Čaute.
Chcel by som kúpiť RS Reba Team´06. Na Kupkolo je za slušné kešky. Jediné, čo ma trápi je toto. Tá vidla má zhruba 1,5kilečka. Ale ja keď sa vyzbrojím tak sadám na bike aj 100kilový. A taká váha keď valí z kopca, to je čo povedať Predsa aj pri prudkom brzdení dostane dobre zahúliť. Tak by som chcel vedieť, či to tá vidla so mnou prežije?!?
Dík.
Čaute.
Chcel by som kúpiť RS Reba Team´06. Na Kupkolo je za slušné kešky. Jediné, čo ma trápi je toto. Tá vidla má zhruba 1,5kilečka. Ale ja keď sa vyzbrojím tak sadám na bike aj 100kilový. A taká váha keď valí z kopca, to je čo povedať Predsa aj pri prudkom brzdení dostane dobre zahúliť. Tak by som chcel vedieť, či to tá vidla so mnou prežije?!?
Dík.
ja mam rebu SL '07, zatial 85mm zdvihu (chcel by som ju prerobit na viac), 180mm kotuc, moja vaha cez 100 kilo, -> vidica zatial drzi, pruzi, funguje bez problemov nieje uplne super citliva (oproti reconu u-turn), ale ja som spokojny. na jazdenie staci, na skakanie som netestoval...
nuz, treba si povedal co pre koho znamena slovo lepsi
ten recon je pruzinovy a je to citit na citlivosti aj na vahe.
reba je lahka - to je jej hlavna vyhoda, ale pruzi a je odolna, kedze zatial drzi, 32mm nohy musia nieco vydrzat...
ja som predtym jazdil rs judy s 28mm priemeron noh na hydr. kotucoch a tiez to vydrzala, takze urcite neplati ze je to do 99kg
ak by to tak bolo, tak ja by som tu uz nebol...
dury...do 99kilo je nejak málo, nie? Nebolo by potom lepšie sa popozerať po niečom ťažšom a zdanlivo odolnejšom? Mám na myslí takú Marzzocchi XC 700, hm?
ano, ved som napisal ze to urcite neplati, aj ked tabulka tlakov na vidlici je do vahy 99kg.. ale ja vozim nizsie tlaky ako su tam vedene. takze nevidim problem v tomto pripade (reba), teda velka vaha bikera a nizka vaha vidlice.
marzocchi som nikdy netestoval, ale tiez som si robil na nu zalusk. neviem ju ani porovnat, kedze som sa na nej neviezol
predpokladam, ze na marzocchi sa tu nedozvies chvalu. tu 700vku mal tusim archer(ale uz som ho tu dlhsie nevidel) a 600vku tusim imino sp., ktory ti ju urcite nedoporuci(obaja mali nejake problemy s unikanim vzduchu ci co)...asi tak
PaliG...nie, som myslel, že je FR. Tak teda AM
No písal som Archerovi a uniká mu vzduch. Tak som sa na to vyprdol. Za celkom fajné kešky majú ma http://www.kupkolo.cz RS RVL 426 Air U-Turn. Aj dobrú váhu má, aj dobre vyzerá. Tak asi skončím tak
Inak, ten U-Turn znamená, že si môžem meniť zdvih?
2whiteboss: inac ja byt tebou tak tu rebu zoberiem, mam ju a je dost tuha... a to co som napisal, ze sa maximalne husti do 99 kg, je sice pravda, ale vsetky vidly sa robia naddimenzovane, takze chod do reby... este jedna poznamocka, nemusis brat prave TEAMu, zober RACE, ved medzi nimi je rozdiel iba v korunke a v stlpiku, team je z 7005 hliniku, ak sa nemylim, a vo vahe je rozdiel iba 25g, a je drahsia, ak si neni gramohonic tak ti uplne staci REBA RACE...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.kolokram.cz/product_info.php ... e5a7ea79b7
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice- ... _1638.html
Chcel by som kúpiť RS Reba Team´06. Na Kupkolo je za slušné kešky. Jediné, čo ma trápi je toto. Tá vidla má zhruba 1,5kilečka. Ale ja keď sa vyzbrojím tak sadám na bike aj 100kilový. A taká váha keď valí z kopca, to je čo povedať
Dík.
ja mam rebu SL '07, zatial 85mm zdvihu (chcel by som ju prerobit na viac), 180mm kotuc, moja vaha cez 100 kilo, -> vidica zatial drzi, pruzi, funguje bez problemov
Duxo...***** už mám.
Ale prosím, pýtal som sa, ako je to s ťažkými váhami a ľahkými vidlami. charlie síce napísal, čo je na krabici, ale realita môže byť iná, nie?
dury...žeby bol o triedu nižší Recon lepší?
ten recon je pruzinovy a je to citit na citlivosti aj na vahe.
reba je lahka - to je jej hlavna vyhoda, ale pruzi a je odolna, kedze zatial drzi, 32mm nohy musia nieco vydrzat...
ja som predtym jazdil rs judy s 28mm priemeron noh na hydr. kotucoch a tiez to vydrzala, takze urcite neplati ze je to do 99kg
ak by to tak bolo, tak ja by som tu uz nebol...
Máte niekto skúsenosti s XC Bomberami???
marzocchi som nikdy netestoval, ale tiez som si robil na nu zalusk. neviem ju ani porovnat, kedze som sa na nej neviezol
No a RVL by som nechcel. Veď to má 2,5kila. A nekupoval by som FR vidlu na XC.
predpokladam, ze na marzocchi sa tu nedozvies chvalu. tu 700vku mal tusim archer(ale uz som ho tu dlhsie nevidel) a 600vku tusim imino sp., ktory ti ju urcite nedoporuci(obaja mali nejake problemy s unikanim vzduchu ci co)...asi tak
No písal som Archerovi a uniká mu vzduch. Tak som sa na to vyprdol. Za celkom fajné kešky majú ma http://www.kupkolo.cz RS RVL 426 Air U-Turn. Aj dobrú váhu má, aj dobre vyzerá. Tak asi skončím tak
Inak, ten U-Turn znamená, že si môžem meniť zdvih?
tou vidlou (rvl) urcite nic nepokazis..
http://sram.com/en/rockshox/allfrontforks/index.php#
dole mas take obrazocky pouzivanych technologii...
http://www.kolokram.cz/bazar
Skús skontrolovať klávesnicu ....
sorry za OT