavidel? aby som si tiez take nesiel rychlo kupit?
Poviem len za seba. Osobne nemám problém povedať čo som za koľko kúpil, ale koľko zarábam - nepoviem, lebo očakávam buď poľutovanie, alebo závisť a ani o jedno nestojím.
P.S.: Ty koľko zarábaš?
Ďakujem za vyčerpávajúcu, ale nič nehovoriacu odpoveď.
ale preco?
Z toho dovodu aby sa clovek nemusel hanbit ako malo zaraba v porovnani s inymi krajinami ..
uz som si to viac krat vsimol na tomto fore v sekcii "galeria nasich bikov"
btw toto je ten hnusný civic interiér? http://2.bp.blogspot.com/-V5uH4Lle6kE/TmOlmxPiimI/AAAAAAAACZM/xt50A86OQCA/s1600/2011+Honda+Civic+Interior.JPG podla mňa úplne v pohode prežutelné..