ak mas naslapne pedale, zacal by som od nich...trochu sa pohrat s posedom a nastavenim kufrov...ak to nepomoze, tak az potom tabletocky a podobne veci...

posledne tyzdne sa mi tiez ozyvaju kolienka,uz ich zunovalo to bikovanie zrejme...zaujma ma ten napad s kuframi,lebo prave tu bolest alebo skor take napatie citim pri tlaceni pedalu...teda ako nastavit kufre popripade pedale :?: Je tiez pravda,ze tyzden predtym som cvicil nohy v posilke a 2dni na to 70km maraton...asi neurobilo moc dobre...


no to uz sa s tym musis pohrat ako to bude tvojmu telu vyhovat najviac...mna napriklad tiez boleli kolena, trosku som posunul kufre na tretre, dal o par mm vyssie sedlo a teraz je to bez problemov...
05.06.2007 - 14:40:29
00
poskusam,dam vediet :wink:
05.06.2007 - 15:48:46
00
Bolesť v prednej časti kolena - zle nastavené kufre, nízko sedlo, sedlo je príliš vpredu, pri pedálovaní nadmerne používaš kvadricepsy, nízka kadencia pedálovania - ťažké prevody, dlhé kľuky.

Bolesť v zadnej časti kolena (šľachy v podkolení) - zle nastavené kufre, vysoko sedlo, sedlo je príliš vzadu, príliš veľká vôľa kufrov - nastaviť na menšiu vôľu.

Bolesť vo vonkajšej (laterálnej) časti kolena - zle nastavené kufre - špičky idú von, extrémne vysoko alebo nízko sedlo, úzky rozostup pedálov.

Bolesť vo vnútornej (mediálnej) časti kolena - zle nastavené kufre - špičky smerujú von, široký rozostup pedálov.

A teraz si vyber!
05.06.2007 - 21:04:48
00
JoKo + matt diky,tak som nastavil kufre nizsie,viac od spicky a je to 100% nizsie,nikdy by som nepovedal,ze tych par mm na kufroch tolko urobi :idea: Po ceste z roboty(22km) som to vyskusal 8)
Inac JoKo bol to prvy pripad-Bolesť v prednej časti kolena
05.06.2007 - 22:14:29
00
8) Ospravedlňujem sa CERVOvi za túto tému ale nevedel som kde ju zaradiť.
ALE aj ľudské telo je zložené z rôznych častí - KOMPONENTOV.

8) Mám 30-tku na krku. Jazdním na MTBiku 12ty rok, posledné 4 roky intenzívnejšie aj absolvujem nejaké tie maratóniky a bohužial začínajú sa ozývať moje kolená. Doteraz som nevedel, že ich vôbec mám.

:?: Chcem sa Vás opýtať bikeri, aké máte skúsenosti s prípravkami na kĺby, napr.: ARTHROSTOP RAPID, COLAFIT, GELACTIV a iné......

Bol som už aj u orthopéda, lebo som mal bolavé pravé koleno, ten mi šlahol nejakú injekciu a teraz je zatiaľ pokoj. Pýtal som sa aj jeho a ten mi doporučil ŽRALOČIE CHRUPAVKY.

Gelatina - dostat to v lekarni a potom este kostihoj.

Poradte mi, aké máte vy skúsenosti, ak ste mali niekedy nejaké problémy.
:shock: Len mi prosím neradte želatínové medvedíky a studeno - lebo to je zase :roll: o nadváhe....... a kto má potom so sebou tahať toľkú váhu.


Gelatina - dostat to v lekarni a potom este kostihoj.
06.06.2007 - 08:13:21
00
keyboard_arrow_up