posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 17. 7. 2023 o 21:46
posledný komentár: 15. 8. 2021 o 12:19
posledný komentár: 21. 2. 2020 o 19:42
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 17. 7. 2023 o 21:46
posledný komentár: 15. 8. 2021 o 12:19
posledný komentár: 21. 2. 2020 o 19:42
mne sa stalo presne to isté 15€ boôo uhradených do 30.4 ale stále mi tam píše nezaplatené
Postupne to odklikávam . Netrávim moc času pri PC ,tak sa ospravedlnujem pokial ešte niekto neni odkliknutý .
Roman
trasa je po modrej .
Potom to vyzerá takto:
Délka 45km Nastoupané metry cca 3346m
Odporúčam použiť http://www.gpsies.com, kde je pekný interaktívny profil a mapa tiež nie je na zahodenie.
Držím organizátorom palce, rád sa zúčastním.
prikladám profil tratí :
• Distance 22.13 km chýba nájazd na trať smerom k bystrickému sedlu cca 200m
• Duration 1h:59m:20s
• Avg. Speed 11.1 km/h
• Max. Speed 41.6 km/h
• Min. Altitude 930 m
• Max. Altitude 1294 m
• Total Ascent 827 m
• Total Descent 874 m
Za pochopenie ďakujem
Miroslav Mikula
Tak isto ukázalo aj GPS z horskej služby co som mal pre porovnanie. Vo štvrtok to prejdem este raz a aj tu juznu stranu . vezmem aj GPS a zapnem aj endomondo v tel.
edit:// oki dikes
Prídi ,presvečíš sa . Ako závodník som tieto veci nejako neriesil. technika ukázala takto, tak je tak napísané .
postupne to odklikávam . netrávim moc casu pri PC ,tak sa ospravedlnujem pokial este niekto neni odkliknutý .
Roman
Ach tá gramatika...
Skusim opraviť.
Priatelia, robím to ručne, nieje systém zosinchronizovaný s bankou. To musím podľa výpisu, tak strpenie. Odfajknem. Akurát je toho teraz moc, ale pokial máš doklad že to odišlo ,je to ok. Na prezentáciu si prineste doklad o zaplatení ,vypísanú a podpísanú prihlášku pre urýchlenie a bude to ok.
Postupne to odklikávam . Netrávim moc času pri PC ,tak sa ospravedlnujem pokial ešte niekto neni odkliknutý .
Na webovej stránke funguje jednoduché vyhľadávanie fotiek podľa štartových čísel. Svoje najúžasnejšie momenty si môžete zvečniť nielen fotografiou, ktorú zašleme mailom, ale aj pamätným fotodarčekom s vlastnou fotografiou – tričko, hrnček, fotoobraz a iné.
Za pochopenie ďakujem
Miroslav Mikula
Nasli ste uz odvoz?