Poradte mi prosim a odpovedzte mi na moje otazky :
1. Mozem vymenit prehadzzovac s prichytenim na ram za prehadzovac s prichytenim na osku kolesa?
2. Co pri nakupe prehadzovaca si este mam vsimnut, kontrolovat.
3. Pokial nemozem vzajomne zamenit prichytenie prehadzovaca, ake riesenie mi poradite?
Zialbohu nie som na Slovensku, aby som si tento problem riesil pomocou cyklo servisu. Tunajsim (Eng) neverim.
Dufam, ze mi pomozete vasimi dobrymi radami a skusenostami.
Dakujem vam pekne a vsetkym vyznavacom pedalov prajem rovne cesty bez dier a ohladuplnych vodicov aut a motoriek.
posledný komentár: 12. 11. 2010 o 16:00
posledný komentár: 30. 10. 2010 o 21:26
bolo by dobre uviesť čo más za radenie koľko kolečko más v zadu či šrobovacie alebo kazetu .Altusa som už videl z hoci čim
Keď chceš meniť tak jednoduché to je len stou XT ostane nechať tak . Daj vedieť ci bude postrehnuteľná zmena
To už radšej http://www.bicycles.sk/shop/komponenty/prehadzovacky/prehazovacka-shimano-acera-rd-m390-9kol-2012/3294/ + 9 rýchlostnú kazetu (ak tam máš kazetu) + 9sp reťaz + 9 sp radenie alivio/acera/deore (/čo bude výhodné)...
Alebo pozri výpredaje, možno bude niekde aj sram 8/9 rýchlostná sada výhodná.
To čo máš je isto kazeta . takže v prípade upgradu tam môžeš dať neskôr aj 9kolo spolu s 9 radením a reťazou na 9
teraz si podľa mňa kúp tú aceru a šetri napr na nejakú lepšiu vidlicu alebo lepšie kolesá lebo tie originál hardrock kolesá sú blato .
Jednoducho sa podľa mňa neoplatí k tým komponentom kupovať XT prehadzovač. Vo funkčnosti rozdiel nie je, aby to bola ozaj citeľná zmena musel by si zmeniť aj radenie za nejaké lepšie. Tu narážame na problém, že zháňať dobré 7-rýchlostné radenie je stupídne, rovno sa oplatí prejsť na 8/9 rýchlostí s nejakou celkovou obnovou pohonu, to prinesie zlepšenie a nebude to vyhadzovanie peňazí do vzduchu.
ja by som skôr zainvestoval do kvalitného radenia a trebars aj do tej acery poprípde SLX...už dávnejšie som tu čítal, že základom je radenie, no a po vlastnom odskúšaní to môžem dať len za pravdu..