Ahojte, nevie niekto z vás, kde by sa dali zohnať tretry Northwave aerlite SBS ?
http://autobus.cyclingnews.com/photos/2008/tech/news/08-22/AerliteSBScarbon_mtb_31.jpg
Na Slovensku som ich našiel zatiaľ v jedinom obchode, zatiaľ mi neodpovedali na email, či majú len veľkosť 41 (uviedli ju na stránke, ja potrebujem 44-44,5).
Prípadne ak by niekto vedel o obchode v ČR, odkiaľ zasielajú aj na Slovensko.

Kupujem nové tretry na XC okolo 100 Eur, tieto mi za tú cenu vychádzajú najlepšie riešené a dostatočne kvalitné, navyše dizajn sa mi páči z tretier fakt najviac a Northwave je celkovo moja obľúbená značka.
(P.S. - môj prvý príspevok :-) )
19.07.2013 - 18:07:46
00
je to model 2008/2009. mame rok 2013.
19.07.2013 - 18:31:30
00
Toho som si vedomý, ale prestal sa vyrábať myslím 2011. Použitými technológiami sú rovnocenné ich dnešným modelom, čo sa týka pätovej oblasti a pracka je takisto identická. Moje terajšie tretry sú 6 rokov staré a stále sa predávajú, nieje to žiadna tragédia. :)
Ich nástupcom bol model Aerator, ten som v našich obchodoch takisto nenašiel. Nechcem tu vyvolávať nejaké hádky alebo čo, v pár rokov starších modeloch tretier vidím výhodu kúpy za nižšiu cenu. Ale ako som písal v prvom príspevku, nechám si poradiť aj od iných výrobcov.
19.07.2013 - 18:34:38
00
Nepochopil si. Ale ako myslis, snad ich zozenies.
19.07.2013 - 19:21:59
00
Toho roku ma nahodou napadlo pozriet sa na stranku Northwave. Zapacil sa mi modry dres Blade s kratkym rukavom, vesta a kratasy bez trakov. Na stranke som zistil, ze na Slovensko dovaza Northwave predajna www.zanzo.sk v Bratislave. Tam mali len jeden dres pre mna velky, ako vzorku. Vraj som mal prist v septembri, kedy sa robia objednavky na dalsi rok. Funguje to tak, ze Northwave na jesen ponukne distributorom kolekciu na dalsi rok, da vyrobit to, co objednaju, na jar to doda a koniec. Bohuzial Zanzo dres, o ktory som mal zaujem, neobjednalo a doobjednat sa uz nedal. V Cechach distribuuje Northwave byvaly cyklista Lubos Lom cez www.lomtrading.cz, na stranke mali dres, vestu aj kratasy, o ktore som mal zaujem, ale oni iba dodavaju predajcom a odkazali ma na www.cyklomania.cz. Ti mi tiez odpovedali, ze dres neobjednali a uz sa to neda. Takze nakoniec som objednal dres z Anglicka cez www.chainreactioncycles.com a kratasy zo Spanielska cez www.bikeinn.com, bohuzial mali iba s trakmi. Vestu vo farbe, o ktoru som mal zaujem, som nikde nenasiel. Nastastie mi velkost sadla. V minulosti som uz raz objednal cez http://eshop.dema-bicycles.sk dva dresy znacky Giessegi, obidva rovnakej velkosti, jeden mi je akurat a druhy ledva natiahnem, ten je dobry tak na casovku. Vyzera, ze kupit nieco, co clovek najde na internete, je casto velky problem. Oblecenie aj tretry, ktore maju v predajniach su zvacsa skarede. Staci len prejst okolo a vidim, ze farby su otrasne. Ludia maju zrejme klapky na ociach, lebo napr. aj ked vylezem na ulicu a pozriem sa na farby aut, je to jednotvarna mrtvolna sed. Vsetky su sede, strieborne, biele, cierne a bordove. Sem tam modra, ale zvacsa neziva modra. Ine farby skoro vobec nie su a to napodiv aj napr. v Taliansku, kde je slnecnejsie a clovek by cakal, ze tam budu veselsie farby. A pritom staci ist na jar na slnkom oziarenu rozkvitnutu luku, aka je to krasa. Svieze, jasne, ziarive, svetle farby.
Takze starsie tretry asi bude problem. Aj ked zazrak sa moze stat, niekto ich mozno v minulosti objednal a este nepredal. www.bikeinn.com ma od dnes do polnoci 29.7. na Northwave zlavy, dokonca aj na kratasy, ktore uz od nich mam, aj na dres, ktory tiez mam, ale nie od nich, lebo ho pred tym nemali. Tu je odkaz na tie zlavy:

http://p4tre.emv3.com/HM?a=ENX7Cq-QHKUN8SA9MKJSW2rnGHxKLhWV5_cStGb5lw8W0bBhOG5mpqVsje_HhdBX11Js
http://www.outletinn.com/?action=listado_productos_subfamilia&nombre_marca=&id_familia=&id_subfamilia=&tipo=&page=5&paraula=&idioma=eng&id_campana=296
24.07.2013 - 10:31:28
00
LaS - vďaka za komplexnú odpoveď, je vidieť, že ty si presne pochopil o čom rozprávam ;) . Ja mám tiež tých vyslovene smutných farieb dosť, je to do neba volajúce, že na celom Slovensku človek nenájde ani biele, ani červené tretry Northwave Sparta s prackou, nechápem logike, že biele majú všade len bez pracky. Pritom človek zadá do vyhľadávača to čo chce a vyhodí mu tam ešte aj minimálne 5 iných, krásne farebných variánt, o ktorých môže u nás asi leda tak snívať. Na tretry NW Aerlite som sa pýtal preto, lebo sú pre mňa jednoznačne najkrajšie aké som videl, najlepšie odvetrané (kto vidí fotku, pochopí okamžite), pritom aj napriek ich výrobe niekoľko rokov dozadu majú presne tak isto riešenú pätu a presne takú istú pracku, ako modely 2013, takže nieje o čom. Ak mi niekto bude tvrdiť, že si všetko na bike vyberá len podľa funkčnosti, tak je smiešny :rofl: . Dizajn je tiež dôležitý, o to väčšie potešenie, keď je spojený s dokonalou funkčnosťou. Veď kto by sa navliekol celý do čierneho :lol:
24.07.2013 - 11:33:42
00
Mne sa bielomodre Northwave Sparta nepacia ani na fotke, ani v obchode v Zanze sa mi nepacili. Spekulujem nad Sidi Eagle 5 fit v kombinacii s modrou. Su za 195, co je relativne vela, aj ked na Sidi nie su najdrahsie. Ked www.bikeinn.com dava obcas zlavy aj na zavedene znacky, uz bola aj na prilby Bell a Giro, teraz je na Northwave, snad daju aj na Sidi. Tie Sidi existuju aj v cervenej kombinacii. Na www.sidi.cz je tabulka velkosti. Podla dlzky nohy sa da zistit, aku velkost Sidi clovek potrebuje. Bezne nosim 43, pre Sidi mi vyslo 43.5. Ale chcem si este nejake Sidi vyskusat v obchode a podla toho pripadne objednat. Minuly rok mi v obchodoch, ktore predavaju Sidi, povedali, ze modre sa na Slovensko ani do Ciech nevozia. Tie Eagle 5 ale na www.sidi.cz uz toho roku su aj v modrej.

http://www.bikeinn.com/bike/sidi-mtb-eagle-5-fit-aluminium-white-blue/40484/p
http://www.bikeinn.com/bike/sidi-mtb-eagle-5-fit-white-black-red/40487/p
24.07.2013 - 12:24:52
00
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=Northwave+Sparta+sbs&_sacat=0&_from=R40
najskor som objednal biele, boli krasne, ale trochu velke. posunul som ich kamosovi a teraz mam cerveno - cierne
pracka sa vola SBS
24.07.2013 - 12:44:01
00
keyboard_arrow_up