Taký chlapec ti urobí "odborný" servis - umyje bike.
Nariekate tu aké je to drahé a čudujete sa, za čo platíte? Nech sa páči, venujte tomu svoj voľný čas, dajte si námahu a nájdite si informácie ako sa čo opravuje a nastavuje, zakúpte si potrebné náradie a keď to budete vedieť, ohodnoťte sa na koľko si ceníte svoje vedomosti, zručnosti a koľko by ste si boli ochotní sami sebe zaplatiť za servis. A nezabudnite, že z každého eura ktoré oficiálne zaplatíte ide 20centov do štátu ...

mne pripadá skôr tvoj príspevok ako nariekanie.možno si ako 15ročný vedel dobre umyť a namazať bike,aj mnohí mladí cyklisti v žiline to vedia ;)
mechanik,ku ktorému chodím,mi umyje,vyčistí,premaže a prípadne i dostaví bike za 10euro.takto vydrží obyčajne do výmeny reťaze.teda cesťák niekoľko tisíc km.preto ja nenariekam.naopak,som rád že je taký obchod.robia tam servis bikov aj v zime.ak to ide tam,asi to ide aj inde.ak nie,je to šanca pre šikovných a pracovitých čo sa neboja podnikať...každopádne nedoporučujem nikomu požičať si bicykel vo FREE-MOTION.net na playa del inglés. a každému kto má zvyšných 30euro,doporučujem dať si vo firme KUBICA oprášiť bicykel. neviem či tam chodí l laco,alebo pracuje v obchode,ale isto viem že za ten rozdiel 20euro sa dá kúpiť ozaj dobrá fľaška vína :)
06.07.2013 - 22:33:26
00
Ja nemusím nariekať chicago. Tak ako si viem od 15-tich bicykel umyť, viem si ho aj kompletne zoservisovať. To, že mám Haibike od Kubicu neznamená, že tam chodím, ani to že tam pracujem. Proste mi vyhovovala ponuka ktorú mi kedysi dal a tak som si ho kúpil. A že sa tu zastávam názorov ktoré Kubica má ? ... no to bude tým, že sa na veci pozerám aj z pohľadu servisáka a predajcu. Ale to je zbytočné rozoberať, vždy bude platiť, že zákazník sa cíti okradnutý a predajca že lacno predal ...
Ale, ak chceš podporovať nejakého chlapca z ulice .. nech sa páči. Len nezabudni dať vedieť keď zdvihne ceny, kúpi si auto na leasing ktorý mu budú zákazníci splácať a začne robiť len vtedy, keď mu to bude vyhovovať tak, aby mal zo svojej práce čo najväčší zisk. Totiž, o tom to celé je... pracovať preto, aby sme z toho mali zisk, inak sa stačí chodiť bicyklovať. ..alebo chlastať.
06.07.2013 - 23:46:19
00
nejakého chlapca z ulice? a čo ty si vyrastal na hradnom nádvorí?alebo v parlamentnom bufete? človeče ,dávam si to robiť v asi najväčšiom obchode na považí-majú tam viac ako 500 bikov na pľaci...a hlavne-okrem toho že to robia poctivo,pýtajú za to čo pravdepodobne robili u KUBICU zákazníkovi o 20 euro menej.asi preto,že ich to baví a sú šikovní a nepachtia sa len po zisku. l laco,a čo to je za názor,vracať zákazníkovi po sťažnostiach na fóre tretinu ceny? ccc: neopúšťaj sa,nechľastaj.ja za to nestojím c:
07.07.2013 - 00:21:37
00
A ten najvacsi obchod na považí, kde stojí servis 10 Euro, je kde prosím ťa? Že by som ho skúsil.
Ja si bike ku Kubicovi dávam robiť a chalani sa vyznajú a cenovo to nieje žiaden extrém. Ber to aj z toho pohľadu, že sú tam vytvorené 2 pracovné miesta, ktoré sa CELOROČNE venujú len servisu, ak som to správne pochopil. V dnešnom "období krízy" každý pozície redukuje a tu chalani majú istotu celý rok. Za toto veľké plus p. Kubicovi.
08.07.2013 - 06:00:42
00
vážený triton,vedúci napísal:. Chápem , že bike odovzdávala žena, ktorá nemusí mať prehľad a tam vznikol problém... Snažil som sa kontaktovať zákazníka / je nedostupný/ , ktorému by sme vrátili 10,- eur , nakoľko u nás kupované biky by sme chceli zvýhodňovať ...
ja si myslím že zákazník ak príde ku slušnému obchodníkovi,nemusí mať prehľad.a je jedno či sa jedná o ženu,dieťa...
tiež si myslím že zákazníka stačilo kontaktovať tu na fóre,keďže sa tu ponosoval...teda tvrdenia že nebol dostupný a že bike odovzdávala žena,považujem za prejav úbohosti pána vedúceho f. KUBICA.
faktom však je,že ak si tam pár krát do týždňa dáš oprášiť bicykel za 30 euro,čoskoro si bude môcť p. vedúci kúpiť možno vrtuľník a vytvoriť nové pracovné miesto-leštič ocasu-na tom vrtuľníku samozrejme,lebo tam často rozseká vtákov.no a možno zamestná práve teba c:
ale ja som ochotný za taký servis ochotný zaplatiť max. 10 euro.pretože musím na ne robiť asi 30 min.a oni to zarobia za 10min práce.nskúmam či vytvoril prac.miesto,ako on neskúma či manžel tej ženy je invalid,alebo či majú 6 detí...
a kto to robí za 10 euro? aj v Bytči poznám jedného takého seriózneho obchodníka.si ho nájdi c: leštič ccc:
08.07.2013 - 23:06:15
00
ty odkial beres ze oni za 30 eur cistily bajk?? to co tu trepes??
08.07.2013 - 23:20:13
00
tiež si myslím že zákazníka stačilo kontaktovať tu na fóre,keďže sa tu ponosoval...teda tvrdenia že nebol dostupný a že bike odovzdávala žena,považujem za prejav úbohosti pána vedúceho f. KUBICA.
faktom však je,že ak si tam pár krát do týždňa dáš oprášiť bicykel za 30 euro,čoskoro si bude môcť p. vedúci kúpiť možno vrtuľník a vytvoriť nové pracovné miesto-leštič ocasu-na tom vrtuľníku samozrejme,lebo tam často rozseká vtákov.no a možno zamestná práve teba c:
:


chicago, no sak uz nam daj kontakt na ten uzasny a najvacsi servis na povazi a nemrnči tu furt.
09.07.2013 - 08:52:39
00
tiez by ma ten obchod zaujimal...a ak robi10 eur za polhodinu...hmmm tak to je sikulka
12.07.2013 - 00:24:20
00
Ja sa tak trošku netradične opýtam, nevie niekto termín sťahovania sa do nových priestorov? Videl som, že už figuruje aj nápis na novej budove keď som minule to šiel hodiť do servisu...

BTW: Ja si na servis nesťažujem. Sám si to doma nespravím a chalani mi to tam zatiaľ spravili vždy dobre, niekedy mi to prišla ako ešte starostlivosť navyše v pár detailoch, ale neviem posúdiť, či na základe tých drobností, ktoré ma až tak netrápia si o toľko viac zapýtali. No to ma až tak netrápi. Chodiť sem má pre mňa hneď niekoľko výhod. Servis je vcelku rýchly, ja som mal asi to šťastie, že nebolo tak veľa roboty, alebo chodím v dobrom čase, no vždy na ďalší deň bolo hotovo. Nemusím bike strkať do auta, do servisu sa odveziem na ňom, domov to mám pešo 10 minút (po presunutí obchodu to už bude len 5 :D ), takže sa vždy len prejdem. A cenovo mi to naozaj nepríde nejaké závratné. Tá robota čosi stojí a myslím si, že to tu bolo dobre vyargumentované, takže pohoda. Len som nevedel, že chalani aj informujú o predbežnej cene servisu... Asi ju mne zabudli oznámiť, lebo som už po urobení servisu šiel na hotovku (nepýtal som sa preto, lebo som sa domnieval, že mi to aj tak nebude vedieť povedať, koľko by ma to vyšlo.... očividne som sa mýlil, nabudúce sa už pýtam :) ). Jo a v poslednom rade, bike mám predsa odtiaľ a pokiaľ nás naozaj cenovo zvýhodňujú, mám vôbec nejaký dôvod to meniť? :)
15.07.2013 - 01:35:06
00
Čaute. U Kubicasport nakupujem už dlhé roky a vždy som odišiel spokojný, či už zo servisu alebo s novým bikom. A že ich už bolo dosť :D Momentálne jazdím Haibiky Affair RC a Sleek RC (dúfam že ho čoskoro nahradí Greed 29 :)) a som maximálne spokojný. Takže z mojej strany môžem každému iba odporučiť.
15.07.2013 - 19:30:33
00
tiež si myslím že zákazníka stačilo kontaktovať tu na fóre,keďže sa tu ponosoval...teda tvrdenia že nebol dostupný a že bike odovzdávala žena,považujem za prejav úbohosti pána vedúceho f. KUBICA.

Pán Kubica ma kontaktoval, navrhol mi vrátenie 10 EUR , čo sme samozrejme prijali s potešením. Oceňujem tento počin.
17.07.2013 - 21:24:38
00
"Žalobaba žaluje, pod nosom si maľuje ... "
18.07.2013 - 13:32:54
00
No uz su prestahovany. Vcera (22.7.2013) som tam bol. Pekne velke priestory.
23.07.2013 - 07:57:50
00
Ta tu som si kupil svoj prvy vazny bike. Konkretne CTM Slash 3.0. Najskor som mal zalusk na Haibike Big Curve alebo Slash 2.0 ale pan Kubica mladsi ma ukecal na Slash 3.0. Pri mojom polhodinovom vahani bolo razom 12hodin v sobotnej prevadzke a aj napriek zaverecnej personal v pohode pockal a obsluzil ma. Pri plateni este nastal problem limitu na karte, takze kym som navstivil banku preslo dalsich 30 minut, ale pan Kubica s tym problem nemal. Ked som siel po dvoch tyzdnoch od kupi na garancku s najazdom cca 106km, tak sa mi este medzi tym podarilo spadnut a spravit na prednom kole osmicku jak svet a posunut prehadzovacku do zadneho kola. Kvoli garancke som si vzal volno nakolko som z TN a servis prijima len do stvrtka a tak som vo stvrtok rano prisiel uz do novych priestorov kubica sportu. Prisiel som pred servis a tu ma cakalo nemile prekvapenie v podobe oznamu, ze servis je plny a je mozne sa pripisat do poradovnika. V tom prisiel pan Kubica mladsi a vysvetlil mi ako je to s vytazenostou servisu. Ked zbadal ze nejdem len na garancku ale na riadny servis, kvolu kolu a prehadzovacke, tak sa spytal odkial som a ochotne bike zaviezol do servisnych priestorov. Po cca polhodinke mi priniesol bike v opravenom stave so slovami ze to mam gratis. Samotny predaj bike, jeho servis aj jednanie s personalom priebiehalo na 110% Kazdemu zaujemcovi o novy bike, servis ci poradenstvo mozem Kubica sport vrele odporucit! Spokojny zakaznik
06.08.2013 - 21:23:30
01
Tiez musim pochvalit pristup a ochotu. Ochota zarezervovat bike a super pristup. Len tak dalej a dakujem za bike :). Tiez velmi odporucam !
15.08.2013 - 22:39:16
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské)
keyboard_arrow_up