Vdaka za tip. Dal si mi chrobaka do hlavy.. Uz ho len vyskusat..

Uvazujem este, preco ked je ten system taky dokonaly, osadzuju (ci uz lapierre alebo giant) tlmice s CTD?
23.05.2013 - 21:15:06
00
Tak ten nižší model je v L-ku skladom u dodávateľa, čiže väčší problém by mohol robiť len ten finančný aspekt, keďže odporúčaná cena pre ČR je o 300€ nižšia ako pre Slovensko a iné krajiny... :) Po zľave je cena o pár desiatok eur nižšia ako základ v ČR, čo sa dá akceptovať. Vyšší model neviem ako je na tom s dostupnosťou.

Tie fox tlmiče sú celkovo na tom lepšie funkčnosťou ako nejaké DT a pod., jednoducho sa hodia na vyššie modely (bolo by blbé keby mal bicykel za viac ako 2500€ nejaký low end tlmič) a platformu/možnosť obmedzenia kompresie netreba brať ako niečo nutné v tomto prípade.
24.05.2013 - 11:29:08
00
No ta cena ma tiez celkom zarazila.. najskor som sa potesil, ked som prepocitaval z czk (cena na mojekolo, co si mi dal link) a potom ma to preslo, ked som uvidel ceny pre SR.. No co, da sa kupit aj v CR.

Od nizsieho modelu ma odradza vidla. Nie ze by bola zla, len ked som okusil foxa co je na vyssom modely.. Kazdopadne sa chystam do Kalnice sa na nom povozit a ked sa zapaci, budem riesit dalej..

Inak, uvazoval som aj o scalpelovi.. Vidim, ze ho mas v podpise. Ako si spokojny? Resp. co povies na scalpel vs. trance vs. lapierre? Iste, ine zdvihy.. ale preco si nesiel do toho lapierra? Ci este nebol?
24.05.2013 - 19:59:59
00
Ten Lapierre je tohtoročná novinka, na trhu len pár mesiacov, keby bol minulý rok v ponuke tak by to bol favorit aj u mňa. Tento rok je Scalpel poriadne predražený, o 200€ v základe dať viac za takú istú výbavu ako mal minulý rok to je dosť mimo.
Čiže teraz by som určite uprednostnil iné možnosti.
A ešte neviem ako je na tom dostupnosť Scalpelov tento rok, ale minulý rok to bola katastrofa. Teraz čo som bral ten Giant tak bola dodávka za pár dní, tiež ten X-control je skladom...

To máš fajn že pôjdeš testovať, pozerám že v tej Kálnici je viac zaujímavých modelov... Tak držím palce, snáď sa ti to podarí plnohodnotne odskúšať.

Trance/Scalpel/X-Control - Trance je určite najpohodlnejší, v oblasti rýchlosti ale nestráca. Scalpel má viac chrtí posed, tiež celkový prejav sa nevymyká zo štandardu rýchlych fullov s nízkym zdvihom, je hlavne citeľne obratnejší ako Trance. X-control je taký kompromis ohľadom obratnosti (pri porovnaní hlavového uhla a dĺžky zadnej stavby), celkový predaj ťažko hodnotiť, musím odskúšať a potom budem vedieť.

V akcii sú teraz aj
http://velosprint.sk/shop/c.224_582/gt-zaskar-100-9r-expert-white-12.p.26013
http://velosprint.sk/shop/c.224_582/gt-zaskar-100-9r-pro-raw-12.p.26012
24.05.2013 - 20:23:09
00
keyboard_arrow_up